Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרגע תיארת את הקורולה חשבתי אתה מדבר על F-117

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

היה פה שרשור דומה, על בחור שרצה לשדרג את המנוע שלו בקולרולה ובסוף ירד מכך בגלל הגיר האוטומטי.

שלך ידני וזה כבר התחלה מצויינת. באותו שרשור המליצו לו על דגם מנוע 1.6 של טויוטה שמוציא בסביבות ה-160 כ"ס.

בדוק אם ניתן לאשר ובמה כרוכה ההשתלה. יכול להיות פה השתלה מאוד מעניינת בעלות לא גבוהה במיוחד.

אם אמצע את השרשור אצרף אותו, עשה חיפוש אולי תמצא אותו לפני.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

מדובר על מנוע העונה לשם 4AGE SILVER TOP ויש גם גרסת BLACK TOP

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

גם לי יש קורולה 2002 מנוע VVT-I אוט' 110 כ"ס, ומהתרשמות שלי , הרכב הזה לא "גמיש" במיוחד -אמנם, חזק או שווה למשפחתיות הסטנדרטיות הרגילות מבחינת כח, אמינות , יציבות ..

על פי מה שאני מנסה להבין .. אתה מחפש לנהוג ב"רכב חזק" או שאתה רוצה להנות מביצוע עבודת השיפור?

אם אתה רוצה רק "לנהוג", לפי דעתי תמכור את הרכב שלך (יש לו שוק נהדר), ותקנה לך רכב עם מנוע 2000 סמ"ק ..

אני יכול לומר לך שיש לנו במשפחה גם טויוטה קארינה שנת 97 - 126 כ"ס, ואי אפשר בכלל להשוות בביצועים..

נ.ב - יש גם אוונסיס שנת 2000 אם אני זוכר נכון עם 150 כ"ס-- והפרשי המחירים הם בדיחה ביחס לכח שתקבל ברמת שיפור של הקורולה שלך..

• תוכן חדש...