Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי השבוע סוזוקי סוויפט שנת 87 מנוע 1000 אוטומטי.

לא הצלחתי למצוא פרטים אודותיו, כמה כוחות סוס יש לרכב?

איך הוא מבחינת אמינות, קניתי אותו למטרה של נסיעות וסידורים בעיר לא יותר מזה.

המנוע עובד מצויין וגם הגיר, שמתי לב כי ישנם מיי ברז ברדיאטור, האם ניתן להחליף למים ירוקים מבלי לגרום נזק?

כמו כן, והכי חשוב הרכב עמד שנה שלמה, אילו חלקים חשוב להחליף על מנת למנוע נזקים עתידיים?

תודה, כפיר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

תתחדש!

הרכב בכלליות הוא מאוד חסכוני ואמין. אפילו מנוע ה1000 מאוד זריז לעיר, גם פה בעליות של חיפה :lol: (מניסיון)

בדוק את נושא החימום ברכב וודא כי עובד טוב, לגבי החלפת מי הברז, מומלץ להחליף. קח בחשבון שזה רכב ישן ותקלות יכולות להתגלות כמו בכל רכב, היתרון בסוזוקי שהחלפים זולים וזמינים.

נקודת תורפה של הסוויפט היא משאבת הדלק, זמן קצר של עבודה כאשר היא לא טבולה בדלק ותחזיר את נשמתה לבורא היפני.

דרך לשמור עליה בנושא זה הוא פשוט לא לנסוע פחות מחצי או רבע מיכל, תמיד דאג שיהיה מיכל מלא.

הרכב שלי נקנה לאחר שעמד קרוב לשנתיים - ועוד בשמש!!, המלצתי אליך להחליף את כל צינורות המים (הם החלו להתפוצץ לי בזה אחר זה). החלפת שמנים ומסננים - כולל שמן גיר כמובן, שיפוץ קרבורטור, החלפת רצועות, ובכלל כל מה שמבצעים בטיפול גדול.

הקפד על שימוש במוצרים סבירים ולא סוג ז' כי אתה חושב שקנית את הרכב בגרושים ואין צורך, זה מתכון לצרות, הרכב הזה באחזקה נכונה יכול לנסוע ולנסוע ולנסוע (אתה מבין את הרעיון :wink:).

ושוב,

תתחדש!

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

עלי לי 200$

הוא במצב מעולה, פנימית וחיצונית, תודה על העצות.

כפי שציינתי הוא עמד שנה, אני אכן יחליף למים ירוקים יחד עם צינורות המים.

התנעתי אותו עם כבלים והוא נשאר דולק בערך 15 דקות, אחר כך שרציתי להניע ללא כבלים הוא לא נדלק לא היה כלום אפילו לא אורות, יכול להיות שהאלטרנטור נדפק ולא הטעין את המצבר, או הגיוני שהמצבר סיים את חייו ויש צורך בחדש?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

תעשה בדיקת מתח למצבר ואם הבדיקה שלילית כנראה זה אלטרנטור . בכול מקרה שנה ללא התנעה הגיוני שזה המצבר , ולך תדע כמה זמן המצבר יושב באוטו .

• תוכן חדש...