Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בכוונה ציינתי את ה-MPS כי אתה ציינת איביזות FR ועוד משופרות. וכן, אולי גרסת ה-2000 של ה-3 לא תהיה הכי חזקה לעומת הגרסא הספורטיבית של האיביזה, כי אולי הגיר האוטומטי המשודך לה קצת הורס לה, אבל עדיין,היא נחשבת כמכונית מאוד מהנה לנהיגה בקטגורייה שלה. זה שאתה נעול וקצת צר אופקים ולא מסוגל לקבל דיעות של אנשים קצת יותר מקצועיים (כתבי רכב, ולא רק מהארץ, מכל העולם), זו בעייה קשה.

היבואן של מאזדה יצר את הסטיגמה השלילית על היצרן, על כך אין עוררין (אני לא אכנס לשיקולים שלו כמובן). לצערנו, הסטיגמה השלילית כל-כך חזקה במיוחד אצל חברה צעירים כמוך, שאין להם הרבה ניסיון על הכביש (ובבקשה, אל תגיד לי שיש לך, כי לפי הסמלון שלך, אתה חייל ואם לא בחנת מכוניות ספורט מגיל 10 , אז תסלח לי, אני חושב שאין לך ניסיון). מכל המכוניות המשפחתיות שיצא לי לנהוג עליהן, ה-3 קיבלה אצלי את הציון המירבי בגלל ההנאה שהיא מספקת, החדות בהיגוי והכניסה לפניות. מודה, נהגתי פעם אחת על איביזה טורבו, וגם לא ניסיתי להכנס איתה לפניות או בכלל, נסיעה ספורטיבית. אבל, אני כן סומך על כתבי רכב, שכן יודעים קצת יותר, ולהם יש קצת יותר ניסיון שהם מסוגלים להעביר לנו את התחושות.

אבל עזוב, באמת ויכוח מיותר.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תגובות 213
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אף אחד לא אומר שהם שוגים אוצודקים, ואין רע בלבסס דעה על מבחני השוואה, יש בכך רע אם מדובר אך ורק על כך ללא נסיון, דבר אותו לך אין ולי יש.

כמו שכבר אמרתי, המזדה לא תיתן לך רבע מהתחושה שהFR תיתן לך(בטח משופרת), אתה מוזמן לחוות לדקה את מה שאני חווה כבר 3.5 שנים

בן

נ.ב- אי אפשר להציג את דעתי כשגויה, כי זאת דעתי האישית שלי, תחשוב על זה

אז? איך זה קשור לשאלה אם ה- 3 החדשה היא באמת "חדשה" או "ישנה משודרגת"?

את כל הסופרלטיבים ששלדת ה-3 ראויה להם קשרו גם לפוקוס דור I, ובכל זאת באה אחריה פוקוס דור II שהיתה מכונית חדשה ולא מחודשת.

מותר שיהיו לי השגות על ההתפעלות הגורפת שהבאת מעיתוני הרכב?

או שזה התחליף המודרני לתנ"ך?

אני בכוונה ציינתי את ה-MPS כי אתה ציינת איביזות FR ועוד משופרות-- ציינתי אותה כי מר TOXIC ביקש ממני לציין אותה(המכונית אליה אני נוהג יום יום), כמו שאמרתי שאם היית טורח לקרוא את השרשור מתחילתו היית עונה על השא' שלך בעצמך.. וכן, אולי גרסת ה-2000 של ה-3 לא תהיה הכי חזקה לעומת הגרסא הספורטיבית של האיביזה, כי אולי הגיר האוטומטי המשודך לה קצת הורס לה, אבל עדיין,היא נחשבת כמכונית מאוד מהנה לנהיגה בקטגורייה שלה- מילת המפתח ועל כך גם אני הסכמתי(שוב אם היית קורא...). זה שאתה נעול וקצת צר אופקים ולא מסוגל לקבל דיעות של אנשים קצת יותר מקצועיים (כתבי רכב, ולא רק מהארץ, מכל העולם), זו בעייה קשה- זה לא ממש בעיה, כי כמו שכבר ציירתי, את הדעה שלהם קיבלתי, רק שהדעה שלהם לא נעשתה על סמך שום מבחן השוואתי(אותו פדה TOXIC מדמיונו) אלה על מבחן של כל רכב לגופו, ואת התירוצים של התיבה והאוטומטית ושאר החמוצים תשאיר לעצמך, אנחמוו קונים חבילה, אין לי שום בעיה עם דעתם ואני מכבד אותה ,אבל במידה מסויימת,ולא בונה את כל טיעוניי על עיתון(ועוד על מבחן דמיוני).

היבואן של מאזדה יצר את הסטיגמה השלילית על היצרן, על כך אין עוררין (אני לא אכנס לשיקולים שלו כמובן). לצערנו, הסטיגמה השלילית כל-כך חזקה במיוחד אצל חברה צעירים כמוך, שאין להם הרבה ניסיון על הכביש (ובבקשה, אל תגיד לי שיש לך, כי לפי הסמלון שלך, אתה חייל ואם לא בחנת מכוניות ספורט מגיל 10 , אז תסלח לי, אני חושב שאין לך ניסיון)אז אני כן יגיד לך ,כי אם היית טורח גם לקרוא את השרשור ולהטריח את עצמך ולבדוק בפרופיל שלי היית רואה את הגיל שלי(שאותו אינני מסתיר) ורואה שאני דווקא לא חייל(מראה כמה הדברים שלך מלאי תוכן אם אתה מבסס את הפרופיל שלי לפי דעתך עך תמונה???, מזל שלא שמתי תמונה מגיל שנה), יתרה מזאת הגיל שלי לא רחוק משלך ויש אנשים שמספיקים בשנה מ השלא יספיקו אחרים גם ב10 שנים(הספורטיבית הראשונה של אבא שלי היתה בגיל 57) אז בוא לא נתפלצן. מכל המכוניות המשפחתיות שיצא לי לנהוג עליהן, ה-3 קיבלה אצלי את הציון המירבי בגלל ההנאה שהיא מספקת, החדות בהיגוי והכניסה לפניות- בסדר גמו, מכל המשפחתיות יכול להיות שזה באמת כך/, אגב אצלי זו הייתה דווקא ה307 שמאוד אהבנו. מודה, נהגתי פעם אחת על איביזה טורבו, וגם לא ניסיתי להכנס איתה לפניות או בכלל, נסיעה ספורטיבית-אז זאת אומרת שגם לך אין נסיון על הרכב ואתה נשען על העיתון בלבד, מעניין אם אכשיו הגיל הוא גורם משמעותי? לא נראה לי כל כך, זה גם מצחיק אותי, כי נסעתי פעם אחת על MX5,זה נותן לי את היכולת באמת להכיר את הרכב ולעמוד על המגבלות והיתרונות שלו?. אבל, אני כן סומך על כתבי רכב, שכן יודעים קצת יותר, ולהם יש קצת יותר ניסיון שהם מסוגלים להעביר לנו את התחושות-זה לא עניין של לא לסמוך, זה עניין של הבנה שזה לא תנ"ך ואין אמת אחת, מה לעשות שתעמיד אותי מול כל עיתונאי רכב היום, כנראה שאני יההי מחובר הרבה יותר לאיך לעבוד עם האיביזה ממנו שנהג פעם אחת(ואני לא מתיימר להיות נהג על או יהיר מידי)

אבל עזוב, באמת ויכוח מיותר.

גם לך אני מציע לדייק, ולבסס את הטענות שלך על דברים אמינים יותר כמו פרופיל ולא סמלון

בן

נ.ב שים לב לציטוטים למעלה

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

לא צריך לקרוא את גכל האשכול על מנת להגיב לתגובותייך.

אני יצאתי מהוויכוח הטפשי הזה, לא באתי לשכנע, תשאר בדעתך.

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

אגב, בנוגע לדיון ההרבה יותר מדי ארוך על מאזדה 3 מול איביזה FR או קופרה - זה דיון עקר לחלוטין, ושני הצדדים צודקים. נכון, האיביזה תהיה הרבה יותר מהנה מבחינת ביצועים ואחיזה, ה-3 יותר מתנהגת מבחינה דינמית פרופר. באופן מעניין נהגתי על שתיהן בכביש מפותל ואני צריך לצאת בהצהרה - אני מעדיף מאזדה 3 1.6 אוטומטית על פני איביזה FR - אבל זה רק אני, וברור לי למה יהיו אחרים שיעדיפו את האיביזה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אגב, בנוגע לדיון ההרבה יותר מדי ארוך על מאזדה 3 מול איביזה FR או קופרה - זה דיון עקר לחלוטין, ושני הצדדים צודקים. נכון, האיביזה תהיה הרבה יותר מהנה מבחינת ביצועים ואחיזה, ה-3 יותר מתנהגת מבחינה דינמית פרופר. באופן מעניין נהגתי על שתיהן בכביש מפותל ואני צריך לצאת בהצהרה - אני מעדיף מאזדה 3 1.6 אוטומטית על פני איביזה FR - אבל זה רק אני, וברור לי למה יהיו אחרים שיעדיפו את האיביזה.

רוני

ומשום מה רוני, על סמך הכרות שטחית שלי איתך על גבי הפורום, אני נוטה להאמין לך שאתה מבין קצת עניין.

פורסם

מאזדה 3 כיפית לנהיגה ?

נשמע ומרגיש לי קצת מוזר .

תקשורת עם הנהג ? (לא בדיוק) .

בכל אופן נסעתי על ה FR המדוברת ונסעתי גם על המאזדה 3 , ב 2 המכוניות הללו התקשרות עם הנהג לא משהו בלשון במעטה .

אך ללא ספק הרכב המהנה לנהיגה פה בלי שום ספק הוא ה FR .

בכלל עזבו אותכם שטיות על כל מני כתבות , סעו על אלפא ותרגישו את ההבדל , זה אוטו "לנהיגה"

:-P

האלפא מוכנה....

ואתה??

פורסם
יש דברים שצריך לשמור בלב. :-)

חכה, זה עוד כלום :lol:

בכלל עזבו אותכם שטיות על כל מני כתבות , סעו על אלפא ותרגישו את ההבדל , זה אוטו "לנהיגה"

:-P

עזוב אותך שטויות, סע על קיה ותרגיש את ההבדל, זה אוטו "לנהיגה"! :-P (בקיצור - תחסוך מאיתנו)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ומשום מה רוני, על סמך הכרות שטחית שלי איתך על גבי הפורום, אני נוטה להאמין לך שאתה מבין קצת עניין.

מתי תכניס לראש שלך שזה לא עניין של הבנה, זה עניין של רגש, גם רוני אומר לך את זה, זה לא עניין של הוא מבין או לא מבין זה עניין של הרגשה, ובאמת זה דיון לא רלוונטי, לטעמי גם ה3 לא רלוונטית, אליי בכל מקרה, כרגע

ומדבריך אני מבין שבאמת לא קראת את כל השרשור, אם כך דבריך הם באמת חסרי תוכן מאחר ואתה לא נוטה כנראה לברר ולקרוא לפני שאתה מגיב,אין לך שום נסיון על הרכב המדובר(וכמו שאתה אמרת על תדבר איתי על נהיגה פעם אחת ) זה גם מסביר את העניין עם התמונה והפרופיל והקישור שלך לזה שאני כרגע חייל(למרות שהייתי שמח לחזור).

לגבי השרשור מה סוכם, חדשה או מתחדשת, או שלא מעניין?

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

בן, לסיכום, אני באמת שמח שאתה אוהב את ה-FR שלך. בכנות. אין לי שום רצון לגרוע מההנאה שלך מהרכב שזה הדבר החשוב ביותר ואני שמח שאתה נהנה. באמת על הכייפק.

אני אומר בשנית, הסיבה שהיה לי חשוב לדעת על מה אתה נוהג היא מכיוון שהצהרת הצהרות כל כך חריפות על ה-3 כרכב שלא ניתן להגדירו כ"ספורטיבי". הצהרה שהיה חשוב לי להבין מהיכן הגיעה ומה נקודת הייחוס שלך (קרי, על מה אתה נוהג ולמה אתה רגיל להגדיר כספורטיבי). כאשר נקודת הייחוס המרכזית שלך היא FR, הטענה שלך קצת פחות תופסת. אני מצטער, אבל אין מה לעשות. בנוסף, מכיון שזה פורום רכב של חובבי הגה, צורם לי לקרוא טענות בגנות הנאה מנהיגה על רכב מסויים (באמת לא משנה איזה) ללא כל ביסוס.

במקרה של מבחני הדרכים ממגזין אוטו, הרשה לי לחלוק עליך. ניתן להשוות באופן ישיר בין המבחנים. מדובר בגרסאות ספורטיביות בסיסיות לשתי מכוניות. המאזדה 3 2.0 ליטר היא הגרסה הספורטיבית הבסיסית של היצרן לפני ה-MPS (ובגלל זה מגיעה עם צמיגי פוטנזה דביקים ומאוד יקרים על חישוקי ה-17" וכיול מתלים אגרסיבי אף יותר מגרסת ה-1.6 - דברים שאינם הכרחיים במכונית שאינה ממותגת כספורטיבית, בעיקר מכיוון הצמיגים) בעוד האיביזה FR היא הגרסה הספורטיבית הבסיסית לפני הקופרה לאיביזה.

מדובר בשני מבחני דרכים לגרסאות הספורטיביות הבסיסיות של שני יצרנים שונים. המבחן הראשון אומר שה-3 מהנה מאוד לנהיגה(גם באופן אבסולוטי, לא יחסית לקטגוריה - תראה לי איפה במבחן כתוב משהו יחסית לקטגוריה) עם סופרלטיבים ששמורים בדרך כלל למכוניות ספורט טהורות בלבד ("התנהגות כביש מלהיבה", "זנב שמקבל חיים משלו", "גלגלים אחוריים שיוצאים במחול עם שליטת נהג נדירה" - ציטוטים מהכתבה) בעוד המבחן ל-FR חוזר ואומר עד כמה הרכב פושר מבחינה דינאמית ואינו מהנה לנהיגה ("ובהקשר שלנו גם מעקרת כל חדוות נהיגה שהיא" - ציטוט מהכתבה). אז מה, כתבי הרכב לא יודעים מה הם אומרים? סלח לי אם אני סומך על דעתם המקצועית, בעיקר בכל הקשור להערכת פוטנציאל ההנאה מנהיגה ברכב, קצת יותר. הכתבות ממקמות את ה-3 בקטגוריה אחרת של דינאמיות וחיבור לכביש מה-FR. הם, לא אני. בן, תראה, ניתן להמשיך לשים את המילה ספורטיביות בגרשיים ליד ה-3, ולקרוא לה "משפחטומטית" אבל זה לא טיעון מוצלח במיוחד מכיוון שהוא לא מגובה בעובדות (מלבד הדרך בה אתה אישית תופס את המותג) ומתבסס על תחשות הבטן שלך.

גם מבחינת כוח, לאיביזה FR יש כוח, אבל אין הרבה יותר מה-3 בגרסת ה-2.0 ליטר. 150 כ"ס באיביזה אל מול 150 כ"ס רק שה-3 מוציאה אותם ממנוע אטמוספרי (ולכן המומנט חלש יותר). אין ספק שבגלל הטורבו והמומנט העדיף תרגיש "קיק" משמעותי יותר באיביזה (אין עוררין על זה ואני מבין שזה בהחלט נחמד ותורם לתחושה הספורטיבית מהמנוע), אבל מצד שני היתרון של המנוע ב-3 (למרות המומנט הפחות אל מול ה-FR, שאולי פוגע במעט בתחושת ההאצה מעמידה ובכלל בסל"ד נמוך) הוא שמדובר במנוע שאוהב לטפס לסל"ד גבוה באופן מהיר וקליל (וגם אוהב להישאר שם) ונותן לך להגיע ואף מדרבן אותך להגיע למנתק (7250 סל"ד) בחופשיות וללא דרמה. שם, דרך אגב, נמצא רוב הכוח. אולי ליום-יום זה פחות מרגש, אבל לנהיגה ספורטיבית ,זה בדיוק מה שצריך. אל תשכח גם שההאצה למאה של שתי המכוניות בגרסאות הידניות זהה (למרות שה-FR קלה יותר), בעוד ה-3 האוטומטית איטית יותר למאה בשנייה וחצי מהאיביזה FR הידנית. זה הפרש מסויים, כמובן, אבל ממש לא תהומי בעיקר כאשר בכבישים מפותלים המצב יהיה הפוך, בפער גדול מאוד, לטובת ה-3.

אני אוסיף דבר אחרון ואומר גם שהפלטפורמה שעליה ה-3 מבוססת עדיפה משמעותית על זו של ה-FR. נקודת ההתחלה של המאזדה טובה יותר (פלטפורמת C1 של פורד-מאזדה-וולו שזכתה לשבחים רבים). אל תשכח גם שהמתלה האחורי ב-3 הוא ה-Control Blade הרב-חיבורי של פורד (המאפשר הרבה Liftoff Oversteer מאוד מאוד מהנה) בעוד המתלה האחורי ב-FR הוא לא עצמאי, אלא קורת פיתול פשוטה שאינה תורמת מאומה ליכולת הספורטיבית של הרכב. אני כמובן לא טוען שבזה מתחילה ונגמרת היכולות הדינאמיות למכונית (הפיאט 500 למשל, כייפית לנהיגה, אבל עם מתלה אחורי פשוט לעומת נאמר הרב חיבורי המתקדם במיני), רק מראה שנקודת ההתחלה של סיאט לא גבוהה במיוחד.

פורסם
מתי תכניס לראש שלך שזה לא עניין של הבנה, זה עניין של רגש, גם רוני אומר לך את זה, זה לא עניין של הוא מבין או לא מבין זה עניין של הרגשה, ובאמת זה דיון לא רלוונטי, לטעמי גם ה3 לא רלוונטית, אליי בכל מקרה, כרגע

ומדבריך אני מבין שבאמת לא קראת את כל השרשור, אם כך דבריך הם באמת חסרי תוכן מאחר ואתה לא נוטה כנראה לברר ולקרוא לפני שאתה מגיב,אין לך שום נסיון על הרכב המדובר(וכמו שאתה אמרת על תדבר איתי על נהיגה פעם אחת ) זה גם מסביר את העניין עם התמונה והפרופיל והקישור שלך לזה שאני כרגע חייל(למרות שהייתי שמח לחזור).

לגבי השרשור מה סוכם, חדשה או מתחדשת, או שלא מעניין?

בן

אני לא יודע היכן רשמתי שלא קראתי את האשכול, אני רשמתי שלא צריך לקרוא את כל האשכול על מנת להבין מה דעתך. וכן, קראתי את כל האשכול, אולי בכוונה פספסתי 2-3 תגובות (והם בעיקר שלך אני מאמין).

רגש והבנה ידידי, הם דברים שונים לגמרי. אתה חייב "להרגיש" מכונית אבל גם חייב להבין איך מכונית עובדת וכאן כתבי הרכב נכנסים לתמונה. בנתיים, דברייך הם חסרי תוכן, חוץ מלומר עד כמה ה-3 אינה ספורטיבית (שאני לא אומר שכן, שוב) לא באת עם שום טיעון משכנע, וזאת הייתה הכוונה שלי מלכתחילה. זה שאתה לוקח דברים קצת יותר אישית, זו בעיה. וגם אם אתה לא חייל או לא בגיל של חייל, רמת הכתיבה שלך מעידה על אחד שלא מסוגל לקבל שום דיעה, וצרות אופקים. אם זה לא בן אדם קטן, אז מה זה.

אל תטרח להגיב, אני אפילו לא אכנס לדיון הזה.

אני סיימתי כאן.

פורסם
אני לא יודע היכן רשמתי שלא קראתי את האשכול, אני רשמתי שלא צריך לקרוא את כל האשכול על מנת להבין מה דעתך. וכן, קראתי את כל האשכול, אולי בכוונה פספסתי 2-3 תגובות (והם בעיקר שלך אני מאמין).

וגם אם אתה לא חייל או לא בגיל של חייל, רמת הכתיבה שלך מעידה על אחד שלא מסוגל לקבל שום דיעה, וצרות אופקים. אם זה לא בן אדם קטן, אז מה זה.

אל תטרח להגיב, אני אפילו לא אכנס לדיון הזה. בבקשה אל תעשה את זה, רק אל תילך...

אני סיימתי כאן.

מי שבן אדם קטן פה זה אתה, אני לא מאמין שבאמת קראת את כל השרשור שרובו אכן מיותר.

גישתך מתנשאת לחלוטין ושמת עצמך במקום של בורר כשאף אחד לא ביקש ממך לעשות כן.

ובזה שאתה פורש מהדיון הנ"ל לא עושה על אף אחד רושם.

מי שרוצה (רוני) שיקנה לעצמו מאזדה 3 ושיבושם לו, כל דבר בחיים זאת פשרה.

אני מוכן להתפשר על התנהגות הכביש בשביל הכח (הרב מאוד ביחס למשקל) כשההתלבטות היא בין מאזדה 3 לבין FR.

טוקסיק- להשוות את ה150 כ"ס של הFR ל150 כ"ס של המאזדה חוטא למאזדה בצורה ניכרת ואין ממש מה להשוות.

מה עוד שבמחיר פעוט ביותר (2.5K ש"ח) הכח עולה מעל ל190 כ"ס - אין כאן באמת השוואה.

ושוב אני אומר- תפסיקו לצטט אנשים אחרים- דברו מנסיון!!!

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

עידן,

די נו, "אין ממש מה להשוות"? בלי שניכנס לוויכוח של מנוע אטמוספרי מול מנוע מודגש, יש יתרונות לכאן ולכן. יש הבדל מובהק באופי בין מנוע שמפיק X כ"ס ללא מדגש ומנוע אחר שמפיק את אותה כמות עם. זה גם תלוי המון באופי הנהג והנסיעה. ה-FR תרגיש מהירה יותר ביצירה מהמקום ובהאצות ביניים עקב מדגש הטורבו, גם צריכת הדלק צריכה להיות טובה יותר, אבל בנהיגה ספורטיבית אמיתית, כזו שחובקת לקו האדום, ישנם גם יתרונות למנוע אטמוספרי. בכל מקרה, הפער לא עצום כפי שנתון ה-0-100 בשתי המכוניות מראה (זהה בגרסה הידנית, 1.5 שניות יותר ב-3 האוטומטית). האמת, גם 150 כ"ס ממנוע 1.8 מודגש זה לא ממש הרבה.

"תפסיקו לצטט אנשים אחרים"? אתה מתכוון לצטט כתבי רכב שמביעים דעה מקצועית על רכב אחד או אחר? שמקצועם הוא לבחון מכוניות? שבחנו כמות אין סופית של כלי רכב, כולל מכוניות ספורט רבות, ויודעים מה ההבדל בין רכב ספורטיבי ומהנה לאחד שלא? צר לי לומר זאת, אבל אני חושב שדעתם בעלת משקל קצת יותר גדול מדעה של אדם, וכובודו במקומו כמובן, ש"נסע על שני הרכבים".

פורסם
אתה מתכוון לצטט כתבי רכב שמביעים דעה מקצועית על רכב אחד או אחר? שמקצועם הוא לבחון מכוניות? שבחנו כמות אין סופית של כלי רכב, כולל מכוניות ספורט רבות, ויודעים מה ההבדל בין רכב ספורטיבי ומהנה לאחד שלא?
לו מחצית מכתבי הרכב הפעילים בארץ היו עונים על ההגדרה שהבאת כאן, דייני.

עצם הנהיגה על כמות גדולה של מכוניות לא בהכרח הופכת אותך לעיתונאי רכב טוב.

גם אדם שאכל במאות מסעדות אינו כשיר לכתוב ביקורת קולינרית בעיתון אם הוא חסר חוש טעם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...