Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש את הרכב הזה כבר כמעט שנה ולא מוצא אחד נורמלי. לקחתי אחד לבדיקה 2001 והוא יצא זוועה מבחינת הכל ומאז די הרמתי ידיים.

עכשיו מצאתי בנאדם שמוכר אחת 2002 חצי אוטומט שאני גם מעדיף אותה אוטומטית. הוא מתחייב לשאסי מנוע וגיר.

העניין הוא שאני מפחד לקנות אותה מעל המחירון כי אחרי זה אף אחד לא יקנה אותה ממני. מה אתם אומרים?

מה המקסימום שהייתם נותנים על רכב כזה מעל מחירון. כמה הייתם שמים על זה? היא יד2 עם 120,000ק"מ

זה החלום שלי האוטו הזה. אני מת לרכוש אותו מלא זמן והוא במצב טוב חיצונית. מכנית עוד לא נבדק.

הבנאדם רוצה 110, הורדתי אותו לסביבות ה95-100 סגירה. השאלה אם זה נחשב למחיר אטקרטיבי בשבילי והאם לאחר שנה

אני יוכל למכור אותה בלא פחות מ85-95? בבקשה תעזרו לי אני די אובד עצות כבר בעניין, ושוב בסוף יקבל רגלייים קרות ולא יקנה אותה בגלל חוסר עניין מקצועי בנושא. אני מחפש אנשים שבאמת מבינים בזה. תודה רבה.

** במקור לא היו כאן סימני פיסוק. הנהלת הפורום. **

פורסם

רוב הבעים של המכוניות האלה חיים בסרט רע מאוד. יש כ-5 מכוניות שתקועות כבר מעל לשנה ביד2 כאשר כל מוכר חושב שיש לו את מציאת המאה ודורש לא פחות מ-40K ש"ח מעל המחירון.

רק בשביל לסדר לך את האוזן, אני פספסתי פעמיים MR2 שנת 2001 ידנית, יד שלישית עם 160K ק"מ. הרכב נמכר ב-75K ש"ח פחות משבוע אחרי שהוא פורסם לסוחר והסוחר אחרי שבועיים פרסם אותו ב-85K ש"ח ביד2. ד"א, הרכב היה נקי מתאונות ורק הקלאץ שטיפה החליק. הרכב גם שימש כרכב הדגמה ביד הראשונה שלו.

בקיצור, הרכב מאוד מבוקש בשוק המשומשות אבל אני אישית לא הייתי משלם יותר מ-10K ש"ח מעל המחירון. לפי דעתי גם המחיר שלהם יתחיל לצנוח בקרוב כי מיאטה NB שנת 2003 ידנית מתחילה להמכר באזור ה-100K ש"ח. אם אתה מחפש רכב אוטומט אז עדיף כבר ללכת על המיאטה, אומנם תהיה הרבה יותר נפוצה אבל הרבה יותר זולה לביטוח ותיקון.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

d

רוב הבעים של המכוניות האלה חיים בסרט רע מאוד. יש כ-5 מכוניות שתקועות כבר מעל לשנה ביד2 כאשר כל מוכר חושב שיש לו את מציאת המאה ודורש לא פחות מ-40K ש"ח מעל המחירון.

רק בשביל לסדר לך את האוזן, אני פספסתי פעמיים MR2 שנת 2001 ידנית, יד שלישית עם 160K ק"מ. הרכב נמכר ב-75K ש"ח פחות משבוע אחרי שהוא פורסם לסוחר והסוחר אחרי שבועיים פרסם אותו ב-85K ש"ח ביד2. ד"א, הרכב היה נקי מתאונות ורק הקלאץ שטיפה החליק. הרכב גם שימש כרכב הדגמה ביד הראשונה שלו.

בקיצור, הרכב מאוד מבוקש בשוק המשומשות אבל אני אישית לא הייתי משלם יותר מ-10K ש"ח מעל המחירון. לפי דעתי גם המחיר שלהם יתחיל לצנוח בקרוב כי מיאטה NB שנת 2003 ידנית מתחילה להמכר באזור ה-100K ש"ח. אם אתה מחפש רכב אוטומט אז עדיף כבר ללכת על המיאטה, אומנם תהיה הרבה יותר נפוצה אבל הרבה יותר זולה לביטוח ותיקון.

היי תודה על ההתייחסות והתגובה, אני לא רוצה לקחת מיאטה כי אני לא אוהב את הצורה שלה והיא הרבה פחות ייחודית מהMR2

ככה שאני די נעול מביניהם על הMR2 אפילו שזה שיקול של לשלם קצת יותר זה לא מפריע לי.. השאלה היא כמה זה מחירון של הדגם 2002 של MR2 החצי אוטומט כי ראיתי מחירון של יד2 היה רשום 115 אבל זה לא קנה מידה אני חושב שהמחירון שלה בפועל ביצחק לוי זה סביב ה75-80 בקיצור לא יודע מה לעשות זה החלטה די קשה וכן ראיתי שמוכרים במחירים שאמרת אבל מכוניות לא נקיות עם שאסי פגום מפה ועד הודעה חדשה אני מדבר איתך על אחד עם שאסי נקי לגמרי

פורסם

קצת קשה להבין מה הציפיות שלך מהמכונית , ומה בכלל המטרות שלך בקניית מכונית כזו .

בגלל העדפות הגיר נראה שאתה לא מעוניין יותר מידי בפן הספורטיבי של המכונית , ואני יודע שזה לא הייעוץ שביקשת , אבל אם אכן כך (ואני מתנצל אם אני טועה) אולי כדאי שתשקול מחדש את הרכישה של המכונית הזו .

במקרה שההיבט הספורטיבי כן חשוב לך , קודם כל מומלץ לצפות בסרט הזה :

שנית , כדאי ללמוד היטב את ההשפעות של מיקום המנוע על ההתנהגות של המכונית , ולהבין למה ה-MR2 אכן מיוחדת לטוב ולרע .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

לא הבנתי, פתחת את השרשור בשביל לדעת מה המחירון?יש מחירון באינטרנט . מצד אחד אתה אומר שאתה נעול על הרכב וזה החלום שלך ולא אכפת לך לשלם יותר מצד שני אתה כבר מתכנן למכור אחרי אותו ומחשב ירידת ערך. רכב זה לא השקעה במיחד לא רכב כזה .גם לפי דעתי הרכב לא שווה את מה שדורשים עליו אבל מצד שני אתה לא צריך לחשוש מלצאת פראייר ,אם הרכב במצב טוב ואתה אוהב אותו ויש לך את הסכום אז פשוט קנה אותו וזהו.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

לפני מספר חודשים כאשר מצאתי את ה-MR2 למכירה המחירון של 2001 ידנית היה 68K ש"ח.

קשה לי להאמין שתמצא אחת שמורה בפחות מ-100K ש"ח. אם אתה באמת כ"כ דלוק על הרכב ולא מפריע לך לשלם 20K ש"ח מעל המחירון אז שיהיה בהצלחה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...