Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידי, זה דיי פשוט -

 

1. תוציא את המאפרה ( כאילו אתה מרוקן אותה ).

2. יש בורג טורק \ פיליפס מאחורי מיקום המאפרה, פתח אותו.

3. משוך את כל הבית של המאפרה אליך בזהירות, תוודא שלא מחובר שום כבל שמפריע לבית המאפרה לצאת. ישנם מיקרים שצריך לדחוף את בית המאפרה פנימה לשחרר קליפס שמחבר כבל לבית המאפרה.

 

4. החלף נורה והחזר הכל למקום לפי הסדר.

 

נ.ב - אם יש עוד שאלות אני פה !.

 

בברכה אסף.

פורסם

הגעתי לכל השלבים הללו אבל לא הצלחתי לפרק את המצת עצמו לאחר כל פירוק הקונסולה. כמו שתמונה האחרונה שפירסם עידןח איך מפרידים את המצת שם יושבת הנורה?

פורסם

היי,

 

1. למנורה של המצית אין פיוז

 

2. מצורף קובץ מספרות הייצרן המסביר על רגל אחת כיצד לפרק את הקונסולה המרכזית וגם את המצית (לא מספיק ברור) אבל אני מקווה שזה ייתן לך כיוון כללי.

Binder1.pdf

איזה כייף לי :)

×
×
  • תוכן חדש...