Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעידן הנוכחי מסתבר שגם 120GB לא מספיקים, אז הגיע הזמן לשידרוג. לאור המחירים הנמוכים של הכוננים, החלטתי ללכת עם זה רחוק, ולחפש לעצמי 1TB.

מבירורים שעשיתי, המחשב (פנטיום 4 עם לוח אם שתומך SATA1) לא יכול לתמוך במעל 500GB, ועדיף לעבוד עם כונן IDE ולא SATA. בחנות נאמר לי שלא יורגש הבדל בביצועים בין אם מדובר על SATA2 עם 32MB באפר, לבין IDE עם 16MB באפר. יש ביסוס לטענה?

הכונן אמור לשמש כספריה (מוזיקה וסרטים).

מה המלצתכם?

להשאר עם 120GBפנימי ולהוסיף כונן חיצוני של טרה? אם כן, איזה?

או להרחיב ל500GB פנימי ולהפסיק להתלהב מכוננים גדולים?

התקציב הוא סביב ה700 ש"ח.

אשמח להכוונה :)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

המלצתי היא - כונן חיצוני

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תלוי במהירות התגובה הדרושה.

אם זה בעיקר למוסיקה ומדי פעם לסרט, כונן חיצוני בחיבור USB2 יכול להספיק.

כשתשדרג בעתיד את המחשב, קנה כונן פנימי בגודל נורמלי.

אין דבר כזה, כונן גדול מדי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אוקי, ומה בדיוק הדברים עליהם שווה להתעכב בקניית כונן חיצוני?

הם עובדים כולם plug&play או שלא?

יש גדלים שונים (2.5", 3.5" וכו') מה זה אומר?

יש בעיה בלהשאיר כונן מחובר למחשב?

המלצות ספציפיות (יצרן/דגם)?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אם זה USB אז זה חבר ושחק :wink:

לא תמצא 1TB ב 2.5" (בגדול ה 2.5, יותר קטן, ביצועים נמועים יותר יחסית לגדולים אך אינו מצריך חיבור לספק כח חיצוני אלא רק ל USB)

בקשר להמלצות תקנה את ה1TB שנינס לך בתקציב, סך הכל כל החברות המוכרות הם אותו דבר

אפשר להשאיר אותו דלוק ומחובר כל החיים עד סוף החיים ואחרי המוות

(לי אישית יש אחד שמחובר כבר שנתיים רצוף)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

רציתי קצת לחדד את נושא דיסק פנימי: כדי לתמוך בדיסקים גדולים יותר (בחיבור IDE, SATA וכד') בד"כ אפשר לבצע עדכון BIOS. בדוק באתר יצרן של לוח אם, מה כולל עדכון אחרון. אם אתה עדיין רוצה כונן פנימי ואין תמיכה של לוח, אפשר להתקין כרטיס עם בקר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גם אני רציתי לשדרג לכונן גדול יותר, בסוף קניתי הרדיסק רגיל (פנימי למחשב) , וקניתי איתו מתאם שמתחבר ל USB (דרך אגב המתאם מתאים גם להרדיסק רגיל IDE וגם לSATA) וככה אני יכול לחבר איזה הרדיסק שאני רוצה מבלי לכבות את המחשב ולהתחיל לפרק .

דרך אגב פנטיום 4 זה רחוק מאוד מלהיות ישן נושן (אם כבר אז ה 386 שלי מתאים להגדרה הזו)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...