Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש פה.

רציתי להתייעץ איתכם על אוטו שאני רוצה לקנות כי לא מצאתי שאלות על זה,

האוטו הוא פיז'ו 205 gti שנת 93 טורבו בנזין, עכשיו איך האוטו הזה מבחינת אמינות?

והאם בגלל שהוא טורבו בנזין אז זה אומר שהוא זולל יותר דלק?

ומבחינת טיפולים טסטים ועיניינים בהתחשב לזה שאני נהג חדש וצעיר וזה האוטו הראשון שלי.

תודה

פורסם

205GTi ממש, אבל ממש, לא מומלצת כרכב ראשון. עם טורבו או בלעדיו.

הרכב לא שווק במקור עם מגדש טורבו, מה שאומר שהמגדש החביב הזה הוא תוספת מקומית. מה זה אומר מבחינת אמינות? תשאל את הבחור שבנה את הרכב, אם בכלל תצליח למצוא אותו. מי שקונה את הרכב הזה צריך להכין את עצמו לעובדה שלא מדובר ברכב אמין או חסכוני בדלק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

רגע רגע, אז סה"כ היא בעלת ה205 gti אטמוספרית במקור, והמגדש נוסף לבד?

אז כמה כוח סוס היא יצרה במקור, ומה כל כך שונה בה חוץ מהנפח מנוע בתור אחת סטנדרתית?

ומשהו אחרון, gti, הטי לא מסמן טורבו?

פורסם

ומבחינת טיפולים טסטים ועיניינים בהתחשב לזה שאני נהג חדש וצעיר וזה האוטו הראשון שלי.

תודה

בול עליך,

לא !:screwy: (הכל בידידות, כמובן)

עשה חיפוש על רכבים חמימים לנהגים צעירים. יש הרבה שירשורים בכל מיני תקציבים.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
פיז'ו 205 gti שנת 93 טורבו בנזין

אתה בטוח ?

GTI לא שווקה בארץ בשנת 93, (היבוא פסק ב-92) היו בודדות שאפשר לספור על יד אחת באותה שנה, ואני אישית מכיר רק אחת ששרדה, ואין לה טורבו.

ייתכן שיש עוד, תבדוק שאכן מדובר ב-GTI, ושאכן יש לה טורבו, ולא מדובר ב-1.1 שמישהו חושב שהיא מהירה וקורא לה טורבו ו-GTI.

ה205 gti היא לא סטנדרתית מהמפעל?

ה-GTI ששווקו כן היו סטנדרטיות מהמפעל.

אז כמה כוח סוס היא יצרה במקור, ומה כל כך שונה בה חוץ מהנפח מנוע בתור אחת סטנדרתית?

ומשהו אחרון, gti, הטי לא מסמן טורבו?

היו 2 גרסאות ל-1.6 - 105 ו-115 כ"ס, ו-1.9 8 שסתומים עם 130 כ"ס.

ההבדלים בינה לבין 205 רגילה רבים, חפש במנוע החיפוש, יש לא מעט שרשורים. המנוע הוא רק אחד מהם.

ה-T זה טוריסימו.

הנה שרשור מהשבוע:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=250387

השתמש במנוע החיפוש ותמצא עשרות שרשורים נוספים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...