Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Seat Ibiza SC vs. Skoda Fabia Sport

Digital_Oracle86
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה רבה לכל מי שהגיב. אני רק רוצה לחדד ולהגיד שזאת לא הזמנה מיוחדת

הרכב פשוט לא נמצא בארץ באף צבע ברמת גימור ספורט בגלל זה נראה תמוה בעיני

שיבואן רציני רוצה שאני יבטיח לו שאני יקנה ע"י הפקדת 8000 שקל כאשר כל מה שיש

לי ביד היום זאת שקית יפה עם פרוספקט ומסמך חתום שבו מפורט המפרט של הרכב והסכום

נכון ליום ההזמנה ולמטה באותיות קטנות שמחיר הרכב עלול להשתנות.

רק בגלל החוצפה אני חושב על לבטל אבל בגלל שאין לי אלטרנטיבה אחרת שאהבתי בטווח מחירים

הזה שעונה על הצרכים שלי

מעניין אותי למה אתה חושב שזו חוצפה? אתה חושב שבסוכנות החליטו לדפוק דווקא אותך? זו הדרך שלהם (ואני בטוח שאם תחפור לעומק אז תגלה שזה לא רק בסיאט). לא נראה לך - תבטל. אם אתה רציני לגבי האוטו אז מה יהרוג אותך לשלם עוד 8K? הרי בסוף תשלם יותר מ-100K.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מבין משהו , אתה רוכש את הרכב אתה יודע שהאוטו עולה סכום כזה וכזה אז מזה משנה לך מקדמה לא מקדמה אפילו אם היבואן היה דורש חצי עכשיו חצי במתן האוטו מזה כבר משנה ? זה לא איזה מגרש מכוניות שאתה יכול להגיד וואלה הם יכולים עוד לעבוד עליי או משהו כזה , אתה הולך ליבואן של סיאט כאילו לחנויות שלהם נכון ? איפה שיש סוכנות סיאט שמה אתה רוכש את הרכב ? אז אם הם לא אמינים מי כן ?

פורסם

אני יתייחס ל-2 התגובות האחרונות.

ככה אין לי בעיה לשלם גם חצי מהסכום זה לא העניין,

הנקודה היא שהם אמרו לי את זה לא ביום ההזמנה אלה

שבוע אחרי זה...זה מה שמטריד אותי ובאתי לשאול כאן כי

אניבאמת לא יודע לגבי האמינות למרות שזאת הסוכנות המרכזית

שלהם בהרצליה ,כשאתם אומרים לי שזה דבר מוכר וסביר לעשות

אני מקבל את זה,וזה מרגיע אותי...

שיהיה לכולם חג שמח ואני מאוד אשמח אם יש עוד דיעות של אנשים

בנושא זה מאוד יעזור לי.

פורסם

אני יגיד לך את האמת גם אני טיפוס חשדן ועוד יותר ממך בהרבה אבל אחי מה יש לך לדאוג רכשתה רכב מהסוכנות הראשית של סיאט בארץ אין מצב בעולם שהם יעשו לך קטע זה פשוט לא יכול להיות, אולי באמת אילוצים של המערכת חוץ מזה אין לך מה לחשוד סוכנות סיאט בארץ לא תנסה לעבוד עליך

פורסם

יש לך הזמנה ביד - מה כבר יכול לקרות? לא תקבל את האוטו?

אם אתה לא ישן בלילה בגלל החשדות, בטל את העסקה.

פורסם

אני לא מבין אתה חושב שאתה הראשון בארץ שמוציא רכב מהסוכנות? אני הוצאתי רכב של סיאט מהחברה.

אתה יכול לבטל עד קבלת הרכב מה יש לדאוג.

פורסם

אני לא רואה בזה שום דבר מוזר...

יכול מאוד להיות שתהיה עליית מחירים ( אם זה בגלל הדלק שעלה לאחרונה, מה שאומר הובלות יקרות יותר ועוד 1000 גורמים ) והם רוצים שתבטיח את הקניה.

אם אתה באמת אהבת את הרכב לך על זה, עזוב אותך משטויות.

פורסם

כל התמיהות הללו אינן במקום, ככל שהמדובר בקניית רכב חדש. היבואן אינו מתחייב למחיר סופי כל עוד לא שולמה מלוא התמורה. יבואן סיאט אינו חריג לענין זה.

פורסם
תודה רבה אוראל, רציתי השבת אבל תמיר סוגר.

כניראה שבת הבאה...אה ותביא את VOVKA האגדי :twisted:

ואוו, אני פה!!! מה זה תביא את VOVKA? מה אני כלב? לא הולך לשום מקום... 8)

• תוכן חדש...