Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המוסר השכל שלי מפה הוא לתת למישמתעסק באינטרנט להתעסק באינטרנט, לאורנג' ולסלקום יש כנראה מה ללמוד

בן

לא יודע, תקרא לי אופטימי אבל אני חושב שהטכנולוגיה והפרישה (לפחות במדינה שלנו) מספיק בשלה בשביל להתחיל לספק את השירות הזה. נכון שיש הגבלות כנגד שימוש אינטנסיבי - אך ככל שהזמן יעבור המגבלות הללו יעלמו (בדיוק כמו שהיה עם ספקי האינטרנט ב DSL) והשירות ישתפר.

אם אני לא טועה בהערכתי והמכשיר שלי אכן תקול מבחינת יכולת הקליטה שלו - אזי עם מכשיר תקין וקליטה נורמלית השירות אמור לעבוד מצויין (מבחינת מהירות).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תאמין לי אבל השירות בארץ הרבה יותר טוב מאשר כאן.

אתם לא מתארים בכלל איזה שירות אומלל יש כאן.

עשית בחוכמה שהחזרת.

Veni Vidi Vici

פורסם
כנראה שזה מה שנעשה. למרות הכל אני עדיין חושב שהבעיה דווקא במכשיר ולא בשירותים שהרשת עצמה מספקת - שוב, אני לא מוצא שום היגיון בנתוני הקליטה של המכשיר הזה ביחס לבשלות של הרשת כולה.

כמו תמיד, גם במקרים כאלה באה לידי ביטוי גדולתו של נותן-שירות\עסק: החוכמה היא לא רק לדעת למכור - אלא בעיקר לפתור תקלות ולהוציא לקוח שבע רצון - ושם, לצערנו הרב, רוב העסקים הגדולים בישראל פשוט נ-כ-ש-ל-י-ם, כמו גם במקרה הזה...

רוצה לשמוע קטע שיפיל אותך לרצפה ?

אחרי 4-5 שיחות טלפון היום וגם ביקור אחד במוקד השירות (כולל המתנה של חצי שעה לתור שלי), החלטתי שפשוט נשבר לי לרוץ אחרי המכשיר האומלל הזה שנמצא בקושי יממה אצלי. ביקשתי שיחליפו לי את המכשיר (שישלחו שליח עם מכשיר חדש תקין) אך כמובן שאמרו לי שצריך לחזור למוקד השירות ולבצע שם בדיקה למכשיר ואז יוחלט מה לעשות איתו. "טו מייק א לונג סטורי שורט" החלטתי שאני מחזיר את המכשיר ומבטל את העסקה - לא לפני שאני מגולל בפני מחלקת פניות הציבור של החברה את הסיפור.

כתבתי מסמך ואז חיפשתי את מספר הפקס של מחלקת פניות הציבור של חברת סלקום.

אממה, מספר הפקס של פניות הציבור של סלקום הינו חסוי !!!

החברה, וגם נציגי השירות, אינם מפרסמים את מספר הטלפון של מחלקת פניות הציבור - לא לפני שאתה מזדהה (!!!) בפני נציג שירות באמצעות מספר הטלפון שלך, שם ושם משפחה, ועובר לאישור של מנהל (!!!) במוקד. רק אז "מותר" לך לקבל את המספר של פניות הציבור של חברת סלקום.

אז... אם במקרה שמעת שבסלקום יש הכי מעט תלונות במחלקת פניות הציבור -> זו הסיבה, הם פשוט לא מאפשרים לאנשים להתלונן ! איך אומר אורי גלר ? מד-הים ! :shock:

איציק

לחברה יש זכות מלאה לעשות זאת, אף אחד לא שולל ממך את הזכות להגיע למספר הזה , רק במדינה ישראל שהרוב מתלוננים על כל דבר יש למנהל זכות מלאה לבדוק אם פנייתך מוצדקת או לא, גם ככה הוא אף פאם לא קירה מצב שהוא לא יתן לך את הפקס רק רוצה לברר למה אתה לא מרוצה, ומה הבעייה להזדהות? אתה רוצה שיטפלו בך בבנק אתה מזדהה, רוצה טיפול בכל מקום אתה מזדהה, לא מבין על מה אתה מלונן.

פורסם
לחברה יש זכות מלאה לעשות זאת, אף אחד לא שולל ממך את הזכות להגיע למספר הזה , רק במדינה ישראל שהרוב מתלוננים על כל דבר יש למנהל זכות מלאה לבדוק אם פנייתך מוצדקת או לא, גם ככה הוא אף פאם לא קירה מצב שהוא לא יתן לך את הפקס רק רוצה לברר למה אתה לא מרוצה, ומה הבעייה להזדהות? אתה רוצה שיטפלו בך בבנק אתה מזדהה, רוצה טיפול בכל מקום אתה מזדהה, לא מבין על מה אתה מלונן.

מי שם אותם להחליט אם הפניה שלי מוצדקת או לא ?

אני הלקוח, אני עברתי את ה"חוויה", אני לא רוצה שיטפלו במקרה - אני רק רוצה להתלונן ולהסב את תשומת ליבם למקרה !

אם הייתי רוצה שיטפלו במקרה הייתי מוסר את הפרטים ואז הם היו חוזרים על המנטרה הקבועה שלהם: "תגיע למרכז שירות".

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בכל מקום לפני שאתה מתלונן רוצים לדעת למה את מתלונן ואיך למנוע את זה, בגלל זה אתה מדבר עם מנהל שיבין ויסה לעזור, ואין מצב מנהל לא נותן את המספר הזה, אבל אתה לא יכול להעשים אף אחד אם רוצים לעזור לך, ואם העבירו אותך לדבר עם מנהל לא קרה שום דבר ולא מבין למה אתה מתלונן על זה.

פורסם
בכל מקום לפני שאתה מתלונן רוצים לדעת למה את מתלונן ואיך למנוע את זה, בגלל זה אתה מדבר עם מנהל שיבין ויסה לעזור, ואין מצב מנהל לא נותן את המספר הזה, אבל אתה לא יכול להעשים אף אחד אם רוצים לעזור לך, ואם העבירו אותך לדבר עם מנהל לא קרה שום דבר ולא מבין למה אתה מתלונן על זה.

חבל לטחון מים. הם לא רוצים לשלוח נתב חדש נוסף אליי, מבחינתם כל הבעיות מתחילות ונגמרות ב"גש למוקד שירות" - ולי נמאס לבזבז את הזמן בין מוקד השירות לשיחות הטלפון איתם. לא רוצים לשלוח אחד חדש - לא צריך, לא הכרחתי אף אחד כמו שהם לא הכריחו אותי.

החזרתי את הנתב הסלולארי למוקד השירות שלהם ברמת-גן. לא התווכחו ולא ניסו לשכנע (הנציגה העלתה את האפשרות של להחליף את הנתב לאחד חדש - אבל כמו שאייל אמר - אם מתחילים ברגל שמאל, אני מוותר מראש על התענוג - פשוט אמרתי לה שאני לא רוצה). אני מניח שהתיעודים שהיא ראתה במחשב לפי מספר הטלפון כבר הדליקו לה את הנורה של "תעזבו'תי בשקט".

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לידע כללי מה גודל המכשיר ומשקלו? האם ניתן לעבוד איתו ללא מקור חשמל? כמה זמן אם כן?

אבי.

פורסם
לידע כללי מה גודל המכשיר ומשקלו? האם ניתן לעבוד איתו ללא מקור חשמל? כמה זמן אם כן?

אבי.

אם תדאג לו לאספקת מתח של 5 וולט ו 2.4 אמפר, אין לך בעיה להפעיל אותו בכל מקום שתרצה (הבנתי שיש גם מתאם לרכב - כמובן שלא מסופק בחבילה הסטנדרטית של המכשיר).

רק מה, תדאג שמספקים לך מכשיר תקין, אתה יודע, כזה שמסוגל לקלוט :splat:

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, בדקת את הקליטה של סלקום בטלפון רגיל וראית שהבעיה נקודתית בראוטר?

לא הייתי פוסל את השירות הזה רק על סמך בעיית קליטה אלא על סמך המגבלות הרבות שצפויות על השירות.

אתה גר בפתח תקווה אם אני לא טועה, נכון?

מעניין אותי באופן אישי הקטע הזה כי אני עובד בחברה שמתעסקת בין היתר בזיהוי מקומות בהם יש בעיות בכיסוי הסלולרי עם כל הבעיות שמשתמעות מכך, וסלקום הם אחד הלקוחות שלי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
איציק, בדקת את הקליטה של סלקום בטלפון רגיל וראית שהבעיה נקודתית בראוטר?

לא הייתי פוסל את השירות הזה רק על סמך בעיית קליטה אלא על סמך המגבלות הרבות שצפויות על השירות.

אתה גר בפתח תקווה אם אני לא טועה, נכון?

מעניין אותי באופן אישי הקטע הזה כי אני עובד בחברה שמתעסקת בין היתר בזיהוי מקומות בהם יש בעיות בכיסוי הסלולרי עם כל הבעיות שמשתמעות מכך, וסלקום הם אחד הלקוחות שלי.

שמתי את הסים המדובר בנוקיה חדש של אורנג' - והקליטה היתה מלאה.

את רוב הבדיקה עשיתי ברמת-גן, סמוך ביותר למרכז השירות של סלקום ליד קניון איילון. במקום כ"כ מרכזי לא צפויות להיות שום בעיות קליטה, על אחת כמה וכמה שהנתב מוקם כמעט באמצע הרחוב (המקום הוא עם תוואי פתוח לחלוטין !).

99% שהבעיה בנתב, אם לא אז מדובר במכשיר מחורבן לחלוטין שלא קולט כלום - ואני בספק אם זה המצב. אגב, בבית היה לי פעם אחת "פיק" של 3 קווי קליטה ומעבר ל HSDPA וכמו שאמרתי קצב ההורדה היה משהו כמו 350KB לשניה !

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מדובר על בזבוז כסף. מהירות גלישה תלוייה בכמות האנשים שמדברים בסלולר באותו רגע. רק בלילות המהירות הייתה סבירה.

תכל'ס, ציפית ל-DSL כאשר על אותה האנטנה יכולים להיות מחוברים עוד עשרות אלפי אנשים ?

כאן התשובה שלכם.

להבדיל מקו פיזי, על תשתית אלחוטית כלשהי תמיד יהיו לכם שותפים (אני מדבר כרגע על המקטע ביניכם לבין ספק האינטרנט. משם והלאה כולם אותו דבר בערך). בשעות העומס, יש עדיפות ל-SPEECH על DATA, ולכן הקצב שלכם יירד משמעותית. אין כאן קסמים, אם לא ישימו לכם אתר משלכם, כל מי שייקלע לאיזור יגזול מכם משאבים, ולא משנה אם הרשת היא GPRS,UMTS,HSDPA,HSUPA או HSPA. ככל שהרשת מתקדמת יותר (כרגע פלאפון, שמשתמשת בגרסאות תוכנה וחומרה חדשות יותר - אבל זה משהו שיכול להשתנות לחלוטין תוך כמה חודשים) המצב ישתפר, אבל מנגד - ככל שיהיו יותר מנויים "כבדים" - יהיו לכם פחות משאבים.

לגבי התמחור של סלקום - לדעתי מדובר במהלך של השיווק (לא בטוח שבברכת מח' ההנדסה), במטרה לתפוס לקוחות. כלכלי זה לא ממש, לפחות לא לטווח קצר.

יאצק - במקרה שלך, עושה קולות של מכשיר דפוק, אבל תיאלץ כנראה לכתת את רגליך למרכז השירות ו/או לבטל עיסקה.

פורסם

יאצק - במקרה שלך, עושה קולות של מכשיר דפוק, אבל תיאלץ כנראה לכתת את רגליך למרכז השירות ו/או לבטל עיסקה.

כמו שכבר כתבתי, נמאס לי לכתת רגליי למוקד השירות שלהם (אחרי 5 טלפונים וביקור במוקד השירות לצורך קבלת אנטנה ומתאם) - לכן נאלצתי פעם אחרונה לכתת רגליי ולהשאיר את המכשיר שם (ביטלתי עסקה).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...