Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא עוד להמתין חצי שעה עד לטעינת דף בפורום. הגרוטאה חזרה משיפוץ (החלפת) דיסק קשיח תקול לאחר הרבה מאמצים וגם הצלחה לגבות אותו (שנמשכו כחודשיים). מרוב התרגשות הייתי חייב להנציח את הרגע.

attachment.php?attachmentid=147080&stc=1&d=1235405719

attachment.php?attachmentid=147081&stc=1&d=1235405719

המחשב בימים יפים יותר:

attachment.php?attachmentid=147082&stc=1&d=1235405719

attachment.php?attachmentid=147083&stc=1&d=1235405719

IM000435.JPG

IM000437.JPG

מחשב 1.JPG

מחשב 2.jpg

פורסם
וואו כמה אבק...

עכשיו ברור למה הכל איטי ותקול...

שמעת על מדחס אויר? ממליץ בחום..

בתור התחלה לא הייתי מכניס אותו להוצאות, הייתי ממליץ על מטלית\סמרטוט לחים וקצת תושיה :p:lol::lol::lol::lol:

לפני המדחס אויר, המלצה: לעבור ל LCD-ים ולהטיס את המארזים מתחת לשולחן.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מתכנן להחליף את הCRT מתישהוא, לפי קצב ירידת המחירים כדאי לחכות, בקרוב יחלקו LCD חינם. :lol:

מתחת לשולחן אין מקום.

attachment.php?attachmentid=147090&stc=1&d=1235409261

זה המקום של המערכת :twisted:...

attachment.php?attachmentid=147091&stc=1&d=1235409261

IM000438.JPG

IM000439.JPG

פורסם

אני מבין שהכל אצלך הפוך (תרתי משמע :lol:); דווקא את המגבר והרסיבר יכולת לתקוע במקום גבוה, בלי בעיה. את המארזים תעיף למטה, סתם תופסים נפח ומרעישים. ייתכן ותוכל למצוא מקום קצת יותר טוב למגבר ולרסיבר אם תוציא אותם מהקופסא ותניח אותם על מדף אחד ליד השני מתחת לשולחן מחשב. בקיצור, תהיה יצרתי קצת (ותקנה סמרטוט\מטלית לניקיון, דחוף !! :lol:)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
מרוב התרגשות הייתי חייב להנציח את הרגע.

גם לי יש עדיין את הפוסטר של הסדרה 5 הישנה שצורף פעם ל"אוטו"...

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

מגבר בקופסה סגורה?!? לא, לא, לא ולא.

כמו שכתב איציק - תהפוך. היה לי במשך כמה שנים מארז ליד האוזניים,

זה משהו שיכול להוציא אותך מדעתך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אני מבין שהכל אצלך הפוך (תרתי משמע :lol:); דווקא את המגבר והרסיבר יכולת לתקוע במקום גבוה, בלי בעיה. את המארזים תעיף למטה, סתם תופסים נפח ומרעישים. ייתכן ותוכל למצוא מקום קצת יותר טוב למגבר ולרסיבר אם תוציא אותם מהקופסא ותניח אותם על מדף אחד ליד השני מתחת לשולחן מחשב. בקיצור, תהיה יצרתי קצת (ותקנה סמרטוט\מטלית לניקיון, דחוף !! :lol:)

איציק

זה מגבר הספק במשקל רציני. בעבר לקחתי ספריה שהתחילה להתפרק, פירקתי לה את הדופן וחיברתי אותה אופקית לשולחן. המגברים שישבו בעבר מעליה יצרו בה בטן (מילא), אבל בשלב מסוים השולחן קיבל בטן והחיזוק האופקי שלו נתלש :shock:. לאחר חיזוקים ותיקונים לשולחן מצאתי את הארגז-שרת הזה והמערכת עברה פנימה.

פתחת מעבדת מחשבים בתוך הבית? איזה מחשב זה שאתה קורא לו "עגלה"?
סגרתי אותה :lol:. לא צוחק, היתה לי בעבר מעבדת מחשבים, כיום אני בפרישה זמנית מהתחום. את העגלה בניתי לפי רכיבים לפני שנתיים, דיי זקן בשנות מחשב אבל עדיין נותן בראש.

מגבר בקופסה סגורה?!? לא, לא, לא ולא.

כמו שכתב איציק - תהפוך. היה לי במשך כמה שנים מארז ליד האוזניים,

זה משהו שיכול להוציא אותך מדעתך.

הארגז מאוורר, מאווררים 230V. מכיוון שזה חדר עבודה רוב הזמן, הרעש של המארז זניח ביחס לרעשים מכניים אחרים שרצים ביום יום.

לא עדיף לך לעבוד עם KVM?

זה יחסוך לך המון מקום.

אני עובד הרבה עם שני המסכים על אותו מחשב.
  • תוכן חדש...