Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עקב נזילה של נוזל הידראולי בקסנטיה (שנת 99, 2.0 ל' בנזין/אוט' - למקרה שזה משמעותי), הוכנסה הנ"ל היום בצהריים לדיאגנוסטיקה באחד המוסכים המורשים. המסקנה: יש צורך להחליף את מסרק ההגה. העלות המשוערת: כ-2000 ש"ח למסרק משופץ, כולל מע"מ ועבודה.

השאלות:

1) האם מישהו מכיר/ממליץ על מקום אמין - לאו דווקא מוסך מורשה - שבו ניתן לבצע את ההחלפה במחיר זול יותר?

2) האם יש טעם לחפש חלק כזה בפירוקיות, או שזה מסוג הדברים שלא מומלץ להכניס את הראש אליהם?

חשוב מאוד: אני גר באיזור הדרום ולכן עדיפים עסקים באיזור של קרית גת-אשקלון-אשדוד-רחובות ולא רחוק יותר; אפשרי בהחלט לקנות את החלק בת"א ולהתקין אותו באחד המוסכים באיזור מגוריי.

כל הערה, הארה, הסתייגות או המלצה יתקבלו בברכה (ארנון, שמר, אלעד וכל המומחים - אני בונה עליכם...).

תודה!

הביצה שלי התחילה להטיל תרנגולות זהב

פורסם

מכיוון שהאישה היתה זו שלקחה את הרכב למוסך, התשובה היא "לא". לצערי גם לא הספקתי לדבר עם המכונאי בטלפון.

בגדול - מקור הנזילה הוא מול מושב הנהג, בתא המנוע מן הסתם. אני יודע שזה מאוד ערטילאי, אבל זה מה יש...

ימשיך כבודו.

פורסם

מול מושב הנהג יש הגה.

מההגה יוצא מוט ארוך שהולך-הולך-הולך עד שמגיע לשסתום המדובר.

אם אכן הוא הנוזל, אפשר להחליף רק אותו. יש שם גם טבעת אטימה קטנה שאפשר להחליף רק אותה - אם הנזילה ממנה.

מה הבעיה בכל זה?

שזה לא איזור שטריוויאלי לגשת אליו ולכן לא בטוח שמוסכים יהיו נלהבים כל-כך לקחת מחיר משמעותית נמוך יותר מזה שהוצע לך.

אני לא כל-כך אוהב את הגישה הרווחת בארץ של "בוא ונחליף את כל המכלול השלם במכלול שלם אחר משיפוץ, למרות שאולי כל מה שמקולקל זו טבעת אטימה שעולה חמישה ש"ח", אבל אני לא כל-כך יודע איך אפשר לעקוף את זה.

פורסם

תודה ארנון.

בבוקר אני אערוך עוד סקר טלפוני קטן ונראה אם יש מצב לחסוך כמה ג'ובות. אם לא - לפחות אתנחם (גם כן נחמה...) בכך שהמוסך ממנו קיבלתי את הצעת המחיר הוא המוסך הקבוע שלי ומעבר לעובדה שהם מיודדים עם עם הקסנטיה שלי מזה מס' שנים ומכירים אותה היטב, הם גם (הפתעה!) אנשים ישרים וחביבים.

רק החור בכיס יגדל עוד...

• תוכן חדש...