Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה חולירע חתך לי הצמיג. מדובר בצמיג בן שנה, מישלן, 215/55R16 93v.

הצמיגאי אמר שמקורי יקר, שאל אם אני מעוניין בחלופי.

מכיוון שהרכב בן שנה, חשבתי שחראם לשים צמיג חלופי.

עכשיו בגלל המחיר אני מתלבט.

מה בעצם ההשלכות לשים צמיג חלופי לנ"ל שיהיה בין 3 צמיגי מישלן? האם ישפיע על משיכת הגה או על ביצועי הרכב? ובכלל, מה ההשלכות לחלופי בהנחה כמובן שהחלופי הוא צמיג טרי?

פורסם

ברמת העיקרון על ציר אחד צריכים להיות צמיגים זהים.

לפי מידת הצמיגים אני יכול להסיק שכנראה מדובר ברכב יקר מהממוצע ולכן המלצתי אליך היא להשקיע באותו צמיג (במיוחד אם אתה אוהב להשתולל קצת).

*ברמת העיקרון אם תקנה צמיג מחברה מוכרת אבל זול יותר (Kumho לדוגמא) ואתה לא דוחף את רכבך לקצה היכולת - לא תרגיש כל הבדל.

עריכה: אני גם אזרוק סתם ניחוש שמדובר ב C4 פיקאסו, נכון?

פורסם
ברמת העיקרון על ציר אחד צריכים להיות צמיגים זהים.

לפי מידת הצמיגים אני יכול להסיק שכנראה מדובר ברכב יקר מהממוצע ולכן המלצתי אליך היא להשקיע באותו צמיג (במיוחד אם אתה אוהב להשתולל קצת).

*ברמת העיקרון אם תקנה צמיג מחברה מוכרת אבל זול יותר (Kumho לדוגמא) ואתה לא דוחף את רכבך לקצה היכולת - לא תרגיש כל הבדל.

עריכה: אני גם אזרוק סתם ניחוש שמדובר ב C4 פיקאסו, נכון?

אכן C4 פיקאסו.

אפשר להשתולל עם הרכב הזה? לא ידעתי.

אני משתולל רק אחרי שאשתי נוסעת בעיר ואני רואה את צריכת הדלק...

פורסם

הניחוש לגבי סוג הרכב נכתב בעריכה לאחר פרסום התגובה.

עכשיו כשידוע באיזה רכב מדובר (זה הדבר הראשון שהייתה צריך לציין), האם תוכל לשתף אותנו בהצעת המחיר שקיבלתה עבור צמיג המישלן, המקורי?

פורסם
הניחוש לגבי סוג הרכב נכתב בעריכה לאחר פרסום התגובה.

עכשיו כשידוע באיזה רכב מדובר (זה הדבר הראשון שהייתה צריך לציין), האם תוכל לשתף אותנו בהצעת המחיר שקיבלתה עבור צמיג המישלן, המקורי?

כ - 720 ש"ח כולל מע"מ.

בפיג'ו זה 100 ש"ח יותר,

בצמיגי אנטון 100 ש"ח פחות.

• תוכן חדש...