Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי את הדיבורית דרך האינטרנט,ולא קיבלתי ביחד עם הארכה הוראות התקנה,מצאתי באינטרנט הוראות באנגלית אך הם בילבלו אותי קצת,כי ההוראות שם מנוגדות למדבקות הקטנות שיש לי על חוטי החשמל.כמה מהם הבנתי לאן לחבר את השאר אבקש עזרה מחברי הפורום.

אדום-פלוס קבוע

שחור-מינוס למרכב

ירוק-פלוס אחרי הסויץ

צהוב-על המדבקה כתוב MUTE בהוראות באנגלית כתוב שאין בזה שימוש,לאן הולך?

כתום-על המדבקה LINE AUDIO +, בהוראות באנגלית כתוב שזה הולך למערכת ואמור להשתיק אותה כשנכנס צלצול,מה האמת?

כחול-על המדבקה LINE AUDIO -,בהוראות האנגלית כתוב שאין בזה שימוש,לאן לחבר?

סגול-על המדבקה SPEAKER +בהוראות באנגלית אין התייחסות לחוט זה

אפור-על המדבקה SPEAKER - בהוראות באנגלית אין התיחסות לחוט זה

אשמח לעזרה ממי שמבין בעניין,תודה.

פורסם

לא מכיר הדגם הספציפי.

בעקרון:

כל הראשונים=חיבורי מתח חשמלי, הבנת נכון.

MUTE-זה להשתקת המערכת. מתחבר לחוט צהוב, אם יש לך כזה במערכת. אם לא-לא מחברים. מעבר לזה-ישנם חוטים שאמורים להתחבר בקונקטורים- המיקרופון והרמקול של הדיבורית עצמה. קונקטור נוסף מפנל השליטה למוח הדיבורית.

speaker-כנראה חיבור לרמקול דיבורית חיצוני.

line audio- כנראה חיבורים לרמקולים דרך המערכת. במערכות תומכות.

חבר מתח+מיקרופון+רמקול. זה אמור לעבוד. אם כן, בודד היטב את כל השאר,אסוף אותם יפה באזיקון וקבור בדש...

ותקווה שמוטורולה שיפרו את הדבק הדו-צדדי של הפאנל מאז הדיבוריות שאני התעסקי בהן-אז זה פשוט היה נושר אחרי שלושה ימים חמים.

בהצלחה

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תודה על העזרה,הנושא יבדק יום שישי.

לגבי הדבק הזה שאתה מדבר אליו,המלצה לדיבורית הזאת קיבלתי מחבר שהתקין אותה לפני שנה בערך,הדבק עדיין מחזיק את הפאנל,מקווה שגם אצלי זה יחזיק זמן,בכל מקרה תודה.

• תוכן חדש...