Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב משנת 1995, מנוע 2.2 ליטר , עבר כ-150,000 ק"מ יד שלישית. האם מדובר בכללי ברכב אמין?

יש לו בעיות מיוחדות? נוחות?

מה ההבדל בהספק בין מנוע ה-2.2 ליטר לבין ה-3.1?

תודה!

פורסם

הקורסיקות היום נסחרות במחירים מצחיקים וברוב הפעמים יש הרבה מקום למיקוח עם המוכר כי פשוט הרכב לא נסחר!

מבחינה מכנית ה 2.2 מאוד זהות לקוואליר של אותם שנים וסובלים מאותם נקודות תורפה חשמליות.

נהגתי כמעט שנה על 3.1 וזה היה תענוג של רכב!

יש לבדוק (במיוחד) את הגיר לפני הקנייה.

הם נוחים מאוד ומרווחים.

לא אענה לגבי הבדלים בהספקים בינהם כי אינני בטוח רק אומר שבגדול אם הרכב נמצא שמור אני אישית ממליץ!

Gn'f'R

פורסם

ברוך הבא לפורום.

הקורסיקה היא גרסה אמריקאית המבוססת על אופל אסקונה משנות ה-80.

רכב די נחות בכל פרמטר, ולכן זול, בצדק.

הקלד "קורסיקה" במנוע החיפוש של הפורום ותמצא מידע רב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
ברוך הבא לפורום.

הקורסיקה היא גרסה אמריקאית המבוססת על אופל אסקונה משנות ה-80.

רכב די נחות בכל פרמטר, ולכן זול, בצדק.

הקלד "קורסיקה" במנוע החיפוש של הפורום ותמצא מידע רב.

לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא להאמין - רז טועה!

הקורסיקה היא יצירה אוטומוטיבית אמריקקית עצמאית. דווקא הפונטיאק סאנבירד היא המבוססת על האסקונה המנוחה.

הקורסיקה (ואחותה התאומה הטמפסט לבית פונטיאק) היו המתחרות של המשפחתיות הגדולות האירופאיות בתחילת שנות ה-90'. הן הצטיינו במנוע גדול ובשרני (3.1 ליטר, 140 כ"ס בתחילה ואח"כ 160 כ"ס) או מנוע 2.2 ליטר בעל 120 כ"ס. גיר אוטומטי 4 הילוכים, כל החשמל הרגיל, הרכבה מקום לנוסעים, בטיחות "לא משהו" (אבל סבירה לשנתון) ומחירים מצחיקים.

מבחינת איכות הרכב, הוא מעולם לא נחשב ל"שוס" גדול, במיוחד עם המנוע הקטן בעל ההספק הנמוך (כונה "ספרינט" מבחינת היבואן - לעג לרש...). אם כבר קונים אחת, רצוי לחפש את ה-3.1 ליטר V6 מהשנים המאוחרות 1994/5.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא להאמין - רז טועה!

מיקי, נראה לי שעבר קצת זמן מהטירונות שלך.

המפקד לא טועה - הוא משתף אותך במידע מיקום מקביל שבו המידע נכון.

פורסם
מיקי, נראה לי שעבר קצת זמן מהטירונות שלך.

המפקד לא טועה - הוא משתף אותך במידע מיקום מקביל שבו המידע נכון.

:) :) :)

לי יש מפקדת...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

אמנם האוטו מבוסס על האסקונה, אבל זה רק ייתרון האסקונה הייתה מכונית נהדרת עם שלדה מעולה, גם בשנות ה80 וגם בימינו.

הגיר ש להרכב הוא הגיר שנחשב לאחד האמינים בעולם, גיר מעולה.

לגבי המנוע - ה3.1 זה מנוע V6 עם 147 כ"ס עוצמתי ונהדר, אתה יכול רק להנות מרכב שכזה, כל עוד מערכת החשמל שלו תקינה.

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

פורסם

הגרסא עם מנוע ה3.1 מאובזרת בצורה שתבייש מכוניות מודרניות. אם צריכת הדלק היא פרמטר פחות חשוב אז היא עדיפה בהחלט.

:twisted:הליסינג שלך זה רכב השטח הטוב ביותר...:twisted:

איביזה 2006 שחורה

פורסם

אני כבר נוהג 5 שנים על רכב דומה ומקביל לקורסיקה (פונטיאק טמפסט 92) בעל מנוע 3100 V6.

כשהרכב מטופל ומתוחזק כראוי, הוא רכב מאוד נעים לנהיגה לי בכול אופן הוא מספיק.:-)

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...