Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם... אני עומד לקנות רכב חדש ולא ממש יודע מה האופציות הטובות ביותר שלי.

הכיוונים שבדקתי עד עכשיו (ללא מסקנה) זה:

- i30

- רנו מגאן

- 308 (יקררררר..)

- ניסן טידה

אני רוצה אוטו שיעמוד בטווח מחירים שלי, שיהיה מספיק גדול להיות משפחתית, אבל שגם יהיה כיף לנהוג בו (אם אפשר חסכוני אז גם טוב..), כל המכוניות שבדקתי עד כה, גדולות ונחמדות, אבל די משעממות לנהיגה, חלקם אפילו סתם זוחלות על הכביש...

עצות??

פורסם

אחותה התאומה של היונדאי I30 הלא היא הקיה סיד מציעה חב' טובה היא נראית מעט טוב יותר ,מכוילת מעט קשיח יותר,מקבלים איתה 7 שנות אחריות.

לדעתי שתי האחיות יענו על צרכייך יותר מן ההצעות שהעלית פה.

פורסם

למה סופר מיני משפחתית?

אני ממליץ יותר לכיוון פולקסוואגן ג'טה, יש אותה להורים שלי, חווית נהיגה פשוט.

ואם אתה מתעקש על סופרמיני, יש את האאודי A3

פורסם

הוא מדבר על סכום של עד 120K.

לפי מה שהבנתי אתה מחפש כמה שיותר רכב זריז ומהיר יחסית למשפחתית, ושיהיה מרווח. מבין השלוש, הI30 מנצחת. היא גם חסכונית(1-14-15)

פורסם

חכה חודשים שלוש למאזדה 3 החדשה יכול להיות מענין!

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם
למה סופר מיני משפחתית?

אני ממליץ יותר לכיוון פולקסוואגן ג'טה, יש אותה להורים שלי, חווית נהיגה פשוט.

ואם אתה מתעקש על סופרמיני, יש את האאודי A3

על מה אתה מדבר בדיוק?

"סופר מיני משפחתית"?! המצאת עכשיו קטגוריה.

ה-308, I30 וכו' הן מכוניות משפחתיות (קומפקטיות, אם תרצה), בתצורת האצ'בק.

ה-A3 היא בדיוק באותה קטגוריה כמוהן, ומבוססת על הגולף, ובכל מקרה יקרה משמעותית מתקציבו של השואל.

פורסם

כרכב יחיד או הראשי של משפחה הייתי דווקא ממליץ על מגאן.

היא יכולה בכיף לאכלס בתוכה משפחה בת 4 נפשות וגם יכולה לנוע יפה.

כמובן שלא ניתן ללשכוח מהגיר אבל הוא יותר טוב מהרובוטי של טויוטה.

קיה ויונדאי עדיין לא בליגה שלה למרות כברת דרך ענקית שעשו בדור הנוכחי של קומפקטיות.

פורסם
הוא מדבר על סכום של עד 120K.

לפי מה שהבנתי אתה מחפש כמה שיותר רכב זריז ומהיר יחסית למשפחתית, ושיהיה מרווח. מבין השלוש, הI30 מנצחת. היא גם חסכונית(1-14-15)

להורים שלי יש i30, ובאמת מדובר באוטו שהוא גם יפה וגם בעל ביצועים סבירים, אבל חשבתי שאולי יש משהו קצת יותר מעניין בקטגוריה הזאת, אם לא אולי אני אכנס מחר לסוכנות יונדאי ואברר לגבי גירסת ה 2.0 ליטר לראות כמה היא עולה.

אני עדיין מרגיש שזה מעט ירידה ברמה ממה שיש לי כיום (307).

פורסם

אני אמליץ על הרומסטר של סקודה.

לא תמצא יותר פרקטיות בתקציב הזה, וכמו כן, תוכל לרכוש את הדגם המאובזר ביותר, עם הרבה תוספות.

!AWDSOME

• תוכן חדש...