Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לפני כשבוע נוצרה בעיה באזעקה של הרכב שלי, (אזעקת VEGA שהורכבה ע"י רדיו מילאנו, ברכבים מתוצרת VW). השלטים הפסיקו לשלוט על האזעקה, מדובר בתקלה נפוצה שדורשת קידוד מחדש.

נסעתי הבוקר לרדיו מילאנו לבצע קידוד מחדש, בסכום (הוגן יש לציין) של מאה שקלים, מנהל השירות ניגש אלי לקח ממני את 2 השלטים (אחד מקורי, והשני חדש יותר - שוכפל במקום הקודם שאבד), ישר הוא מסתכל על המקורי, לוחץ עליו ואומר לי "השלט הזה מקולקל", אני הופתעתי ושאלתי איך הוא קובע את זה, הוא אמר ש"הלחיצה קשה".

יש לציין שבעת הלחיצה נורית החיווי נדלקת, מה שמעיד שהכפתור עצמו כן תקין, בכל אופן הוא קרא למנהל שגם הוא קבע אותו דבר,

בכל מקרה הם הציעו לי לרכוש שלט חדש ב140 ש"ח (בנוסף למאה שקלים קידוד), אני סירבתי בנימוס וגם אמרתי שהקביעה נראית לי לא מקצועית, ביקשתי שינסו לקודד את שני השלטים, והבהרתי בצורה חד משמעית שאם הישן לא יעבוד אני אשאר עם אחד בלבד !.

ההבהרה הזאת נועדה כדי להפחית את הסיכוי שהוא "לא יעבוד" בכוונה.

לאחר כ3 דקות עבודה, יצא אלי מנהל העבודה עם 2 שלטים שעובדים תקין לחלוטין,

שאמרתי לו איך הוא מסביר שזה עובד אחרי שהוא קבע שלא, לא היה לו כלכך מה לענות לי.

בקיצור ולסיכום : אם הייתי מאשר החלפת שלט, היו מוכרים לי שלט חדש למרות ששלי תקין, סתם כי בא להם להרוויח עוד 140 שקל.

ההתנהלות שם היום היתה עם כוונה אחת בלבד, להרוויח עוד 140 שקל על כלום למעשה !, חבל מאוד שמקום שמכבד את עצמו, ועוד מורשה של יבואן גדול כמו צ'מפיון.

משחק עם הלקוחות שלו בצורה כלכך שפלה ונמוכה!.

אני מבחינתי החלטתי שפעם הבאה שתהיה תקלה באזעקה אני מתקין אחרת, רק כדי לא לעבור ברדיו מילאנו שוב !

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מבין לליבך ואכן זה מקומם.

אבל אם בכל פעם שינסו להרוויח עליך מאה שקלים אתה תתקין אזעקה חדשה הרי שעשית בסופו של דבר רווח הרבה יותר גדול על חשבונך לבית עסק אחר - בין אם ניסו לרמות אותך או לא.

אל תשכח שבכל פעם כזו שעושים לך התקנה, ידיים זרות נוגעות במערכת החשמל של הרכב שלך - האם זה כדאי?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מוכן לתרום 600 שקל למתקין כמו יוסי, או רמי קראדי, או כל מתקין הגון אחר.

ולא לתרום מאה שקל לגוף שהתנהלותו שגויה מהיסוד.

גוף שרואה את הכסף לנגדו, על חשבון רמיסת לקוח לשווא, היום זה 140 שקל שלט.

מחר בתקלה דומה הוא יגיד שהמוח של האזעקה דפוק וצריך להחליף אזעקה בעלות של 500 שקל.

עכשיו אני במצב שכל אבחנה שיתנו לי רדיו מילאנו על תקלה באזעקה, תהיה חשודה ולא תתקבל מבחינתי.

פורסם

קודם כל לתרום לפרנסתם של מתקינים כגון יוסי זה מבורך תמיד.

אבל במקרה של 200 שקלים הייתי שוקל אם בגלל עקרון הייתי הולך להוציא עכשיו אלף שקלים או יותר על אזעקה חדשה לגמרי.

במידה והיו אומרים לך שזה עניין של מוח של האזעקה - מדובר פה כבר בסיפור הרבה יותר גדול.

אם אתה מוכן לספוג עליך את השדרוג בכדי להמשיך את דרכך אצל בעל עסק שאתה בוטח בו - שקט נפשי שווה את זה בהרבה מקרים.

כמובן - נתתי את דעתי רק בשביל לספק שיקול דעת נוסף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עתיד-אל תדאג,אני אדבר איתם על המקרה המסריח הזה

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

השיטה ידועה,שניקראת "מצליח"

הפעם לא הצליח,אבל אני בטוח שאצל הרבה לקוחות זה כן עבד להם.

לצערי הרבה בתי העסק בארץ עובדים בשיטה כזאת,ולא רק בתחום הרכב.

כמה פעמים ניסו לדחוף לי דברים שלא הייתי צריך (במיוחד במוסכים) לכן למקומות כאלו אני תמיד הולך לבד ולא שולח את אישתי!:wink:

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

גורל, יצאת בזול.

איפה היית? ברדיו מילאנו בבני ברק? חבר שלי עם בורה 02 שהתרסק לו השלט על הרצפה, לקחו ממנו 350 שקל (שלט+קידוד)

אבל כנראה שזה כלל מס :)

פורסם

בהחלט חוויה לא נעימה,

חבל שהם הורסים לעצמם

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

עתיד השלט של האזעקה שלך זה עם המפתח נשלף שיש בד"כ על וואגיות ?

אתה יודע מאיפה ניתן לרכוש בחו"ל אזעקה כזאת מקורית של VEGA ?

ברדיו מילאנו דורשים על האזעקה הזו מחיר ממש מצחיק של 1400 ש"ח וזה עם שלט רגיל ולא מפתח נשלף

פורסם
עתיד-אל תדאג,אני אדבר איתם על המקרה המסריח הזה

האם אפשר לדעת עם מי למשל תדבר?

אין לך ממש טעם חבר, בתור עובד לשעבר שם אין טעם בדיבורים, המערכת שם אטומה ועובדת בצורה שגויה מהתחלתה ועד סופה לדעתי וראה זאת כחוסר מקצועיות בלבד כי אני מכיר את מנהל העבודה והוא לא גנב, אלה טיפה טמבל והעובדים שם חוץ מאחד בשם חיים לא כך כך מקצועיים.

פורסם

MASHIAH לא כל כך הבנתי את השורה האחרונה? העובדים לא מקצועיים או חיים לא מקצועי?

אם אתה מדבר על חיים (הרוסי) ,אחלה בחור דווקא מבין עניין ויודע לעבוד למרות שהוא חבר.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

משיח, מנהל העבודה אולי לא מקצועי, אבל אין קשר.

במקרה הנ"ל הוא פשוט ניסה "לדחוף" לי שלט בכח, ראו את הנחישות שהוא התעקש שאני חייב שלט נוסף.

וקרא למנהל שם שגם יגיד לי שאני צריך שלט.

אדם נטול אנטרס היה אומר פשוט "לדעתי הוא תקול, אבל נכניס למעבדה נראה מה אומרים".

בקיצור, לא בחוסר מקצועיות עסקינן !.

• תוכן חדש...