Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוודאי.

אם המגבר הוא צרכן אנרגיה רציני והמתח במערכת החשמל נפל מתחת לגבול מסויים - עלול להווצר נזק לרכיבים.

אם המגבר שלך או במהלך ההתקנה שלו גרם או נגרם קצר כלשהוא - אחד ממחשבי הרכב שלך יתכן ונפל קורבן להתעללות שכזו.

לא ניתן לדעתי לקבוע קשר ישיר או להסיק מזה שהתקנה של מגבר בהכרח היא זו שגרמה לנזק, יכול להיות גם מקרי לחלוטין אבל לפי מה שהכותרת אומרת... אתה כבר מודע לזה שהמגבר הותקן בצורה לקויה - מה עוד מסתתר מאחורי ההתקנה הזאת?

מה הרקע?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מדובר על המגבר ZX4500 Mac Audio

לפי החשד שלי יכול להיות כמה ליקויים בהתקנה אחד מהם זה מעבר הפלוס מהמצבר לתוך האוטו כאשר העבירו אותו קדחו חור לא ממש סמטרי שיכול להיות שהפלוס השתפשף וחשוף ונוגע בגופת הרכב החשד השני שהיה לי מקרה שהפיוז פשוט נמס כולו מהחום של המנוע ויכול להיות גרם לקצר

בכול מיקרה הבעיה שיש לי עכשיו אם האוטו הוא שהוא מתכבה מידיי פעם באמצע הנסיעה ברגע שבולמים וצריך להתניעו מחדש וגם חלק מנורות התצוגה בלוח המחוגים לא מופיעים ומידי פעם הוא לא מתניע ואני צריך לנתק את הפלוס ולחברו מחדש ואז הוא מתניע

גם כן אמרו לי שניתן לפתור פגיעה במחשב המנוע באמצעות התקנת קבל האם זה יעזור ? והאם כל הבעיות שצצו זה מיקרי או זה יתכן במיקרה והפלוס היה חשוף ונגע בגוף הרכב?

פורסם

לא ניראה מהתיאור שלך שמקור הבעיה היא ההתקנה. יכול להיות שההתקנה לא ברמה גבוה ויש דברים שצריך לטפל בהם, אבל הבעיה היא ברכב עצמו. אני מציע לך לשאול בפורום הטכני לגבי התקלה, רק אל תשכח לציין את סוג הרכב.

לגבי קבל אתה רק תוסיף לבעיות שכבר קיימות לך. במילים אחרות מיותר.

פורסם

קבל - לא.

אבל - הייתי במקומך מפרק לחלוטין את חיווט החשמל למגבר הזה ללא שום קשר לשום דבר ומתקין מחדש אצל מתקין טוב - ראה ערך יוסי ALPINE שגם ענה לך תשובה אחת מעליי...

תפרק את ההתקנה - תיגש לסדר את הרכב קודם כל ואחרי זה תעשה התקנה מחדש על הרכב כשהוא במצב ראוי.

לא כדאי להתעסק עם שני בלאגאנים בחדר אחד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...