Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ושבת שלום.

היום החלטתי ללכת עם חברתי לקולנוע.

שמעתי על הסרט הזה דיי הרבה.

הבעיה היא שחלק אמרו שזה סרט ממש טוב וחלק אמרו שזה סרט ממש גרוע(כל כך גרוע שהם יצאו ממנו באמצע).

אולי מישהו הלך לסרט ויוכל לתת ביקורת.

תודה רבה.

פורסם

לך עדיף לסרט תלת מימד שמוקרן עכשיו.בלאדי וולנטיין קוראים לו.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

זה לא סרט קומיקס במובן הרגיל שאתה מכיר, אלא סרט "כבד" ו"אמיתי" יותר, עם בעיות אמיתיות שכל HERO-WANNABE ייתקל בהם, וההתמודדות איתם. אם אתה אוהב קולנוע התנסותי, שכן זה לא משהו שנוסה בעבר- לך על זה ותהנה. אם אתה מעדיף את גיבורי העל שלך בטייץ ושנראים כאילו הרגע יצאו ממסיבת עליזים בגואה, רד מזה.

קרא מעט ביקורות ברשת על הסרט, תבין על מה אני מדבר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הבעיה היא שחלק אמרו שזה סרט ממש טוב וחלק אמרו שזה סרט ממש גרוע

תודה רבה.

ולמה חשבת שכאן תקבל תשובות אחידות . :lol:

הרי ברור שלכל סרט תמצא אנשים שאהבו מאד ואנשים שממש לא התלהבו .

פורסם

בסופו של דבר החלטתי ללכת לסרט "מארלי ואני", קומדיה קלילה.

העיקר לצאת מהבית, כשהגעתי לקניון הזהב הסתבר בקופות שהם בכלל לא מקרינים את הסרט הזה (ברב חן מקרינים).

אז נכנסתי לסרט "7 נשמות" עם וויל סמית, מן דרמה ממש טובה נהנתי מאד מהסרט למרות שהיו איזה 10 צוציקים בני 12 שכל הסרט צעקו משעמם בואו נלך אז הייתי צריך להשתיק אותם כל 10 דקות. בכל זאת סרט מצויין ממליץ ללכת.

פורסם

אחד הסרטים הגרועים, אפשר היה לקצר אותו ל 25 דקות סרט ולגמור עניין.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

סרט מעולה, האנשים שחושבים שהוא גרוע אלה אנשים שבאו וציפו לראות קבוצה של 300 לוחמי אליטה הורגים פרסים, קרנפים, פילים ושאר ירקות. הסרט עמוק אבל קטעי האקשן ברמה גבוהה מאוד (לדעתי הכי טובים שיצא לי לראות). הוא לא לכל אחד, אבל לדעתי אתה (וכל אחד אחר) חייב לנסות, כי אם אתה תתחבר אליו, אולי הוא יהיה אחד הסרטים הטובים ביותר שראית.

הדבר היחיד שתמוה בסרט הוא איבר כחול זוהר מסוים.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אני אישית דיברתי על 7 נשמות וגם אתה היית יודע שאני דיברתי על זה, אם היה קורא בזהירות.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
אני אישית דיברתי על 7 נשמות וגם אתה היית יודע שאני דיברתי על זה, אם היה קורא בזהירות.

אני אישית דיברתי על ההודעה הראשונה בשרשור וגם אתה היית יודע שאני דיברתי על זה, אם היית קורא בזהירות.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

• תוכן חדש...