Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי ארז ובבעלותי רכב פיזו 205 כבר 7 שנים. את רוב הטיפולים והתיקונים של הרכב שלא מצריכים מנוף עשיתי בעצמי כולל בעיות חשמל שונות למינהם אבל לפני כחודש נתקלתי בבעיה מוזרה המהירות האיטית של המגבים הקדמים הפסיקה לעבוד. ( שהמגבים עושים ניגוב נחים כמה שניות ואחכ שוב ניגוב) אבל המהירות הרגילה והמהירה עובדות רגיל .

פירקתי את המפסק של המגבים שצמוד להגה וניקיתי אותו יסודי אבל עדין זה לא בעיה של המפסק. פניתי לחשמלאי רכב והוא אמר לי שזה אחד מהRELAY שיש ליד הפיוזים אבל אין לו מושג איזה מהם אים מישהו מכיר את הבעיה ויודע איזה מהRELAY צריך להחליף אשמח לתשובה....

דרך אגב- אולי יש איזה שהוא קשר בין זה לבין שהחלפתי את הנגד מהירויות של הונטה של החימום לא מזמן? (הקודם התקלקל)

אים היו לציפורים מכוניות בכייף היתי יושב על חוט חשמל ומחרבן עלהם :lol:8)

פורסם

אלא אם ניתקת משהו לא אמור להיות קשר לנגד מהירויות. אכן בדר"כ יש יחידת השהייה שנראית כמו ממסר וממוקמת בלוח הממסרים. מיקום מדוייק בהמשך.

פורסם

אתה אומר שבפזיו 205 משנת 92 יש השהיה למגבים ? אצלי ב 94 לא קיים ונאמר לי שאין דבר כזה בפזיו 205

מעניין אם כל ההבדל הוא בקופסת ההשהיה או שהמנוע מגבים שונה.

אם מישהו מכיר אשמח לתרומת מידע.

פורסם

איפה הלואי וזה היה ניתוק שגוי אבל המהירות האיטית ביותר של המגבים הפסיקה לעבוד הרבה זמן לפני שהנגד מהירויות התקלקל וזה נהיה די מציק כשמטפטף ואני צריך להפעיל מהירות גבוהה ולשמוע את הזכוכית גונחת מהמגבים :) ...אים יש לך מושג איזה ממסר זה אני אשמח לדעת...וDANI12 רק שתדע זה קיים בוודאות אפילו בפיזו 89 שיש לחבר שלי בתח קנית את הפיזו וזה כבר היה מקולקל או שניתקו אותו או משהו...או אולי יש דגמים בלי? שלי זה 205 דגם GR מנוע 1400 שנת 92

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש לידית 3 מצבים שהראשון זה עים ההשהיה שהפסיקה לעבוד השני זה מהירות רגילה והשלישי זה מהירות גבוהה אני די בתוח שהממסר שלהם נדפק אבל אני לא יודע איזה מהם כי יש איזה 15 כאלה באיזור של הפיוזים אים יש לך מושג איזה מהם אחראי על המגבים אני אשמח לדעת

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

זהו שהצלחתי לפתור את הבעיה המעצבנת הזאתי זה הכול בגלל קפיץ קטן במפסק של המגבים שמידי פעם צריך למתוח אותו קצת ולנקות לו מגעים אחרת הוא גורם לנתק של ממסר ההשהיה ...

אני יעלה תמונות יותר מאוחר של המפסק שתראו לאיזה קפיץ אני מתכוון...

המשך יום סבבה :-):-):-):-D

פורסם

זהו שאני שובר את הראש איך מעלים תמונות להודעות כי בתמונות יהיה לי הכי קל להסביר ולכולם להבין איך לסדר את הבעיה הזאתי רק שהקישור בתגובה להוספת תמונה שולח אותי להוסיף כתובת אינטרנט שלה...מה צריך לעלות תתמונה לאיזה אתר כדי להעלות אותה פה?

פורסם

כך עושים את זה .

אל תשכח ללחוץ בסוף על "העלה קבצים" ולהמתין עד שתופיע לך ההודעה של "סגור חלון זה" למעלה בחלון בצד שמאל.

מקווה שזה יעזור לך .

ללא שם.JPG

HONDA CIVIC LS

פורסם
כך עושים את זה .

אל תשכח ללחוץ בסוף על "העלה קבצים" ולהמתין עד שתופיע לך ההודעה של "סגור חלון זה" למעלה בחלון בצד שמאל.

מקווה שזה יעזור לך .

אוו תודהה עכשיו הבנתי איך לעלות תתמונות

פורסם

בתמונות אתם יכולים לראות את המפסק של המגבים שפירקתי הוא תפוס עים שתי ברגים על התושבת של ההגה

המפסק עצמו סגור עים קליפסים מברזל שאפשר לפתוח רק בזמן הפתיחה בעדינות שלא יעופו לכם הקפיצים

אחרי שפתחתם את המפסק לשתי חלקים יש תחלק שמתחבר לפלאג של החוטים ויש עוד חלק עליו המכסה שעליו יש שתי מגעים עליונים מבפנים תנקו אותם זה המגעים של ההשהיה של המגבים

הממסר של ההשהיה הוא הממסר השלישי בתמונה של הפיוזים (בצבע שחור)

אחרי שניקיתם את המגעים במכסה של המפסק תחזיקו את הידית של המפסק בעדינות ותראו שיש עליה שתי קפיצים קטנים בתושבות קטנות עים מגעים משני צידי הידית

אחד זה המגע שמשנה את המהירות של המגבים והקפיץ השני שנוגע במכסה העליון הוא של ההשהיה תמתחו את הקפיצים ותנקו את המגעים שלהם ואחכ תרכיבו את המפסק בחזרה

אצלי הבעיה היתה שהקפיץ היה כבר חלש והיה צריך למתוח אותו וגם שמגעים היו גרועים בגלל ליכלוך מצטבר עלהם

מי שמסתבך מוזמן לפנות אלי למייל או בהודעה פה ואני בכייף אסביר לו שוב

מקווה שעזרתי

ארז

דרך אגב...קיים בכלל דבר כזה 205 בלי הפלסטיקים של הלוח שעונים שבורים? כי אצלי זה יותר אפוקסי מאשר פלסטיק :)

DSC01186.jpg

DSC01189.jpg

DSC01190.jpg

פורסם

צירפתי עוד תמונות בהקשר להודעה הקודמת

בתמונה שאני נוגע במגעים עים המברג במכסה זה המגעים של ההשהיה מהצד השני אני ממליץ לכם לגעת שם עים מברג לקצר אותם לראות בכלל שהממסר עובד אחרת יכול להיות שהבעיה היא לא מגעים חלשים אלא ממסר מקולקל

תשאירו תגובות איך הלך :)

DSC01180.jpg

DSC01183.jpg

פורסם

מעניין שיש לי רק 2 מתוך כל הממסרים שיש לך בלוח הפיוזים.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

• תוכן חדש...