Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב משפחתי ומתלבט בין שלושת הרכבים בכותרת.

התקציב שלי הוא כ-45K והרכב מיועד בעיקר לנסיעה עירונית ולא צפוי לקילומטראז' רציני.

אני מחפש את הרכב לטווח ארוך, כלומר הוא הולך להיות אצלי לפחות כחמש שנים ומעלה, תלוי בכמה הוא יהיה אמין. עד עכשיו החלפתי רכבים כל שבע שנים בממוצע.

אין צורך ברכב עם "ביצועים", אבל חשוב לי רכב שמרגיש טוב על הכביש, הרגשה אירופאית כזו ולא תחושה אסיאתית.

קראתי המון הודעות בפורום לגבי השלוש אבל עדיין לא הצלחתי לגבש דעה מה עדיף לי.

מהמגאן 2 נכנסים לי בתקציב שנתונים סביב 2004-2005, ויש לי תחושה שמקבלים "יותר רכב" בתמורה לכסף. הרכב נראה מודרני יותר וגדול יותר מכל האחרים. עם זאת ראיתי שהוא באמת נמכר במחירים נמוכים, מה שמאוד מפריע לי, לא בגלל השמירת ערך כי כאמור אני קונה להרבה זמן, אלא בגלל הסחירות שלו, ואני לא רוצה למצוא את עצמי נאלץ לתרום אותו אחרי שלא אצליח למכור אותו בבוא הזמן. לגבי אמינות הדעות חלוקות ממה שהתרשמתי.

ב-307 אני הולך לשנתונים מוקדמים יותר 200-2003 במקרה הטוב, אבל יש הרגשה כאילו הרכב מאובזר יותר ומרגיש איכותי יותר למרות שהוא כביכול ישן יותר. עושה רושם שהרבה מאוד מרוצים ממנו, אבל הוא קטן יותר מהאופציות האחרות, גם אם עדיין בגבולות הסביר מבחינת הדרישות שלי. עושה רושם שהסחירות שלו טובה יותר וכך גם המחירונים שלו.

עם הפוקוס אני נמצא איפשהו באמצע, בשנתונים 2003-2004 במקרה הטוב. מחוות הדעת אני מתרשם שהרכב אמין מאוד והרבה מרוצים ממנו. אבל נדמה לי שהוא קצת יותר ספרטני מהשתיים האחרות ובעל נוחות נסיעה פחות מוצלחת. עם זאת אני חייב לציין שיש משהו בפוקוס שפשוט עושה לי את זה. הבעיה היא שרוב השוק מוצף בשאריות יד שנייה או שלישית מליסינג ואין כמעט מכוניות ברמת אבזור גבוהה.

אז מה אתם אומרים ? מה אתם יכולים לייעץ ולהוסיף שיעזור לי להחליט ?

תודה לעונים !

פורסם

יש, תתחיל באופצית החיפוש מעלה , הנושא נידון לעייפה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...