Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני לא יודע אם אני מחדש למישהו אבל אם לא - לא נורא

בדיזנגוף סנטר יש חנות שנקראת עולם הירחונים שממוקמת ליד הכניסה לחנות ימהה (ליד סלון הקעקועים).

החנות היא סניף משנה של היבואן שנמצא במושב בצרה - שם נמצאת החנות הגדולה ביותר.

בחנות ניתן להשיג את המגזינים האמריקאים -מוטורסייקליסט,סייקל וורלד ודומיהם (25 ש"ח), ואת המגזינים הבריטיים - בייק סופרבייק, performence bike ,TWO

העתונים הבריטים נעים בין 40-45 לחדש ואם העתון מלפני חודש ויותר המחיר נע בין 20 ל 30 ש"ח.

יש גם המון שטח - Dirt bike ועוד.

בהחלט שווה כ -כביש עוקף סטימצקי בגדול !

אגב יש גם דוכן בקומה השלישית ואם לא מוצאים בחנות למטה את מה שרוצים כדאי לעלות ולהציץ למעלה.

בחנות בבצרה שהיא הגדולה מהאחרות יש הרבה פעמים מבצעים ממש שווים.

אני כבר מזמן לא קונה בסטימצקי - השודדים.

מכיר סוזוקי ??? :smile:

פורסם

היה להם פעם סניף ברחובות שנסגר לפני שנתיים (וחבל מאוד על כך) לפחות בחיסול מכרו את העותקים שנשארו ב- 8-10 ש"ח לגיליון תלוי במחיר ההתחלתי של המגזין.

פורסם
שלום לכולם

אני לא יודע אם אני מחדש למישהו אבל אם לא - לא נורא

בדיזנגוף סנטר יש חנות שנקראת עולם הירחונים שממוקמת ליד הכניסה לחנות ימהה (ליד סלון הקעקועים).

החנות היא סניף משנה של היבואן שנמצא במושב בצרה - שם נמצאת החנות הגדולה ביותר.

בחנות ניתן להשיג את המגזינים האמריקאים -מוטורסייקליסט,סייקל וורלד ודומיהם (25 ש"ח), ואת המגזינים הבריטיים - בייק סופרבייק, performence bike ,TWO

העתונים הבריטים נעים בין 40-45 לחדש ואם העתון מלפני חודש ויותר המחיר נע בין 20 ל 30 ש"ח.

יש גם המון שטח - Dirt bike ועוד.

בהחלט שווה כ -כביש עוקף סטימצקי בגדול !

אגב יש גם דוכן בקומה השלישית ואם לא מוצאים בחנות למטה את מה שרוצים כדאי לעלות ולהציץ למעלה.

בחנות בבצרה שהיא הגדולה מהאחרות יש הרבה פעמים מבצעים ממש שווים.

אני כבר מזמן לא קונה בסטימצקי - השודדים.

כן ולא.

המחיר - נקודת זכות.

הזמינות - בעייתי מאוד.

או שאין את המגזין הנדרש או שאין את החודש האחרון...

פורסם

אכן הזמינות בעייתית - במיוחד היתה בזמן העיצומים - מצד שני לפעמים מוצאים מגזינים שאולי לא הכי חדשים אבל הם נדירים במקומותנו - מצד שלישי (ואחרון) אין לי בעיה עם משהו מלפני חדשיים אם לא קראתי אותו עדיין, סה"כ יש לנו פעם בשנה סבב של דגמים חדשים ואז כל השנה כל המגזינים דשים בהם בסבבים.

פורסם

זול מגיע מהר ואפשר למכור ואחרי השימוש אפשר למכור לחנויות בדיזינגוף.

בפעם הבאה שאתם קונים גליון מנליון מקומי תחשבו טוב טוב אצל מי הוא היה בשירותים.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

את הסיכון הזה אני לוקח גם כשאני קונה חומוס (אפילו בקופסה סגורה),לחם בסופרמרקט ומתרחץ בים (כבר שנים לא נכנסתי למי הים התיכון)....נראה לי שמגזין מהווה פחות איום לגבי.

מנוי זה כאב ראש לפעמים ובעבר כשלא היתה ברירה עשיתי.

פורסם

תעבור את רעננה צפון (פנים צפונה) ובמחלף הדרים רד שמאלה לכיוון בצרה - סע כקילומטר ופנה שמאלה - עוד קילומטר ואז ימינה (יש שלוט כל הדרך)- ואח"כ די מהר שמאלה לתוך בצרה -סע ישר ואז שמאלה- אינני זוכר את שם הרחוב - אבל מס הטלםון שלהם הוא: - 097487338 ופקס 09 7484571 - דרך צליחה

פורסם

אני מנוי על cycle world, motorcyclist

זה יוצא חצי מחיר ומטה מלקנות את הירחונים בחנות. בד"כ CW מגיע כמו שעון ב-10 לחודש. אם לא או שמגיע קרוע כותבים להם ומקבלים פיצוי.

על MC עשיתי מנוי לפני 3 חודשים. עדיין לא קבלתי את הגיליון הראשון אז אני לא יודע מה קורה איתם. אני יודע שההזמנה שלי הלכה לאיבוד ואחרי כמה מיילים ופקס אחד והרבה התנצלויות מצידם הגיליון בדרך.

הבריטים ידועים בשנינותם ובמספר הרב של עמודי התוכן. אבל בכל זאת הלכתי על האמריקאים. הם הרבה יותר וורסטילים. יש הכל מכל וכל. יש כביש ספורטיבי, תיור, שטח, קסטומים, פאוור קרוזרים, אופנועים משופרים, אופנועים בבניה עצמית..... ומעל הכל- לCW היה אלפנט במבחן ארוך טווח ואחריו היה GRAND CANYON ומשניהם הם התלהבו מאוד...

בסופו של דבר, יש לנו ארץ קטנה - אי אפשר לטעות בגדול.

דני פרמוצ'נקו - דבריו הוצאו מהקשרם (י.ב.)

פורסם

זה יוצא חצי מחיר ומטה מלקנות את הירחונים בחנות. בד"כ CW מגיע כמו שעון ב-10 לחודש. אם לא או שמגיע קרוע כותבים להם ומקבלים פיצוי.

על MC עשיתי מנוי לפני 3 חודשים. עדיין לא קבלתי את הגיליון הראשון אז אני לא יודע מה קורה איתם. אני יודע שההזמנה שלי הלכה לאיבוד ואחרי כמה מיילים ופקס אחד והרבה התנצלויות מצידם הגיליון בדרך.

הבריטים ידועים בשנינותם ובמספר הרב של עמודי התוכן. אבל בכל זאת הלכתי על האמריקאים. הם הרבה יותר וורסטילים. יש הכל מכל וכל. יש כביש ספורטיבי, תיור, שטח, קסטומים, פאוור קרוזרים, אופנועים משופרים, אופנועים בבניה עצמית..... ומעל הכל- לCW היה אלפנט במבחן ארוך טווח ואחריו היה GRAND CANYON ומשניהם הם התלהבו מאוד...

הבעיה היא שאני לא מכיר חנויות כאלה בצפון... :(

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

מלכוד, את חומר הקריאה בוחרים לפי מה שרוצים לקרוא ואח"כ מתפלאים על שכולם רואים מציאות אחרת.

:angel:

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
תעבור את רעננה צפון (פנים צפונה) ובמחלף הדרים רד שמאלה לכיוון בצרה - סע כקילומטר ופנה שמאלה - עוד קילומטר ואז ימינה (יש שלוט כל הדרך)- ואח"כ די מהר שמאלה לתוך בצרה -סע ישר ואז שמאלה- אינני זוכר את שם הרחוב - אבל מס הטלםון שלהם הוא: - 097487338 ופקס 09 7484571 - דרך צליחה

פנה ימינה/שמאלה (תלוי מאיזה כיוון אתה מגיע)לתוך בצרה מהכביש הישן, סע ישר,בסוף הרחוב ימינה ובפניה הראשונה (מעגל תנועה) שמאלה.50 מטר מצד שמאל...

וכשאתה שם תשאל אותם איפה יש להם משווק בצפון.

פורסם

מבחינת הכתיבה עצמה, אין ספק שלבריטים יש מקום מועדף אצלי בספרייה.

אולי במגזינים כמו CW ו-MOTORCYCLIST ניתן לקרוא גם על דוש"ים וכיו"ב, אך המחיר לפי דעתי לא זול מבחינת סגנון הכתיבה.

כמובן שאני סמוך ובטוח שיש לא מעט מגזינים שלא הזדמן לי לקרוא, או לקרוא דוגמיות בלבד.

• תוכן חדש...