Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני על סף לקנות אודי A3 2.0 TFSI 2007 ואני רואה שבביטוחים ישירים אינטרנטיים למינהם לא מוכנים לבטח אותו. יש למישהו רעיון איפה אפשר למצוא ביטוח אמין וזול?

תודה

אורי

פורסם

הקש על ה-5 הם מבטחים הכל.

ולא הולכים הביתה ב-4.:wink:

לא הכי זולים, אבל גם לא כל כך יקרים.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

מוזר ואני חשבתי שלא תהיה להם בעיה לעשות ביטוח חיים לבן-לאדן:shock:.

בכל מקרה, חכה לבוקר ותבדוק את זה שנית דרך סוכן.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

תנסה סוכנות "רוזין" בפתח תקווה. כשעשיתי ביטוח ראשון אי פעם לרכב על שמי, קיבלתי בכל הביטוחים הישירים הצעות מחיר אסטרונומיות. הם דווקה היו בסדר גמור. חיפוש קטן בגוגל ימצא לך אותם.

בהצלחה!

פורסם
הקש על ה-5 הם מבטחים הכל.

ולא הולכים הביתה ב-4.:wink:

לא הכי זולים, אבל גם לא כל כך יקרים.

ממש לא. כל רכב שהוא לא מיינסטרים עלול התקל במחסום בחברות הביטוח הישיר שכולנו זוכרים את מספרי הטלפון שלהם בע"פ.

צריך להתקשר לסוכנויות ביטוח פרטיות ולקבל הצעות מחיר.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

גם אני ממליץ על טלפון לסוכן ביטוח. הוא כבר ידאג למצוא לך ביטוח לרכב.

אם אתה מעוניין בסוכן ביטוח חיפאי, שלח לי ה"פ - יש לי המלצה בשבילך.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

את הרכב שלי שבסמלון, שום חברת ביטוח ישירה לא הייתה מוכנה לבטח בשל מחירו הגבוה.

תתפלא, אבל אני משלם לחברת ביטוח רגילה (הפניקס במקרה שלי) בעבור ביטוח מקיף סך של 4,100 ש"ח לשנה בלבד (לנהג זהיר, יחיד).

נסה אצל סוכן ביטוח פרטי.

Guest ספורטמוטורי
פורסם

תדבר עם AIG

שירות מצויין,ומבטחים את האוטו,במחיר טוב יחסית להטבות שאתה מקבל מהם.

פורסם

לפי מה שזכור לי, ביטוח ישיר (החבר'ה עם ה5..) כן מוכנים לבטח את הA3 2007. רק שהם דורשים מחיר מופרז בצורה בלתי הגיונית בעליל.

(כשהאוטו היה חדש הם ביקשו ~20 אלף לחובה + מקיף כשבחברת הביטוח הרגילה שילמתי ~13K)

בכל מקרה, כפי שנאמר, כל עוד אין לך מכונית שהיא MAIN STREAM (דהיינו מאזדה 3/6, פורד פוקוס/מונדיאו וכו' - אין סיבה לפנות לחברות הביטוח הישיר.

פנה לחברת ביטוח באמצעות סוכן (אם אתה מאיזור המרכז אני יכול לתת לך טלפון של הסוכנת שלי. מומלצת ביותר!).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
את הרכב שלי שבסמלון, שום חברת ביטוח ישירה לא הייתה מוכנה לבטח בשל מחירו הגבוה.

תתפלא, אבל אני משלם לחברת ביטוח רגילה (הפניקס במקרה שלי) בעבור ביטוח מקיף סך של 4,100 ש"ח לשנה בלבד (לנהג זהיר, יחיד).

נסה אצל סוכן ביטוח פרטי.

איך הופכים לנהג זהיר?

ובאתר של אוטוקאר יש אפליקציה למציאת ביטוח.. מוצאים שמה על מכונית חברות ביטוח עם שמות הזויים [סנוקר זה שם הזוי].

• תוכן חדש...