Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות|ניסאן מציגה- 370Z Roadster

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההבדלים בין הZ4M לZ4 3.0SI (בראש ההיצע לפני הM) הינם-

הגה הידראולי במקום חשמלי עם פחות סיבובים מנעילה לנעילה.

דיפרנציאל מוגבל החלקה.

מבנה מתלים אחורי שונה (מהM3) שיודעי דבר אומרים שתרגיש בו רק במסלול.

מנוע 3.2 במקום 3.0 עם כ60 כוח סוס יותר.

וכמובן הבדלים באבזור.

הצמיגים אותם צמיגים

לגבי השלדה אני די בטוח שזהה (אבדוק זאת לעומק) והברקסים זהים בגודלם אם כי מחוררים.

החיסרון העיקרי שבגללו ישנו ויכוח גדול בפורומים זרים הוא תוספת המשקל של כ200 קילו לM.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Z4 3.0si , אני חושב שהתמונה הכוללת מצורת הכתיבה שלך היא שאתה לא מחפש את מכונית הספורט הטהורה (במגבלות ה-"טהורות המודרנית") .

אמנם אתה לא מוכן להתפשר על הביצועים , אבל נראה שכך גם לגבי הנוחות והמותרויות\אבזור , גם אם זה במחיר של חדות מופחתת ופחות "ללכלך את הידיים" .

זה לגיטימי לחלוטין , אבל אני חושב שמכאן הדעות שלנו וסדר העדיפויות שלנו במכוניות יהיו שונים לא מעט .

עריכה : אתה בטוח שאין עוד הבדלים בבלמים בין ה-3.0SI לבין ה-M?

אני גם אשמח לדעת אם תמצא שיש הבדלים בשלדות (הגיוני שיהיו חיזוקים נוספים) .

Croc , אין צורך ל-"מכור" את המיאטה , ואני בטוח שאתה יודע את זה .

אין רודסטר מתחרות לחבילה שהיא מציעה בעטיפת המחיר הזו (ה-"שלב" הבא כבר יהיה בעטיפת מחיר יקרה כמעט פי 2 , ה-MR's שכבר לא רלוונטית בתור מכונית חדשה וגם לא כל כך בתור יד שנייה בגלל הבעלים נכשלה בעיקר בגלל היבואן , הסולטיס החטיאה את המטרה לפחות בשווקים האירופאיים שמבחינת רודסטרים אני מניח שאנחנו די דומים להם וה-Z370 היא היחידה כרגע שבסימן שאלה , וגם היא תעלה בהפרש כ"כ ניכר שמציב אותה בתחרות מול מכוניות מאוד רציניות , או עבור מי שמחפש מכונת נהיגה או עבור מי שמחפש "סטייל" , לגבי מתחרות שמספקות את שניהם ביחד זה תלוי שוב במשוואה של עד כמה התמקדו במטרה או התפשרו) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אני לא אוהב להכנס לדיונים בסגנון "בוא נדבר קצת על עובדות" אבל השרשור הנ"ל מכיר הרבה דברים שהקשו עלי להתאפק. אנא סלחו לי.

יכול להיות שזה גם בגלל שיש לי זוית ראיה שתוכל לתרום קצת לדיון. אחרי הכל יצא לנהוג קצת (באמת קצת, לא הרבה) על מיאטה, על קודמתה של ה-370Z, ה-350 (הן בגרסת הכביש והן בגרסת הניסמו על מסלול מירוצים) והן ב-Z4M. טוב, מאיפה נתחיל? אולי מהסוף.

פותח השרשור צדק בכל הנוגע להבדלים בהגה בין ה-Z4M ל-Z43.0SI אבל הוא הצליח לפספס בכמעט כל פרט אחר. הישג מרשים לכל הדיעות. ההבדלים בין שתי המכוניות הללו מזכירים קצת את ההבדל בין דג לאופניים. ולא שנתונים יבשים הם אלה שהופכים את הZ43.0SI למכונית רודסטר מהנה ומפנקת ואת ה-Z4M למפלצת (או למקבילה המוטורית של צ'ילי נאגה לאלה מכם שעוקבים אחרי טופ גיר).

גם לכנות את המיאטה בכינוי "אנמי" היא לא בדיוק אמרת שפר. את זה אומר לרוב מי שמעולם לא לקח את הרודסטר הקטנה הזו לכבישי נהיגה אמיתיים. המיאטה היא אחת התמורות הטובות ביותר לשקל ואחת המכוניות המהנות ביותר לנהיגה בכל טווח מחיר. אני לא מכיר הרבה מכוניות - כולל לוטוס אליז, לא כולל איוו - שמאפשרות לנהוג בהם כל כך קרוב לקצה מבלי להתכונן נפשית לפגישה טרמינאלית עם המלאך גבריאל (ב-Z4M אני מעביר לעצמי את כל החיים שלי לפני - ובאופן יזום - בכל פעם שאני פונה שמאלה לאשתאול בואך הר הטייסים).

גם כח הוא לא הכל בחיים. יחס הספק משקל הוא גם לא חזות הכל, אבל הוא הרבה יותר. לכן אליז קלאב ספורט לא צריכה יותר מ-197 כ"ס המתחלקים על 860 קילו וה-195 כ"ס שעוטרות לא מעט NC בארץ המתחלקים על כ- 1150 ק"ג נותנים ביצועים לא רעים בכלל. ושלא תבינו אותי לא נכון. ל-350 לא היתה בעיה אמיתית עם סעיף הכח. גם לא עם היחס הספק/משקל. הבעיה היתה חוסר התקשורת בין ההגה והשלדה לנהג. ואם נחזור רגע לנושא ההספק, ל-370Z רודסטר יש 330 כ"ס על קרוב ל-1.6 טון. במונחי יחס ההבדל הוא כבר לא כזה גדול ואף נופל מזה של ה-S2000 מנוחתה עדן.

מה שמביא אותנו ל- 370Z "רודסטר" שהיא בכלל לא רודסטר אלא קבריולט. למה? כי היא לא תוכננה להיות פתוחה אלא יוצרה כך במחשבה שלאחר מעשה ולכן שוקלת 100 קילו (!!!) יותר מאחותה הסגורה. רודסטר אמיתית שתוכננה מראש כפתוחה (מישהו אמר Z4 ופורש בוקסטר?) לא מוסיפה חנה לאסלו וחצי כאשר היא משירה את הגג. במיקרה של ה-BMW הגרסה הסגורה היא זו שוקלת 12 קילו יותר. ה-370Z רודסטר לעולם תהיה האחות החורגת והרופסת של אחותה הסגורה. מי שירצה פייט מול S2000, בוקסטר ושאר רודסטרים אמיתיות (כן, כולל המיאטה) מותר שישמור מרחק מה"רודסטר" הזו וידבוק באחותה הסגורה.

נ.ב. תגידו יכול להיות שמישהו הכניס את המיני קבריולט תחת קטגורית "רודסטר" או שסתם היה נדמה לי?

פורסם

רק דבר אחד יש לי להגיד לך:

חנה לסלאו היתה מתה למשוואה 100 קילו=חנה לסלאו וחצי.

הייתי מהמר יותר בכיוון של 3/4 לסלאו.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
אני לא אוהב להכנס לדיונים בסגנון "בוא נדבר קצת על עובדות" אבל השרשור הנ"ל מכיר הרבה דברים שהקשו עלי להתאפק. אנא סלחו לי.

יכול להיות שזה גם בגלל שיש לי זוית ראיה שתוכל לתרום קצת לדיון. אחרי הכל יצא לנהוג קצת (באמת קצת, לא הרבה) על מיאטה, על קודמתה של ה-370Z, ה-350 (הן בגרסת הכביש והן בגרסת הניסמו על מסלול מירוצים) והן ב-Z4M. טוב, מאיפה נתחיל? אולי מהסוף.

פותח השרשור צדק בכל הנוגע להבדלים בהגה בין ה-Z4M ל-Z43.0SI אבל הוא הצליח לפספס בכמעט כל פרט אחר. הישג מרשים לכל הדיעות. ההבדלים בין שתי המכוניות הללו מזכירים קצת את ההבדל בין דג לאופניים. ולא שנתונים יבשים הם אלה שהופכים את הZ43.0SI למכונית רודסטר מהנה ומפנקת ואת ה-Z4M למפלצת (או למקבילה המוטורית של צ'ילי נאגה לאלה מכם שעוקבים אחרי טופ גיר).

גם לכנות את המיאטה בכינוי "אנמי" היא לא בדיוק אמרת שפר. את זה אומר לרוב מי שמעולם לא לקח את הרודסטר הקטנה הזו לכבישי נהיגה אמיתיים. המיאטה היא אחת התמורות הטובות ביותר לשקל ואחת המכוניות המהנות ביותר לנהיגה בכל טווח מחיר. אני לא מכיר הרבה מכוניות - כולל לוטוס אליז, לא כולל איוו - שמאפשרות לנהוג בהם כל כך קרוב לקצה מבלי להתכונן נפשית לפגישה טרמינאלית עם המלאך גבריאל (ב-Z4M אני מעביר לעצמי את כל החיים שלי לפני - ובאופן יזום - בכל פעם שאני פונה שמאלה לאשתאול בואך הר הטייסים).

גם כח הוא לא הכל בחיים. יחס הספק משקל הוא גם לא חזות הכל, אבל הוא הרבה יותר. לכן אליז קלאב ספורט לא צריכה יותר מ-197 כ"ס המתחלקים על 860 קילו וה-195 כ"ס שעוטרות לא מעט NC בארץ המתחלקים על כ- 1150 ק"ג נותנים ביצועים לא רעים בכלל. ושלא תבינו אותי לא נכון. ל-350 לא היתה בעיה אמיתית עם סעיף הכח. גם לא עם היחס הספק/משקל. הבעיה היתה חוסר התקשורת בין ההגה והשלדה לנהג. ואם נחזור רגע לנושא ההספק, ל-370Z רודסטר יש 330 כ"ס על קרוב ל-1.6 טון. במונחי יחס ההבדל הוא כבר לא כזה גדול ואף נופל מזה של ה-S2000 מנוחתה עדן.

מה שמביא אותנו ל- 370Z "רודסטר" שהיא בכלל לא רודסטר אלא קבריולט. למה? כי היא לא תוכננה להיות פתוחה אלא יוצרה כך במחשבה שלאחר מעשה ולכן שוקלת 100 קילו (!!!) יותר מאחותה הסגורה. רודסטר אמיתית שתוכננה מראש כפתוחה (מישהו אמר Z4 ופורש בוקסטר?) לא מוסיפה חנה לאסלו וחצי כאשר היא משירה את הגג. במיקרה של ה-BMW הגרסה הסגורה היא זו שוקלת 12 קילו יותר. ה-370Z רודסטר לעולם תהיה האחות החורגת והרופסת של אחותה הסגורה. מי שירצה פייט מול S2000, בוקסטר ושאר רודסטרים אמיתיות (כן, כולל המיאטה) מותר שישמור מרחק מה"רודסטר" הזו וידבוק באחותה הסגורה.

נ.ב. תגידו יכול להיות שמישהו הכניס את המיני קבריולט תחת קטגורית "רודסטר" או שסתם היה נדמה לי?

ההישג המרשים באמת היא העובדה שאתה כותב באופן משכנע בהסתמכות על עובדות שאספת מהכתבה בYNET.

אף אחד (חוץ מהכתבים של YNET) לא הגדיר את תצורת המרכב ROADSTER כרכב שתוכנן מלכתחילה ככה.

בהסתמך על מקורות רשמיים (מילון למשל) מקור המילה בהיסטוריה האנגלית בהתיחסו למרכבה בעלת סוס אחד וספסל אחד.

לגבי רכב, מדובר ברכב פתוח דו מושבי (האירוניה היא שה E89 Z4 החדשה מבוססת על סדרה 3, מה זה אומר עליה לפי הגדרתך?שאינה רודסטר אמיתית? לגבי הZ4 E85, אין לי פנאי לבדוק לפרטים כרגע אבל אני מניח שמשהו דומה). אגב, רודסטר בעיקרון מתיחס לרכב אנגלי, את הגרמנים אמורים לכנות ספידסטר (מקור המילה- נהג מהיר מאוד) ואת הרכבים האיטלקיים ספיידר (פירוש המילה אי שם בשפה האיטלקית אני מניח) אגב, הF430 ספיידר הייתה קופה לפני כן, היא לא "רודסטר אמיתית" נכון? קבריולט אגב זה רכב עם יותר משני מושבים.

עכשיו שסיימנו עם זה. קצת תמוהה שאתה מוצא הבדלים תהומיים בין הZ4M לZ4, נסה לפרוס את משנתך בפורום בעלי הZ4 המקצועי בעולם Z4-forum.com, הכולל מאות בעלי Z4 ולא רק שניים כמו במקרה זה, ותראה מה יש להם להגיד על כך (אחסוך לך- ההבדל העיקרי הוא במסלול על מגבלות האחיזה, בכביש מרגישים בתוספת הכוח וזהו בערך). הרי זאת עדיין אותה מכונית אתה יודע. ואם אתה טוען שפספסתי פרטים רבים אתה מוזמן להזכיר אותם (אני לא מדבר על העובדה שהלוח שעונים של הM לבן בעוד של ה3.0SI כתום.. :-)), היום למשל גיליתי שהM מוגבהת בסנטימטר אחד קדימה עקב משקל המנוע. ועוד, ה3.0SI מצוידת במערכת מתלים הנקראת m sport suspension הכמעט זהה לM.. ועוד ועוד.

אגב תוספת המשקל בM מגיעה מהמנוע. לM מנוע הS54 מהM3 הקודמת בעל בלוק פלדה, בעוד ה3.0SI משתמש במנוע הN52 בעל בלוק מגנזיום בשני חלקים, שאף מנוע הN54 עטור הפרסים (כן זה עם שני המגדשים) מבוסס עליו מינוס מערכת תזמון השסתומים שלא מתאימה למנועי טורבו.

לגבי ה370Z- ברור שישנה סיבה שהרכב בעל הספק מטורף ועל הנייר הכל טוב ויפה אבל במציאות הוא זול.

לא באתי לשבח אותו ולהלל, באתי לשבח את החבילה הכללית. אם אתה טוען שהרכב שוקל 1600 קילו בבקשה בסס נתוניך. לפי מה שאני יודע ה370Z שוקלת 1400 קילו. שמורידים את הגג מוסיפים חיזוקים לשלדה אבל לא מוסיפים גג קשיח אלא גג בד קל משקל.

פורסם

אין לי מושג על איזה כתבה ב-YNET אתה מדבר, אבל היות שביקשת - הנה כמה עובדות בציון המקור שלהם.

ה-Z370 שוקלת כ-1480 ק"ג לגרסא הידנית או 1496 ק"ג עם שמנים, דלק ושאר נוזלים כפי שמחייבת התקינה האירופאית

http://www.nissangeneva2009.com/pdf/ENGLISH/370Z%20Technical%20data_E.pdf

ה"רואדסטר" בגרסתה הידנית שוקלת 1590 ק"ג ללא נוזלים (יבש)

http://www.motortrend.com/roadtests/convertibles/112_0904_2010_nissan_370z_roadster/index.html

לגבי ההבדלים בין ה-M ל3.0 SI. אכן הם אינם רבים:

1. מנוע (343 כ"ס - לגרסא האירופאית לעומת 255 כ"ס - נדמה לי שאמרת 60 כ"ס הפרש. בדוק שוב. אה, כמעט שכחתי המנוע זכה חמש פעמים בתואר "מנוע השנה" - בצדק אם תשאלו אותי. אבל עזבו, אני לא אובייקטיבי)

2. תיבת הילוכים

3. מערך המתלים

4. מערך ההיגוי (כפי שציינת נכונה של ה-M הינו הידראולי)

5. מערכת בלימה (לקוחה מה- M3 CSL. זאת אומרת קליפרים שונים, דיסק שונה, צנרת שונה ומערכת הגברה שונה מה-Z "הרגילה". גם כאן תיאלץ לבדוק את עצמך שוב)

6. מערכת פליטה שונה

7. מערכת יניקה שונה

8. מערכת ניהול מנוע שונה

9. בולמים וקפיצים שונים

10. חיזוקי שלדה שונים (אלומניום ומגנזיום)

11. מערכת העברת כח שונה כולל דיפרנציאל "M" הידוע.

12. צמיגים "רגילים" לעומת Runflat. במיקרה הזה אני הולך על רגיל - תודה.

13. איבזור ושאר שטויות (כולל מלנת'אלפים מדבקות וסמלים מיותרים)

זוהיא כמובן רשימה חלקית. ושוב, נתונים לא עושים אוטו.

לגבי המשקל. ה-M אכן שוקלת יותר ואחת הסיבות לכך היא אכן המנוע הכבד יותר (וגם תיבת ההילוכים והדיפרנציאל). כמה יותר?

1485 ק"ג לעומת 1400 ק"ג לגרסא הידנית (1420 ק"ג לאוטומאטית) - יכול להיות שאמרת 200 ק"ג איפה שהוא או שסתם היה נדמה לי?

http://www.bmwusa.com/Standard/Content/Vehicles/2008/Z4/Z4Roadster30si/Features_and_Specs/Z4Roadster30siSpecifications.aspx

ה-Z4 החדשה אכן משתמשת בריצפה של סדרה שלוש. בין זה ובין לקחת אוטו ולהוריד לו את הגג קיים תהום ("הרודסטר האנמי" משתמש למשל ברצפה של ה- RX-8). ללא שום קשר ה-Z4 החדשה שוקלת כמו כמה חנה לסלואים ומתנהגת בהתאם אם להסתמך על הכתבה במגזין EVO האחרון (אפרופו מקורותי).

יאללה, עד כאן BMW.

ניתוח מקור השם רודסטר והחלוקה הגיאוגראפית לנגזרותיו השונים אכן מרשימה אבל היא לא יכולה להפוך מכונית מנוסרת גג לרודסטר, ספיידר, או ספידסטר - גם אם זו 911. פרארי? נסעתי ב-F430 ספיידר. היה כיף גדול מאוד. אתה יודע מה? במיקרה של פרארי כנראה שאפשר לרבע את המעגל. קאפיש?

פורסם

לגבי המשקולות אתה צודק, הסתכלתי על גרסאות אחרות.

לגבי ההבדלים בין הZ4M לרגילה, אתה טועה ונקווה שתדע להודות בטעות כמוני.

לגבי הכוח- הS54 שלך מספק 330 (גם על פי הנתונים בקישור ששלחת) כוח סוס ולא 342. הN52 שלי מספק 255 כוח סוס על פי הנתונים האמריקאים (למרות שבכל מקום כתוב 265, אבל נלך על זה). אמרתי "כ" 60 כוח סוס. ההבדל על הנייר הוא 75, אבל זה לא משנה, החבר'ה לקחו את המכוניות לדינו, התוצאות-

"שלך"- 287.06 כוח סוס בגלגל

"שלי"- 225.96 כוח סוס בגלגל

ההפרש- 61.1, די קרוב ל60 לא?

רשימת ההבדלים שלך נראת כמו שאלון 300- אותן שאלות מופיעות בתערובת כדי "לבלבל את האויב".

אני ציינתי שיש הבדל במנוע, אתה ציינת מנוע, יניקה, פליטה ומערכת ניהול מנוע. הרי אלו חלק ממערכת המנוע, מה ציפית שיהיה שם מנוע שונה עם ניהול מנוע של מנוע אחר?

אני ציינתי את הדיפרנציאל מוגבל ההחלקה, אתה קראת לו "דיפרנציאל M המפורסם". בכל מקרה התכוונו לאותו דבר.

אני ציינתי את מערך המתלים השונה, אתה ציינת גם מערך מתלים וגם בולמים וקפיצים ב"סעיף" שונה.. לא הודיעו לי שקפיצים ובולמים אינם חלק ממערכת המתלים.

מערכת בלימה אכן שונה (יש הבדל בקוטר הדיסקים? בSI יש דיסקים מוגדלים)

חיזוקי שלדה- אשמח לראות קישור בנושא.

תיבת הילוכים- הM אכן שונה (לי אגב יש את הסטפטרוניק), מה עם החריקות המפורסמת בין ראשון לשני? (עשרות בעלי M מדווחים על כך. גם אצלך?)

צמיגים רגילים? יש גלגל ספייר? או שיש לך את ערכת תיקון התקרים? (אני לא רואה בזה יתרון..)

איבזור גם ציינתי (למרות שזה לא בדיוק אבזור אלא גם מני פיצ'פקס שונים כמו אור לבנים, ידית הילוכים מוארת וכו)

לסיכום- רשימת הבדלים של 13 סעיפים מצטמצמת למספר מועט שגם אני ציינתי.

בשורה התחתונה, אני לא חולק על העובדה שהM היא מכונית יותר טובה. היא יותר טובה. היא בראש ההיצע, אבל, וזה אבל גדול, הויכוח הוא על מהות ההבדל. יש הסוברים שהוא אינו מורגש על הכביש וכו. אני אתן לך להנות מהספק- יש הבדל מורגש. אבל זאת עוד Z4 טובה יותר ומשופרת, כמו ש3.0SI טובה יותר (וגם "משופרת") מה2.5I למשל.

אני אוהב את הZ4, נהנה ממנה עד אין סוף, מעריץ אותה ואומר תודה שיש לי רכב כזה. אבל אני גם מסתכל קדימה, ובמבט קדימה אני לא רואה את הZ4M מולי, אני רואה אותה בזוית העין, מעט קדימה מהZ שלי אך לא הישר לפנים. שם אני רואה רכב אחר, בעל תצורה שונה (רמז- הוא מגיע משטוטגרט ונראה כמו צפרדע :-))

לקחת שלדה של רכב סגור כמו הסדרה 3 ולהלביש עליה מרכב פתוח זה בדיוק כמו לקחת סדרה 3 ולחתוך לה את הגג. כי השלדה זהה, המרכב שונה, הוא פתוח.

פורסם

ל-M שלי יש 343 כ"ס כמו לגרסא האירופית, ובקרוב גם יותר.

לגבי השאר, כבר עשיתי טעות אחת בת'רד - תיקנתי אותך פעמיים. זו פעם אחת יותר מידי.

לתקן אותך בפעם השלישית הוא משהו שאני לא מתכוון לעשות. עשית מספיק טעויות. לך תלמד לבד.

אני גם לא מתכוון להכנס איתך לוויכוחי אגו במסווה של פרט זה או אחר. זה לא מעניין אותי.

רוצה לשקם את האגו? תמצא מישהו שכותב ת'רד בביטחון רב על מכוניות שהוא מעולם לא נהג בהם, לא תחזק אותם ולא התנסה בהם.

רוצה עיצה אמיתית (ברצינות, בלי ציניות). תתמקד בדברים שבהם אתה מבין. תתפלא מה זה יכול בשבילך.

עכשיו לדברים החשובים באמת.

מבסוט מה-Z שלך? יופי. בסופו של דבר הוא לא אוטו רע בכלל. וזה מה שבאמת משנה. נהגתי בו ואני יודע.

חושב שהיא דומה, אפילו קצת, ל-M? נו שיהיה...

בטוח שהמיאטה היא מכונית אנמית, הייתי אומר על זה משהו. אבל בעצם כבר אמרתי.

רוצה קיימן? תתחדש!

יש כאלה שמעדיפים את המנה שלהם עם קצת יותר תיבול.

http://www.topgear.com/us/videos/more/bmw-z4m-porsche-boxster

http://dailymotion.virgilio.it/video/x3mttq_bmw-z4m-roadster-by-fifth-gear_auto

פורסם

ההודעה שלך משדרת מצוקה. יהיה יעיל יותר אם פשוט תענה לעניין. אתה בעצמך שלחת קישור שמראה על 330 כוח סוס. זה לא מעניין שלמנוע הספציפי שלך יש 343, כי אנחנו מדברים על ההבדלים באופן כללי, יש בארץ גם פיאט מודל 70 עם 500 כוח סוס.

שאלתי אותך שאלות ענייניות על תיבת ההילוכים (אני גולש כשנה בפורום Z4 המקצועי בעולם, גם הם , תאמין או לא, נהגו בMZ4 ומבינים דבר או שניים. הם מדווחים על בעיה חמורה בהעברה בין ראשון לשני) ואתה כנראה ראית בזה לעג מסוים (בוגר).

ביקשתי קישור הסוקר את השינויים בשלדה, לא קיבלתי.

אגו? אתה מנסה לצייר את העניין כאילו הM(הM היא יחידת סגולה, לא בZ4.בגלל שהZ4 היא מכונית קיצונית בתור התחלה, אין דין ההבדל בין סדרה 3 רגילה לM3 כהבדל בין הZ4 M לרגילה) היא יחידת סגולה ואנו בעלי הSI (המאות שקיימים בארץ) המסכנים דופקים כל פעם את הראש פעמיים בקיר לפני הכניסה לרכב, בוכים על מר גורלם, "איך אין לי M" "איך אין לי M", איך נפלתי ככה. בתור רווק, איך אני אסתכל לבחורה בעיניים, אישיר מבט עמוק לעיניה ואציין "זאת לא M", יש לי רפיסה בדמות 3000 סמ"ק של שישית צילינדרים מסכנים המדדים דרכם, מזיזים בקושי את הרכב הרופס ב7000 סל"ד ו265 כוחות סוס צולעים, יש לך אולי מעט קש להאכיל אותם?

אגו 2- ראיתי גם בפורם "מועדון הרודסטר" איך אתה מגן בתוקף על הרכב מפני אימת הפורשה עם המבחנים מטופגיר ופיפ גיר (חשבתי לתומי שלא תעשה זאת כאן, טעיתי). אז תן לי לחדש לך ידידי, הסרטונים ששלחת לא רלוונטים ביחס לפורשה החדשה (זה לא אומר שהM או הZ4 כוחן לא במותנן). הם מלפני שנתיים עד שלוש. הבוקסטר התחדשה מאז. היא טובה יותר. יש האומרים שהיא יצירה בלתי מנוצחת.

נלך "ראש בראש" "מנוע במנוע". המנוע שלך- לא רלוונטי. הוא לא מיוצר יותר. הוא הוחלף בS65. גם המנוע של האינטגרלה זכה בפרסים. זה היה בשנות ה80. לעומת זאת- הN52 הוא מנוע הדגל שעדיין בועט ונושם בלב היצרן (בגסרה הרגילה ובגרסת N54).

פורסם

פתאום זה "קאבריו" :-):-)

1. אם תקרא כמה הודעות למעלה תראה את ההסבר המדויק על המושג "קאבריו" והמושג "רודסטר" וגם הוכחות למכוניות הנחשקות בעולם שהם בעצם "קאבריו" בהגדרת חלק מהמלומדים כאן (שכמובן לא קיבלתי תשובה מלומדת ומבוססת עובדות כפי שאני נתתי אלא חידודי לשון מתחמקים)

2. אל תעשה לי קיצורים. אני משקיע בהודעות ומקשר לנתונים עובדתיים.

אז לא בקיצור, אם תסתכל בהודעות קודמות לא באתי להשוות את הניסן לBMW. יש סיבה שהרכב עולה "גרושים" ובעל נתוני פתיחה מעולים.

השוותי חבילות- בארץ מוכרים את המיאטה ב200K שח, בגלל החבילה שהיא מציעה.

חבילה הכוללת מכל טוב ובנוסף נתוני כוח הקרובים לZ4M וSLK 55 AMG שתמכר במחיר תחרותי, תצליח כאן, בדומה למיאטה.

זאת השורה התחתונה.

האם זה שדרוג לעומת הBMW? כנראה שלא. באותה מידה אני מניח שמהנדסי פורשה אינם נוטפי זיעה קרה על מחשבי העיצוב היקרים, אצים רצים כדי לשפר את הרכבים, בעודם קוראים כי ל370Z החדשה יותר כוח מלקאיימן ולבוקסטר S שהושקו זה עתה.

פורסם

על מושגים אין תמימות דעים כך שאפשר להתווכח עד מחר.

כמה אתה אומר 370Z תעלה בארץ?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
ההודעה שלך משדרת מצוקה. יהיה יעיל יותר אם פשוט תענה לעניין. אתה בעצמך שלחת קישור שמראה על 330 כוח סוס. זה לא מעניין שלמנוע הספציפי שלך יש 343, כי אנחנו מדברים על ההבדלים באופן כללי, יש בארץ גם פיאט מודל 70 עם 500 כוח סוס.

עלית עלי. פשוט לא ידעתי שאתה גם פסיכולוג (שלא לדבר על חוקר רציני שמדייק בעובדות, מביא ציטטות, לא מגזים וכו').

לגבי ה-Z4 3.0SI (אחת ממאות (!?!) המסתובבות בארץ) מעולם לא כתבתי את מה שאתה מיחס לי, נהפוך הוא. אני חושב שזו מכונית מהנה ומפנקת. את כל השאר אתה המצאת - או אולי אתה מנסה לשכנע את עצמך במשהו?

בקיצור, תתקדM.

נ.ב. מצטער אין לי בעיה בין ראשון ושני. אגב, איך זה להחליף בין ראשון לשני בסטפטרוניק?

• תוכן חדש...