Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה היחדשתי בסאב מבית קיקר CVR12 של 4 אום

עכשיו יש לי מגבר של CRUNCH PZI 250.2

יש לי כמה שאלות

האם המגבר ינצל את הסאב עד הסוף?

ואייך אני מחבר את הסאב נכון כי יש לסאב 4 אום אז לחבר חוט קצר מפלוס למינוס ואז החוטים של התיבה גם אותו דבר או שזה לא משנה מאיזה צד זה היה?

ושאני שמעתי בסאב היה רייח בכל הרכב כאילו הוא עומד להישרף וזה בסדר כי הסאב הוא חדש?

למכירה מגבר כחדש + סאב

לפרטים בה"פ

פורסם

מה זאת אומרת של 4 אום.?

הסאב הזה מגיע עם שני סלילים או של 2 אום או של 4 אום

אתה צריך את הדגם עם שני הסלילים של 2 אום כדי שהסאב יעבוד על המגבר הנ"ל {שינצל את הסאב עד הסוף}.

פורסם
מה זאת אומרת של 4 אום.?

הסאב הזה מגיע עם שני סלילים או של 2 אום או של 4 אום

אתה צריך את הדגם עם שני הסלילים של 2 אום כדי שהסאב יעבוד על המגבר הנ"ל {שינצל את הסאב עד הסוף}.

אה הבנתי כי אני קניתי של 2 סלילים ו4 אום אז איך אני יכול לנצל את הסאב כמה שיותר אם המגבר?

למכירה מגבר כחדש + סאב

לפרטים בה"פ

פורסם

אם קניתה את הסאב עם שני הסלילים של 4 אום

אתה לא יכול לחבר אותו למגבר הנ"ל,אלא אם כן אתה רוצה לשרוף אותו.

CVR עם שני סלילים של 4 אום דורש מגבר מונובלוק

כאשר מחברים את שני הסלילים של הסאב בחיבור מקבילי מקבלים מעגל סופי של 2 אום

המגבר שלך בגישור יכול לעבוד רק ב-4 אום {ולכן אתה צריך את הדגם CVR עם שני הסלילים של 2 אום

שבחיבור סידרתי שלהם נותנים מעגל סופי של 4 אום}.

פורסם

אז איזה מגבר יוכל להרים לי אותו בלי שאני יהרוס או משהו

?

למכירה מגבר כחדש + סאב

לפרטים בה"פ

פורסם

אם יש לך CVR עם שני סלילים של 4 אום

המגברים הנ"ל יגבירו אותו בלי בעיות:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=519234

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=36754

רק תזכור שאת הסלילים יש לחבר בחיבור מקבילי למעגל סופי של 2 אום

כפי שמוצג בדיאגרמה הראשונה :

http://www.the12volt.com/caraudio/woofer_configurations.asp?Q=1&I=42

פורסם

יש לי שני מינוסים ושני פלוסים אם חיברתי רק מינוס בפלוס ושאני שומע בסאב זה יהרוס את הסאב? -+ (-+ )

למכירה מגבר כחדש + סאב

לפרטים בה"פ

פורסם

הדרך הכי טובה לחבר את המגבר שלך לסאב הנל היא בגישור. כלומר הפלוס מהערוץ הראשון והמינוס מהערוץ השני.

כיוון שהמגבר הנ"ל מוצהר 1000 RMS ב- 4 אוהם והסאב שלך בעל יכולת ספיגה של 400 RMS, הייתי ממליץ לך לחבר את סלילי הסאב בטור וכך לקבל התנגדות סופית של 8 אוהם, מה שאומר שהמגבר יוציא הספק נמוך יותר (בתיאוריה זה אמור להיות הספק של 500 RMS).

זוהי האופציה הכי טובה ועדיפה בשבילך.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
הדרך הכי טובה לחבר את המגבר שלך לסאב הנל היא בגישור. כלומר הפלוס מהערוץ הראשון והמינוס מהערוץ השני.

כיוון שהמגבר הנ"ל מוצהר 1000 RMS ב- 4 אוהם והסאב שלך בעל יכולת ספיגה של 400 RMS, הייתי ממליץ לך לחבר את סלילי הסאב בטור וכך לקבל התנגדות סופית של 8 אוהם, מה שאומר שהמגבר יוציא הספק נמוך יותר (בתיאוריה זה אמור להיות הספק של 500 RMS).

זוהי האופציה הכי טובה ועדיפה בשבילך.

אתה יכול להסביר לי בבקשה איך אני עושה את זה כי לא ממש הבנתי מי נגד מי תודה

למכירה מגבר כחדש + סאב

לפרטים בה"פ

פורסם

ראשית הנתונים לא נכונים המגבר מוציא בגישור ב-4 אום באזור ה-500RMS

קרא את השרשור הנ"ל כבר דובר על המגבר הזה:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=243047

שנית אני לא הייתי מנסה לעבוד ב-8 אום

לא רשום בשום מקום שהמגבר יציב ב-8 אום

וגם אם כן הוא יתן חצי מההספק שלו שזה אומר 250RMS במקרה הטוב.

לסיכום או שתחליף את הסאב

לסאב עם שני סלילים של 2 אום

או שתקנה מונובלוק לייטנינג אודיו 350.1 או כול מונובלוק אחד שמספק באזור 400RMS ב-2 אום

פורסם

אם מגבר יציב ב- 4 אוהם הוא רק יהיה יציב עוד יותר ב- 8 אוהם רק שההספק יורד משמעותית.

כיוון שיש לפותח הת'רד את הרכיבים הייתי ממליץ לנסות זאת ולראות אם התוצאה מספקת או לא.

פורסם
אם מגבר יציב ב- 4 אוהם הוא רק יהיה יציב עוד יותר ב- 8 אוהם רק שההספק יורד משמעותית.

כיוון שיש לפותח הת'רד את הרכיבים הייתי ממליץ לנסות זאת ולראות אם התוצאה מספקת או לא.

אין לי בעיה לנסות מכיוון שלו יהרוס אבל תסביר לי איך עושים את זה אני לא ממש הבנתי מי נגד מי איך אני הולך לחבר מאיפה לאיפה רק תן לי הסבר נכון והכל היה בסדר? תודה לכולם

למכירה מגבר כחדש + סאב

לפרטים בה"פ

פורסם

יש לך בסאב 2 סלילים, לכל אחד יש פלוס ומינוס, אתה מחבר מינוס מהסליל הראשון אל הפלוס בסליל השני וכך יצרת חיבור טורי.

את הפלוס של הסליל הראשון תחבר לפלוס של הערוץ הראשון במגבר.

את המינוס של הסליל השני תחבר למינוס של הערוץ השני במגבר.

פורסם

וזה לא יהרוס או משהו כי עשיתי את זה והיה רייח כמו שרוף זה אולי בגגל שהוא חדש? הבנתי אותך ותודה על העזרה של כולם יניב

למכירה מגבר כחדש + סאב

לפרטים בה"פ

• תוכן חדש...