Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי קנה שבוע שעבר B4 שנת 2005 ורציתי לדעת כמה שאלות

1. האם יש אפשרות להחליף את המכשיר המובנה והמעפן שיש ברכב?

2. אני מתכוון לעשות חיתוך במגש בשביל 2 רמקולים 6*9 שאני חייב להשים ברכב כי כבר קניתי אותם,

והם הכי טובים של HERTZ, אבל יש עוד מקום לשני רמקולים בדלתות האחריות חוץ מהקידמיות

שכמובן שם יבוא סט 3 חלקים של HERTZ,

האם להשים עוד קומפוננט או סתם רמקול מאחורה או שעדיף לא להשים כלום כי זה יהרוס?

פורסם

לוותר על 6X9 כי הוא רק יגרע מהמערכת בעיקר במידה ואתה מתכנן לשים סט 3 חלקים קדמי של הרץ, אני מאמין שהי אנרג'י ולכם תמכור אותם ותשקיע בחיווט ואולי אפילו תלך על טרי אמפינג

דוד.

פורסם

יש לי אותו רכב מאותו השנה, אני פירקתי את התא הטלסקופי הזה מעל המערכת ושמה הורכב לי רדיו דיסק של פיוניר,ומעליו הורכב פלסטיק באלכסון כדי שיסתום את הרווח, לקחתי את הרעיון משרשור ישן שהיה פה פעם בפורום.

אם תרצה לעשות דבר דומה, איילנד סאונד בראשל"צ, הם שעשו את העבודה.

פורסם

מחזק את משיח בקשר ל- 6X9

דעתי האישית- אל תשים כלום בדלתות האחוריות, סתם בזבוז של כסף

תמכור את ה- 6X9 תוסיף עוד כמה מאות שקלים ותקנה לך סאב מדוייק וטוב

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

קניתי את ה6*9 בהרבה כסף וחבל לי למכור אותם עכשיו שהם עדיין בקופסא שלהם בתוך שקית ולא משומשים סתם בזבוז.

אבל אם אתם אומרים שהם רק יהרסו אז כנראה שאני לא ישים אותם ויפרסם אותם פה באתר.

פורסם

אם הם עדיין חדשים בקופסא ועם ניילונים זה אומר שתקבל עליהם מחיר דומה מאוד לזה שקנית

לא תיצא מופסד- ככה תוכל להשקיע יותר בסאב בגלל המכירה שלהם והמחיר שתקבל עליהם

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

היית יכול לשאול את השאלות בשרשור שפתחת לפני.

בשרשור ההוא ציינת שהולך להיות 3 סטים , פתאום התחלף לסט הרץ 3 חלקים (איזה בידיוק?) ו6X9?.

ברגע שאתה פותח שרשור תציין מה אתה רוצה לעשות, מה מורכב , ומה התקציבים +\- יעזור לנו לעזור לך.

בהצלחה .

פורסם

אמרתי שיש לי סט 3 חלקים של הרטז וסט אחורי 6*9 הכי חזק של הרטז ואני מתלבט אם להרכיב אותו או לא.

בתאכלס הסט האחורי יעזור לעוצמה אבל אני לא רוצה שהוא יוריד מהאיכות מה שלא נראה לי יקרה כי זה הסט הכי טוב שלהם בהי אנרגי, אז באתי לשאול פה אם כדאי להרכיב אותו או שהוא יהרוס?

• תוכן חדש...