Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה נולד לאחי במזל טוב תינוק

עד עכשיו עם 2 בנות - לא הייתה בעייה - בוסטר וכסא + גיסה בספסל האחורי.

השאלה היא עכשיו - עם התינוק החדש - כבר אין איפה לתקוע אותו...

האם יש דרך חוקית שאני יכול לתת טרמפ לאחי ומשפחתו?

1. האם מותר (לפחות בשנה הראשונה) לאמא להחזיק את התינוק בידיים?

2. נניח ושוטר עוצר אותי לביקורת שגרתית כשהתינוק בידיים של האמא - קנס? נקודות? כלום?

תודה לעונים

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

אוסר להחזיק תינק על היידים.

פשוט תבחר את התינוק שאתם הכי פחות אוהבים ותפנו לו קצת מקום בתא מטען.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

פורסם

מה שהצעת אסור גם מבחינה חוקית וגם בטיחותית

אל תגיד שאתם מסוג האנשים שיותר דואגים מ "מה יקרה אם יתפוס אותי שוטר"

סלקל לתינוק החדש בד'כ מתחבר במושב האחורי האמצעי

משני צדדיו שמים את הילדים עם הבוסטר והכיסא בטיחות

מה הבעיה להוזיז את הגיסה למושב הקדמי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

עזוב את השוטר ועזוב את הקנס. תחשוב תמיד מוסרית ובטיחותית דמיין לעצמך מה יקרה לגופו של התינוק כאשר הוא מוחזק (לא חזק כי זה עדיין תינוק) בידיו של אימו, ונהג הרכב (לא עושה תאונה, חלילה), מבצע בלימת חירום כדי להתחמק מתאונה. זה עוד במקרה הטוב. לא רוצה לחשוב מה יקרה אם חלילה תקרה תאונה.

לגבי העונש - הסעת ילד במושב האחורי שטרם מלאו לו 3 שנים שלא במושב בטיחות:

התינוק אינו בר עונשין והוא לא יכול לקבל קנס. מי שיקבל את הודעת תשלום הקנס זהו הנהג - 250 ש"ח ו-6 נקודות.

לכל תינוק בכל גיל וגודל יש כיסא מתאים שאפשר למצוא בשילב ובחנויות דומות. ההורים של התינוק צריכים לדאוג לקחת את הכיסא לכל רכב אחר שבו התינוק צפוי לנסוע!

Xbox12341

פורסם
מה שהצעת אסור גם מבחינה חוקית וגם בטיחותית

אל תגיד שאתם מסוג האנשים שיותר דואגים מ "מה יקרה אם יתפוס אותי שוטר"

סלקל לתינוק החדש בד'כ מתחבר במושב האחורי האמצעי

משני צדדיו שמים את הילדים עם הבוסטר והכיסא בטיחות

מה הבעיה להוזיז את הגיסה למושב הקדמי

במושב הקדמי בד"כ אחי יושב...

מבחינתי הגיסה יכולה להיות על הגג....

מה שהתכוונתי לשאול - האם מבחינה חוקית, יש דרך להמשיך לתת מדיי פעם טרמפ לאחי ומשפחתו - כך שאני מכוסה בכל מקרה - קנס + נק' + ביטוחית אם חלילה קוראת תאונה...

מדובר שנית באח + גיסה + 2 בנות קטנות (אותם אני מכריח להיות בבוסטר וכיסא) + התינוק החדש

וכן, אני מהאנשים של "מה יקרה אם יתפוס אותי שוטר" - אחרי הכל אחי אחראי לילדים שלו... לא מכריח אותו לנסוע איתי...

נשמע ציני, אבל אם יש דרך חוקית להמשיך לקחת אותו - סבבה, אם אין - הוא יאלץ לעבור לאטובוס....

ת'כלס - יש איזה מנשא / משהו שהגיסה יכולה לשים על עצמה? ולשבת עם התינוק בספסל האחורי?

תודה לעונים

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

שלום,

אין אף מנשא שיחזיק מספיק טוב את האחיינית

הקטנה שלך, בנוסף כמו שכבר אמרו לך הנושא

לא חוקי. אין להסיע ילד מתחת לגיל 3 ללא כסא בטיחות.

תעשה טובה לעצמך ולאחיך, ובמקום הכסף של הטרמפ

תלווה לו כסף למונית או משהו בסגנון.

יש מספיק מטורפים על הכביש מכדי שתסכן את העוללית.

שבת שלום.

פורסם

בכל הכנות, אני לא מבין את ההגיון של להביא עוד ילד בעוד שטכנית אין אפשרות לפנות לו מקום ברכב.

אם יש לכם ביטול של כרית האוויר במושב הנוסע ניתן להושיב ילד במושב בטיחות נגד כיוון הנסיעה במושב הקדמי.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

מנחם, אניראה שלא הבנת מה רשמתי,

זו הבעיה, שאתה מהאנשים של מה יקרה אם יתפוס אותי שוטר ולא מה יקרא אם מישהו יכנס בי או בלימת חירום כלשהיא שזה נזק הרבה יותר כואב מ אם יתפוס אותך שוטר

לתשומת לב צוות הניהול:

אזלו לי הנקודות, אחכה שיתחדש המלאי, עמכם הסליחה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הפתרון החוקי היחיד הוא החלפת האוטו ליותר גדול (6 מקומות לפחות). ממליץ גם לבצע לאחיך חיתוך צינור הזרע, למניעת בעיות חמורות יותר בעתיד.

בוריס, הסר דאגה מליבך, רזמל מתפיל פסיקים ברגע זה ממש. בקרוב יהיה כאן שפע של נקודות.

• תוכן חדש...