Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון האוטו שלי התחיל לזלול לי מים היום ראיתי תמד חום הגיע לי עד לחצי והתחיל לעלות עוד אז עצרתי תרכב בדקתי מים ולא היה כמעט כלום ,הוספתי בקבוק שלם של מים ומאז עשיתי את זה עוד פעמיים לפחות והמד חום ירד ,לפני חודשיים החלפתי לפיאט את משאבת המים ושאני פותח את הפקק שהאוטו חם יוצא משם מים בצבע חום הבעיה התחילה לפני יומייםם מה יכול להיות הבעיה יכול להיות הלך לי המנוע ? כי היום בלילה הוא הוציא לי עשן לבן ונבהלתי מאוד נכנסתי לתכנת דלק תדלקתי חצי טנק וההעשן נעלם מה הבעיה של האוטו הזה אני לא מבין אותו :\ איפה כל המים ולא נוזל לי שום מים

???? :(

פורסם

מקווה בשבילך שזה לא ראש

יכול להיות שצריך לעשות ראש מנוע

אם אמרת שהחליפו לך משאבת מים ויש נזילה חמורה מאוד והמים בצבע חום , אז יכול להיות שזאת הבעיה

תטפל בזה מהר שלא יחמיר.

מכונאי מוסמך...

Seat ibiza 16V 99

פורסם

צריך לבצע במוסך בדיקת נזילות תחת לחץ ואפשרויות לאובדן מיים נוזל קרור הן רבות:

רדיאטור, רדיאטור חימום פנימ, ברז חימום, צנורות גומי, צנור מתכת של משאבת המיים, משאבת מיים, אטם ראש מנוע, פקק/י מנוע ועוד.

לצערי הרב, דרך המסך והמקלדת לא ניתן לאתר תקלות אלו.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...