Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משומש מדורנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחרים המצויינים בכתבה הם "החל מ" והרכבים במחירים הללו הם עם קילומטראז' אסטרונומי.

מצ"ב רשימת המלאי עם כל הפרטים - קילומטראז' ומחירים:

http://www.dorent.co.il/do?pg=usedCars

כתובת בחיפה: ההסתדרות 94 טל' 04-8465656 או 052-5994533

תל-אביב: יגאל אלון 65 טל' 073-2275189

בהצלחה :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

במקרה היום היתי שם נכון שהמחירים הם החל מ. יש מחיר עד 100000 ק"מ עד 140000ק"מ ומעל . כל המכוניות עברו תיקוני צבע .

עכשיו יש לי שאלה היות וידוע שהחברה בקשים איך אני יכול להיות בטוח שהאוטו יעבור בעלות על שמי?אני לוקח הלוואה דרכם הם יקבלו את הכסף לפני שאני יעביר בעלות.

שווה להמתין ל1 לאפריל למחירון חדש?

פורסם

לכל המתלהבים מההודעה (ויש הרבה כאלו על בסיס כמות האנשים שהגיעו למרכז דורנט בת"א) אין מה להתלהם!

מדובר בסך הכל בתרגיל יחצני זול (ככל הנראה) ו/או אולי עיתון שהחליט לפרסם כתבה כזו על דעת עצמו משיקולים

שונים. בכל אופן, אין הנחות ענק ואין חיסול מלאי. ההנחה המירבית היא כ-15-20% מתחת למחירון שזה מה שמציעים בכל חברות הליסינג שמוכרות רכבים מליסינג והשכרה. האתר לא מעודכן כבר חודש דרך אגב.

Lexus CT200H

פורסם
לכל המתלהבים מההודעה (ויש הרבה כאלו על בסיס כמות האנשים שהגיעו למרכז דורנט בת"א) אין מה להתלהם!

מדובר בסך הכל בתרגיל יחצני זול (ככל הנראה) ו/או אולי עיתון שהחליט לפרסם כתבה כזו על דעת עצמו משיקולים

שונים. בכל אופן, אין הנחות ענק ואין חיסול מלאי. ההנחה המירבית היא כ-15-20% מתחת למחירון שזה מה שמציעים בכל חברות הליסינג שמוכרות רכבים מליסינג והשכרה. האתר לא מעודכן כבר חודש דרך אגב.

על בסיס מה אתה אומר את זה?

פורסם

על בסיס שאני יודע טוב מאוד מה קורה שם ממקור ראשון. כרגע, מכירות חיסול לא מתקיימות (רכבים מסוימים נמכרים לסוחרים ולמגרשים אחרים במחירים באמת זולים, אבל הצרכן הפרטי לא יקבל הנחה מטורפת. בחלק מהכתבות רשמו על 50% מהמחירון שזה פשוט בולשיט).

Lexus CT200H

פורסם
חישוב מהיר של מחיר יונדאי אלנטרה שעולה במחירון 62000 שח ונמכרת ב39000 שח זה 37% הנחה

קודם כל לא היו מחירים כאלה, אולי סוחרים קנו מכוניות במחירים הללו, לא צרכנים. מעבר לזה, אם אני אגיד לך שהרבה מהמכוניות עם 100,000 קילומטר לפחות ומצב מכני בלוי וגרוע, זה משנה את התמונה? שוב, אתם מוזמנים

לגשת לדורנט בת"א ולשאול... חבל על הזמן שלכם.

Lexus CT200H

פורסם

היום היתי בסניף בחיפה ובמו עיני ראיתי לפחות 5 אלנטרות ב38800 עם ק"מ מעל ל140000 ק"מ.אקסנט ב40000שח עם 120000ק"מ .רנו מגאן ב39000 שח .סובארו אמפרזה ב42000 שח ועוד

לכל רכב יש את ההסטוריה שלו

פורסם
היום היתי בסניף בחיפה ובמו עיני ראיתי לפחות 5 אלנטרות ב38800 עם ק"מ מעל ל140000 ק"מ.אקסנט ב40000שח עם 120000ק"מ .רנו מגאן ב39000 שח .סובארו אמפרזה ב42000 שח ועוד

לכל רכב יש את ההסטוריה שלו

יצאת עם רכב?

פורסם

הגשתי את הטפסים למתן הלוואה והיום הם אמורים לחזרו אלי .שמתי עין על אוטו מסוים רק שאני הביא מישהו איתי שיבדוק לפני .

אני כרגע מתלבט בין סובארו אימפרזה ליונדאי אלנטרה

פורסם

אבא שלי חזר אתמול מהסניף שלהם במרכז. הדבר היחיד "נורמלי" שהוא מצא זה C5 שנת 2006 עם 230K ק"מ ב-50K ש"ח.

בנוסף המוכר אמר שכל מה שרשמו בכתבה זה לא נכון. ההנחות המפליגות הם על הדגמים הלא מבוקשים (יונדאי, שברולט וכו') ועם ק"מ בשמיים (הק"מ הכי נמוך זה 120K ק"מ ואין שם רכבים בני יותר משלוש שנים). אם תבקשו הצעת מחיר לרכב מבוקש (טויוטה, מאזדה וכו') פתאום יתחילו לדבר אתכם על מחירון פחות 10-15%.

בקיצור, עבודה בעיניים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
ממש מציאה -- להחזיר 58.000 ש"ח על הלוואה בסך 39.000 ש"ח!

לא הבנתי איך הגעת לסכום הזה. עשיתי חישוב לפי המספרים של לירוי והגעתי ל-42 אלף ש"ח. זה הגיוני מאוד אם אין לך את הכסף כרגע לשלם עוד 3000 שקל עבור הנוחות של פריסה לתשלומים.

בכל מקרה אני לא הייתי קונה את הג'אנק שהם מוכרים. ראיתי באתר שלהם C5 דיזל 2005 ב-40 אלף ש"ח, עם 315 אלף ק"מ.

לי יש קסארה דיזל זקנה ב-7 שנים עם 1000 ק"מ פחות. זה אומר עד כמה הרכב הזה טחון. הוא כמובן משקף את המצב של הרכבים שנמכרים שם.

• תוכן חדש...