Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אייל - אתה מדבר על ניסוי מול צב"ד (8960), או מול אתר שטח ייעודי?

אם זו האופציה השנייה, אז די הגיוני שהקצבים ישתנו (אפילו ברמה של יום גשום או בהיר).

אני גם בטוח שסלקום ואורנג' ידביקו את הפער מתישהו בעתיד, אבל היתרון (כרגע) שיש לרשת של פלאפון הינו שמדובר ברשת חדשה, שאינה מעשה טלאים (עדיין). עם זאת, בפני רשת זו עדיין עומד מבחן המעשה, כאשר רק עוד כמה חודשים, כשהיא תפעל בעומס, נוכל לעמוד על טיבה

PUG-306 XSI MK2

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, קיבלתי את המכשיר והפעלתי אותו. כרגע המצב הוא שהקליטה ממש לא משביעת רצון, ב 99% מהזמן היא נמצאת באיזור ה 40% (ז"א שעל גרף הקליטה מופיעות 2 "קוביות" מלאות מתוך ה-5 הקיימות).

דבר זה מאפשר קבלה\הוצאה של שיחות ללא שום בעיה, אבל הגלישה ברשת "על הפנים".

חשבתי שמדובר בבעיית מיקום נקודתית אז לקחתי את המכשיר לעבודה (מיקום: ר"ג גבול בני-ברק). גם שם הקליטה אותו הדבר בדיוק - וכאן אני נמצא במקום כמעט פתוח לחלוטין. אחרי שיחה עם המוקד הטכני המליצו לי לקחת מתאם ואנטנה חיצונית ממרכז שירות של סלקום. הלכתי ולקחתי אנטנה+מתאם אבל הקליטה אותו הדבר: 2 "קוביות" מתוך 5. נראה שהאנטנה היא ככוסות רוח למת (למרות שחשבתי אחרת).

יש לציין כי אתמול, אחרי מספר ניסיונות בבית, היה לי "פיק" של 3 קוביות והמכשיר היה יציב על HSDPA והיתה, לזמן קצר, הורדת קבצים בקצב נאה של 350KB לשניה. מעבר לזה עם 2 "קוביות" המכשיר ברוב הזמן נמצא על UMTS וזה מספק קצב הורדה של בין 100KB ל 200KB לשניה.

עכשיו עשיתי ניסוי נוסף ושמתי את המכשיר צמוד לחלון (מיקום: ר"ג גבול בני-ברק). אני מקבל סיגנל של 3 קוביות מלאות והורדה טובה (כמעט 3 מגה-ביט).

עיצות anyone ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני מתקשה להאמין שבמקום כ"כ מרכזי (בכל זאת, איזור רמת גן) לא יהיה כיסוי מספק. למיטב ידיעתי לסלקום יש כיסוי של 80% ברשת הזו, נראה לי לא הגיוני העסק הזה.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, הכל יכול להיות.עם זאת, גם אני חושב שיש יותר סיכוי שהמכשיר פגום.

סלקום מגבילה שיחות VOIP + וידאו על גבי התשתית הנדונה כאן, קח לתשומת לבך ועיין בכתבה הבאה לגבי מגבלות נוספות.

http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20090302_1067887

כמו כן, להלן ציטוט מהחוזה בו סלקום נוגעת בנושא ה P2P :

"סלקום תהיה רשאית להאט את קצב העברת הנתונים לפי שיקול דעתה בכל שירותי P2P בהם עושה שימוש הלקוח ו/או במקרה של שימוש בתוכנת שיתוף קבצים".

אחרי שראיתי את שני הסעיפים האלה, אני אישית ירדתי לחלוטין מהרעיון של לקחת כזה ראוטר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, כמה "קוביות" מלאות יש בגרף קליטה בראוטר אצל ההורים שלך?

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, היה לי במשך חודשיים אינטרנט כזה בגרמניה דרך רשת סלולרית. נכון, מדינה אחרת אבל העיקרון זהה ועם הזמן האיכות רק תחלש. עלילות T-MOBILE בהקשר הזה אספר בהזדמנות.

מדובר על בזבוז כסף. מהירות גלישה תלוייה בכמות האנשים שמדברים בסלולר באותו רגע. רק בלילות המהירות הייתה סבירה.

תבדוק היטב שאין הגבלה חודשית על כמות ה-GB שניתן להוריד (גם העלאת דף אינטרנט זה הורדה).

בקיצור מדובר על Scheiße אמיתית.

Veni Vidi Vici

פורסם

על איזה איכות אתה מדבר ? :roll:

המכשיר בקושי מתחבר על UMTS עם קליטה של 40% ב 99% מהזמן, גם עם אנטנה מחוברת.

יש כנראה תקלה במכשיר - וסלקום כמובן מטרטרת אותי הלוך ושוב למרכז השירות שלה.

כמו שזה נראה כרגע, סיכוי טוב שמחר אני מחזיר את המכשיר (חזרה לסלקום) אלא אם סלקום ימצאו פתרון עדיף לבעיה.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני לא אוהב להתחיל ברגל שמאל, אם יש בעיות מההתחלה, זרוק להם חזרה את המוצר ונסה עוד שנה כשיהיה בשל יותר, ובינתיים יתגלו כל הטריקים והשטיקים שהם מנסים לדחוף ללקוחות בלי שהם יידעו.

אולי בינתיים שווה לשלם עוד כמה שקלים לבזק כדי לחסוך כאב ראש.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גם אני חשבתי שיש תקלה במכשיר. אח"כ סיפרו לי סיפורים שהאנטנה תקולה וכו' וכו' וכו'.

ההבדל היחיד הוא שאצלי מדובר על T-MOBILE הגרמנית ואצלך על סלקום.

אותו חרא. ניסיתי ושמח שהצלחתי לסיים את החוזה (כמעט בלתי אפשרי כאן).

תכל'ס, ציפית ל-DSL כאשר על אותה האנטנה יכולים להיות מחוברים עוד עשרות אלפי אנשים ?

ממליץ בחום לבטל כל עוד ניתן. השיטה הזאת לא הבשילה עדיין כדי להחליף את ה-DSL.

גם באירופה מציעים את זה לכולם אבל לא הרבה קונים.

ההבדל בין אירופה לישראל שמסתבר שבשנת 2009 לא לכל בית (לפחות בגרמניה) יש תשתית DSL ואז כבר אין ברירה אלא להסתפק בזה וזה מה שעשיתי עד שהבנתי שאני משלם 40 יורו לחודש על קיבולת הורדה של 5GB וכדי לגלוש בנוחות צריך לעשות את זה רק בלילה כאשר כולם ישנים.

Veni Vidi Vici

פורסם
אני לא אוהב להתחיל ברגל שמאל, אם יש בעיות מההתחלה, זרוק להם חזרה את המוצר ונסה עוד שנה כשיהיה בשל יותר, ובינתיים יתגלו כל הטריקים והשטיקים שהם מנסים לדחוף ללקוחות בלי שהם יידעו.

אולי בינתיים שווה לשלם עוד כמה שקלים לבזק כדי לחסוך כאב ראש.

כנראה שזה מה שנעשה. למרות הכל אני עדיין חושב שהבעיה דווקא במכשיר ולא בשירותים שהרשת עצמה מספקת - שוב, אני לא מוצא שום היגיון בנתוני הקליטה של המכשיר הזה ביחס לבשלות של הרשת כולה.

כמו תמיד, גם במקרים כאלה באה לידי ביטוי גדולתו של נותן-שירות\עסק: החוכמה היא לא רק לדעת למכור - אלא בעיקר לפתור תקלות ולהוציא לקוח שבע רצון - ושם, לצערנו הרב, רוב העסקים הגדולים בישראל פשוט נ-כ-ש-ל-י-ם, כמו גם במקרה הזה...

רוצה לשמוע קטע שיפיל אותך לרצפה ?

אחרי 4-5 שיחות טלפון היום וגם ביקור אחד במוקד השירות (כולל המתנה של חצי שעה לתור שלי), החלטתי שפשוט נשבר לי לרוץ אחרי המכשיר האומלל הזה שנמצא בקושי יממה אצלי. ביקשתי שיחליפו לי את המכשיר (שישלחו שליח עם מכשיר חדש תקין) אך כמובן שאמרו לי שצריך לחזור למוקד השירות ולבצע שם בדיקה למכשיר ואז יוחלט מה לעשות איתו. "טו מייק א לונג סטורי שורט" החלטתי שאני מחזיר את המכשיר ומבטל את העסקה - לא לפני שאני מגולל בפני מחלקת פניות הציבור של החברה את הסיפור.

כתבתי מסמך ואז חיפשתי את מספר הפקס של מחלקת פניות הציבור של חברת סלקום.

אממה, מספר הפקס של פניות הציבור של סלקום הינו חסוי !!!

החברה, וגם נציגי השירות, אינם מפרסמים את מספר הטלפון של מחלקת פניות הציבור - לא לפני שאתה מזדהה (!!!) בפני נציג שירות באמצעות מספר הטלפון שלך, שם ושם משפחה, ועובר לאישור של מנהל (!!!) במוקד. רק אז "מותר" לך לקבל את המספר של פניות הציבור של חברת סלקום.

אז... אם במקרה שמעת שבסלקום יש הכי מעט תלונות במחלקת פניות הציבור -> זו הסיבה, הם פשוט לא מאפשרים לאנשים להתלונן ! איך אומר אורי גלר ? מד-הים ! :shock:

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מה שאתה מתאר הוא מצב לא תקין. אני גם הייתי מתרגז.

תיזהר לא להכנס בטעות לתהליך שימור שיבזבז לך את ה7 ימים המותרים לביטול עסקת הראוטר.

פקס פניות הציבור של סלקום: 09-8607921

ומעכשיו זה גם יופיע בגוגל :)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מה שאתה מתאר הוא מצב לא תקין. אני גם הייתי מתרגז.

תיזהר לא להכנס בטעות לתהליך שימור שיבזבז לך את ה7 ימים המותרים לביטול עסקת הראוטר.

פקס פניות הציבור של סלקום: 09-8607921

ומעכשיו זה גם יופיע בגוגל :)

:shock: אתה לא תאמין, אבל זה המספר של הפקס (במשרדי החברה) שמצאתי בדפי-זהב ולמספר הזה פיקססתי :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

התלבטתי אם לפקסס ל 916 או 918 בסוף, אבל בסוף מצאתי את המספר הזה :D

...אז, במקרה הזה שיחק לי המזל :wink:

anyway, למרות כל הטענות שהיו לי אליהם, בפסקה האחרונה של הפקס הייתי חייב להודות להם.

הייתי חייב להודות להם על כך שהם הזכירו לי למה *לא* לעשות איתם שוב עסקים :lol::lol:

;-)

איציק

נ.ב.

אין מצב שאני אכנס לסאגה של "שימור" כי מחר אני מחזיר להם את המכשיר במוקד שירות ברמת גן.

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

המוסר השכל שלי מפה הוא לתת למישמתעסק באינטרנט להתעסק באינטרנט, לאורנג' ולסלקום יש כנראה מה ללמוד

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?

• תוכן חדש...