Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות|ניסאן מציגה- 370Z Roadster

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסן חשפה את ה370Z רודסטר שתציג בתערוכת ניו יורק.

http://www.motorauthority.com/2010-nissan-370z-roadster-debuts-at-new-york-auto-show.html

אם אכן יחליטו ליבא את הרכב לישראל, יוכלו להוציא תחת ידם להיט אדיר במחיר שווה לכל נפש (יחסית).

כרגע מצב הרודסטרים בישראל הוא שנמכרות עשרות רבות של רודסטר אנמית, רזה, וחלושה בשם מיאטה. מדוע? כי החבילה הכוללת מעולה ביחס למחיר- זה רודסטר, השלדה מעולה, מהנה לנהיגה והאבזור נדיב (יחסית). אז מה אם אין כוח (בכלל) ?

המחיר- 190 אלף שח לגג הרך ועד 230 לגג קשיח.

ה370Z היא מפלצת כוחנית משופעת באבזור סטנדרתי והיא הכל חוץ מאנמית וחלושה. חסרונה היחיד נשאר בסמל שעל חרטומה בשביל סמל גרמני- כחול לבן, כוכב או אדום שחור צהוב תאלצו להכפיל את המחיר. במחיר המתאים, כלומר 250-300 אלף שח שההבדל בין מחיר זה למחיר המיאטה הינו טיפה בים לעומת ים ההבדלים בין המכוניות, יש לנו כאן להיט אפשרי

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייצור של ה-S2000 נפסק...והוא נמכר בארץ במספרים נחמדים.

לרוב הרוכשים של ההונדה העדיפו רודסטר שהיא פשוט יותר חזקה מהמיאטה.

ככה שיש בארץ חור פנוי שניסאן יכולה להכנס אליו על ה-Z370

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

המכונית הפתוחה היחידה (אם זכור לי נכון) שממלאת את ה"חור" בין המיאטה ל-Z4 ודומותיה היא המיני קופר S קבריו שעולה 275 אלף ש"ח.

אם ה-Z370 תגיע במחיר כזה, יהיה לה פוטנציאל מכירות אדיר.

כנראה שהיא תתומחר כמו ה-Z4, אבל אני מקווה להתבדות.

פורסם

מסכים בהחלט. אם היא בכלל תגיע לארץ, אני משער (בגסות) שמחירה יהיה בין 400 ל-450 אלף (לקבריולה. ל"רגילה" תורידו +- 50K).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

השינויים היו קלים במראה, אולי הם מנסים ליצור שרשרת אבולוציונית.

השינויים המשמעותיים הם קיצור בסיס הגלגלים והרחבתו וכמובן הוספת 200 סמ"ק למנוע וכמה סוסים לעדר העצום גם ככה.

שינויים אלה מבורכים לחובבי ההגה.

פורסם

היופי בעיני המתבונן.

גם כל הפורשה וכל המרצדסים והבמוו נראות אותו דבר.

האאודי לא מועמדות לתואר המכונית היפה של השנה, אבל יש בהן משהו אחר.

פורסם
זה רק אני או שכל האודי נראות אותו דבר והן לא ממש יפות.

ברור שיש להן את אותו קו עיצוב, כמו לשאר המותגים המובילים כמו שנאמר.

אבל ספציפית אפשר להגיד שהA5 היא גרסת הקופה\GT של הA4 ולכן הדמיון הרב בין הRS4 לRS5...

בתמונות ד"א, זאת S5. מכיוון שעדיין לא קיימת RS5...

• תוכן חדש...