Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש הבדל גדול בין לשאול "למה 307" לבין "למה ידנית".

להחליף גיר אוט' לידני זו בהחלט פעולה שמביאה לשיפור במאפייני הרכב מבחינה ספורטיבית. לעשות זאת על אוטו שמבנהו הבסיסי לא ממש מתאים להתנהגות ספורטיבית זה לא ממש עוזר. זה אולי כיף לבעל הרכב, ונותן סיפוק - אבל הפלטפורמה נחותה מדי לשיפור ללא השקעה רצינית הרבה יותר ממה שהוצג כאן.

אממ אממ :roll::roll:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=66777

פורסם

סחתיין על ההשעה וההליכה עד הסוף עם הרכב.

הג'נט אגב הוא לא סופרלגרה, אלא OZ F1 cup כמו של קליאו ספורט.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
יש הבדל גדול בין לשאול "למה 307" לבין "למה ידנית".

להחליף גיר אוט' לידני זו בהחלט פעולה שמביאה לשיפור במאפייני הרכב מבחינה ספורטיבית. לעשות זאת על אוטו שמבנהו הבסיסי לא ממש מתאים להתנהגות ספורטיבית זה לא ממש עוזר. זה אולי כיף לבעל הרכב, ונותן סיפוק - אבל הפלטפורמה נחותה מדי לשיפור ללא השקעה רצינית הרבה יותר ממה שהוצג כאן.

המאפיינים של הרכב לא כל כך שונים משלדות של מכוניות "ספורטיביות" שבקטגורית הנעה קידמית

כמובן שיש הבדל בברקסים בולמים וקפיצים (ומן הסתם מנוע) אבל מבחינת פוטנציאל -נטו- של השלדה, מכוניות אירופאיות בנויות שלדתית יותר טוב ממכוניות יפניות למשל ואפילו הספורטיביות שביניהן צריכות שדרוג טוטאלי בשביל להגיע לרמת ההתנהגות שאני מגיע אליה עם מעט מאוד השקעה (אייבך, ספייסרים, צמיגי יונירויאל ריינספורט) אגב למזלי המהלך בולם של ה307 הוא ארוך אז הוא חי לא רע עם האייבך למרות שזה לא פיתרון סופי ויש תכנון ממשי להביא בילשטיין B8.

לגבי שאר הירקות, הפרויקט הסבה לגיר לא היה זול במיוחד כי כמובן שהיה כאן ניסיון וטעיה מכיוון שאני הראשון בארץ לפי מה שהבנתי שעשה פרויקט כזה על 307.

הצ'יפ עזר בעיקר במנתק הצתה שהעלה אותו ל7000, והמנוע נותן שיא כוח ב6700 (בעבר המנתק היה עד 6300) מה שמן הסתם מעלה את ההספק מעט.

גם העובדה שהמנוע נושם ופולט יותר טוב לא מזיקה להספק.

casper: מחילה! אתה צודק הג'אנט הוא oz f1 cup, אבל לא לשכוח שבקליאו הוא בא 15" ואצלי 17" (אגב נדהמתי לגלות עד כמה הוא באמת קל יותר מהג'אנט מגנזיום המקורי שהיה לי (שהוא של ספידליין אגב) מה גם שהוא היה מידה אחת פחות ממה שיש לי עכשיו.

לגבי השאלה למה להסב לגיר רגיל ולא לקנות, ההשקעה ברכב החלה לפני ההסבה מה גם שהאוטו איתי עוד מהסוכנות ואין לי טעם לחפש אוטו יד שניה שההפרשים ביניהם דומים להשקעה של הגיר. (להזכירכם 307 xsi היא שונה רק בגיר וברמות גימור ונמכרת מעל המחירון ושלי כמובן הייתה נמכרת מעט מתחת)

למעוניינים הפרויקט נעשה בסדנת pole position באיזור חיפה.

מקווה שעניתי לכם על מעט מן השאלות, אם וכאשר יהיו עדכונים בנוגע לרכב אני אדאג לעדכן כאן באופן מסודר.

אמנון

הצרפתיה ששיגעה אותי!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=249379

פורסם

כל הכבוד, בהחלט לא שיגרתי.

אני הייתי שם בקלית אדומה מאחור סטנדרטית, אבל זה עניין של טעם.

אשמח לדעת באיזה אופן הותקן כפתור ניתוק ה-ABS.

אביחי

פורסם

אם אתה חושב שה-F1 קל, חכה עד שתחזיק גאנט באמת קל.

או במילים אחרות, ה-F1 נחשב לאחד הגאנטים הכבדים שיש כיום בשוק.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אולי ה-OZ האלו הם לא הג'אנטים הכי קלים בשוק אבל אין ספק שהם קלים. הכוונה הייתה שהם קלים יחסית לספידליין שהיו לי בממש בהרבה, אפילו שה-OZ 17 והספידליין 16.

יצא לי גם להרים ג'אנטים במהלך חיי ואפילו לא מעט וגם יחסית לרובם הג'אנט הזה הרגיש קל.

הצרפתיה ששיגעה אותי!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=249379

פורסם

מרשים . הספקתי לערוך את הודעתך הראשונה בפורום .

אנא קרא את כללי קארזפורום וכללי פורום השיפורים בנוסף .

תוכן כמו שרשמת כאן מתאים להודעה פרטית ולא על גבי הפורום .

כמו כן , נקודות אינן תחליף לסימני פיסוק .

המשך גלישה מהנה .

תודה , יאשה .

• מצחיק 1
  • תוכן חדש...