Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באיזה פורשה?

GT3 RS מגיע ישר עם כלוב, GT2 \ GT3 אפשר להזמין עם כלוב

רנו מגאן R26

לוטוס Exige בגסרות CUP

ובטח יש עוד מכוניות חוקיות לכביש שיוצאות מהמפעל עם כלוב ושאר חיזוקים וקשתות התהפכות...

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

אפשר להתקין ובחלק מהמדינות זה אפילו חוקי, זה עדיין לא עושה את זה לצעד חכם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אפשר להתקין ובחלק מהמדינות זה אפילו חוקי, זה עדיין לא עושה את זה לצעד חכם.

יש בדרך לארץ gt3 אדומה שהוזמנה בסוכנות של פורשה בארץ, והוא הזמין אותה עם כלוב התהפכות. אני רוצה ליראות את הבוחן שיוריד לו את האוטו מהכביש על זה....ואת התביעה שהוא יאכל אחרי זה מבן אדם ששילם יותר ממליון ש"ח על רכב.:evil:

http://www.scale-forum.com/forum/viewtopic.php?t=33387

אגב אני זוכר לפני כמה שנים ax לבנה פה בקריות עם כלוב התהפכות מלא...לא יודע איפה היא היום....

פורסם

בסופה 2 יש כלוב התהפחות.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

נו מה אתם ילדים?

ברור שכלוב שבא מהיצרן (כמו כל דבר) זה דבר מתוכנן ומורכב כך שזה לא פוגע בבטיחות של הנהג.

פותח השרשור רוצה לבנות אחד על רכב שלא תוכנן לזה.

וכאן אני מסכים עם מנהל הפורום.

תזכרו,שבודי של הרכב רגיל מתוכנן להתנהג בתאונות בדרך מסוימת,כלוב ישנה את כל הדברים.

זה אולי יעזור בהתהפכות,אבל מה יקרה בתאונה חזיתית?

Omnia mea mecum porto

פורסם
אגב אני זוכר לפני כמה שנים ax לבנה פה בקריות עם כלוב התהפכות מלא...לא יודע איפה היא היום....

אתה זוכר נכון

לפי מה שאני יודע היא נשרפה

ערן

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם
אתה זוכר נכון

לפי מה שאני יודע היא נשרפה

ערן

ובמקרה הזה לא עזר לה הכלוב התהפכות :)

להמשיך את מה שנכתב פה קודם, אני חושב שבמקרה של תאונה, ייתכן כי בעל הרכב ללא הכלוב יהיה פחות שמח אם הוא נכנס ברכב עם כלוב, וזה אכן טיעון "סביר".

לגבי כל השאר- כלוב התהפכות הרי הוא אביזר בטיחותי בשלב ראשון, ורק אחר כך אמצעי להקשיח את השילדה וליצור התנהגות טובה יותר, ולכן כל הטיעונים לגבי פגיעה בבטיחות הרכב נראים לי מופרכים.

פורסם

אפילו באנגליה, מקור "המשפט המקובל" (commen law) רכב עם כלוב מלא עדיין יהיה חוקי לכביש ובחלק מהשיפורים אפילו מחייבים התקנה של כלוב כזה בכדי לעבור טסט ובאחרים זהו תנאי להוזלת הביטוח. לא נכון לגבי כל רכב אבל שם, אולי בגלל שהם פחות מתקדמים תחבורתית מאיתנו, במכון הטסטים (MOT) מאשרים שינוי מרכב ובתנאי שאין בכך פגיעה בבטיחות ולשם כך, לבוחנים יש שיקול דעת וידע לבדוק זאת.

אבל מה - כמו שכתבתי, הם פחות מתקדמים מאיתנו תחבורתית אז הם בטח עושים שטות גמורה :wink:

?How Can Anything Bigger Be a MINI

• תוכן חדש...