Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נסעתי לתומי ברנו קנגו שנת 2003 ולפתע הרגשתי כאילו משהו נתקע והיה רעש כמו משהו נגרר, זה קרה ל 20 מטרים. התופעה הזו קרתה לי פעמיים במהלך השבוע האחרון, איני יודע כיצד להגדיר אותה, אציין שעשיתי לפני שלושה שבועות ראש מנוע + טיימינג.

מה עלי לעשות ומה זה יכול להיות.

נ.ב הרכב נוסע מעולה.

פורסם

זה קרה פעמיים ל 3 שניות בערך במהירות איטית (25 קמש)

האם התופעה הזו באה והולכת ?

באיזה סיטואציה של נסיעה זה קורה?

פורסם
שלום,

נסעתי לתומי ברנו קנגו שנת 2003 ולפתע הרגשתי כאילו משהו נתקע והיה רעש כמו משהו נגרר, זה קרה ל 20 מטרים. התופעה הזו קרתה לי פעמיים במהלך השבוע האחרון, איני יודע כיצד להגדיר אותה, אציין שעשיתי לפני שלושה שבועות ראש מנוע + טיימינג.

מה עלי לעשות ומה זה יכול להיות.

נ.ב הרכב נוסע מעולה.

למה אתה חושד בתיבת הילוכים? זה קורה לאחר החלפת הילוך?

אם כן, אנא פרט יותר באיזה מצבים התופעה מתרחשת ואולי נוכל לסייע.

פורסם
למה אתה חושד בתיבת הילוכים? זה קורה לאחר החלפת הילוך?

אם כן, אנא פרט יותר באיזה מצבים התופעה מתרחשת ואולי נוכל לסייע.

היי דניאל,

התחושה שהיתה לי שזה קרה היא כאילו הרכב נוסע לפתע על ריק, כלומר התחושה היא כאילו נסיעה בניוטרל שהרכב ממשיך לסוע רק בזכות האינרציה.

יכול להיות שזה לא ההילוכים (אני מאוד צקווה) רק לפני 3 שבועות עשיתי ראש מנוע וטיימינג.

חשוב לציין שבזמן שזה קרה היה רעש כאילו משהו נתפס מעין ככחחחחחחחח חזק ולאחר 2-3 שניות השתחרר, זה קרה פעמיים בנוסף התחושה היה כאילו הרכב מחליק.

תודה מראש.

פורסם

מצטער, המידע שאתה מוסר מאוד מועט ואין לי כוון מה זה יכול להיות. אולי תיגש למוסך שביצע את התיקון האחרון לצורך בחינה.

• תוכן חדש...