Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש ג'ילדה טובה לניקוי הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמעו לא התנסיתי במוצר הספציפי אבל מביקורות באמזון המוצר הזה נראה כמו הפתרון לייבוש הרכב אם זה מה שאתה מחפש... אני בעצמי חושב אולי להתלבש על הדבר הזה...

http://www.amazon.com/The-Original-California-Jelly-Blade/dp/B000EQ38XG/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=automotive&qid=1235320069&sr=8-1

ממצרים יצאנו לממ"ס הגענו!

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה זה, סוג של מגב קטן - כמו שיש לשיש במטבח, רק בלי ידית? אתה יכול לפרט קצת אולי?

זה יכול להיות טוב (אם זה באמת טוב) להורדת רוב מסת המים מהרכב. אבל אני חושב שגם אחריו עדיין יהיה צורך לעבור על הרכב עם מיקרופייבר.

לי יש מייקרופייבר גדול - 80 או 60 על 20 אני חושב, והוא עדיין נרטב אחרי רכב שלם. אז מה שאני עושה זה עובר קודם בגסות על הרכב עם הג'ילדה הישנה, ואחר כך מעביר ניגוב סופי ומבריק עם המיקרופייבר.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

זה מגב ג'לי קטן עם אחיזה ליד, רוב הביקורות משבחות אותו ונאמר שהוא מוריד מים מהרכב יותר טוב מכל דבר אחר שנוסה, אולי עדיין תצטרך לעבור עם מטלית אבל לא באותה רמה של לעשות חורים במכסה מנוע. אנשים אפילו משתמשים בזה בבית ואומרים שזה מנקה חלונות ודלתות של מקלחונים יותר טוב מכל דבר בשוק.

51V2SSV6SCL._SL500_AA280_.jpg

ממצרים יצאנו לממ"ס הגענו!

פורסם

בעונה הנוכחית של FIFTH GEAR עשו בדיקה על כל העניין הזה של השטיפה, והמגב הזה לא הביא תוצאות מדהימת ( גרם ל Swirls marks )

תיראו את התוצאות הסופיות עם המגב הזה.

לדעתי עדיף לנגב את הרכב עם חומר שהוא כמה שיותר רך.

פורסם

המטלית הסינטטית טובה לייבוש, על צבע רגיש [למשל שחור מטאלי, שעבר טיפול ווקס] ישארו סימני ייבוש לאחר מעבר עם מטלית סינטטית בלבד.

הפתרון - מטלית סינטטית [מיקרו פייבר כמו שאוהבים לקרוא להם] לייבוש האוטו - היא בעלת כושר ספיגה מעולה ואפשר לכבס ולנקות בקלות

ולניגוב סימני הייבוש - מטלית סינטטית אף היא שנקראת משום מה "מטלית פלא" - מטלית בגודל של 40 על 40 ס"מ, עם תחושה של ג'ילדה סינטטית, אבל בעלת מרקם ותגובות טובות בהרבה.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

עם מיקרו פייבר איכותית עדיין לא התנסתי.

בהמלצות של החברים כאן אשתדל לחפש כזאת בהזדמנות.

באשר לסינטטית טובה (לא הזולות) או לעור צבי אמיתי,

אני יכול להגיד שהבעיה בעור צבי היא שקשה לשמור עליה, הוא מתפוררת מהר.

הסינטטית מחזיקה המון שנים וסופגת בערך אותו דבר.

כך שהיתרון הוא שלה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אני הרבה זמן חיפשתי דרך טובה לייבש את האוטו ובסוף מצאתי.

*דבר ראשון זה להישתמש במגב הקטן הזה להורדת מסת המים העיקרית(כולל מהחלונות) .

*אחרי לעבור על כל האוטו עם מטלית מיקרופייבר, לא משאיר שום סימן על הרכב.

*ובסופו של דבר יצאה לניקול מטלית חדשה לחלונות שזה לא מיקרופייבר, על זה עושה עבודה סוף הדרך שווה לנסות עולה איזה 10 שקל לשתי יחידות(אחרי זה לכבס לייבש).

כל מה שרשמתי לכם פה עולה הרבה פחות מגילדה מעור צבי, כל הסיפור הזה עולה 50-60 שקל ותוצאות מעולות שווה לנסות.

מתן,

פורסם
בעונה הנוכחית של FIFTH GEAR עשו בדיקה על כל העניין הזה של השטיפה, והמגב הזה לא הביא תוצאות מדהימת ( גרם ל Swirls marks )

תיראו את התוצאות הסופיות עם המגב הזה.

לדעתי עדיף לנגב את הרכב עם חומר שהוא כמה שיותר רך.

מחזק.

אכן לאחר השימוש ניתן לראות שריטות ממשיכת הגומי על הרכב.

!AWDSOME

פורסם

אני משתמש כבר 4 שנים במטלית סינטטית עם הקופסא בצורת גליל צהוב כזה. מה שמצחיק זה שהיא נשארה ברכב על ידי בעל הרכב הקודם. היא סופגת מעולה ונוח להשתמש בה. לא משאירה שום כתמים על הרכב.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
עזבו אותכם מעור צבי, רק תחשוב מה החיות עוברות בשביל זה :(

מייקרופייבר זה מעולה, כמו שאמרו אפשר למצוא בכל סופר מטליות כאלו של סנו.

אין אוסף אחד בארץ או פרט אחד שעשוי מברזל או חלקי פלסטיק ששווה לרצוח בשבילו אפילו צבי אחד.

פורסם
מצטרף להמלצה על ניקול וגם חשוב להזכיר שאחרי השימוש ברכב זה הולך למכונת הכביסה + מייבש ויוצא חדש

גם אני מצטרף להמלצה על ניקול.

חשוב לציין כי מכונת כביסה היא כנראה לא הפתרון (בכל אופן לא אבקת כביסה). מחיטוט בכמה אתרי אינטרנט של חברות גדולות בתחום הדיטיילינג מסתבר כי אבקת כביסה עלולה להישאר כלואה בין סיבי המיקרו פייבר ולהתקשות שם, מה שיוצר שריטות עדינות בשימוש הבא.

לניקוי המטליות ממליצים להשתמש בחומר ניקוי נוזלי ולא אבקתי, מים פושרים עד חמימים (לא חמים מדי, 60 מעלות כמדומני) השריה ושטיפה טובה. אני מניח שאפשר לבצע את אותו הדבר גם במכונת הכביסה.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

השרשור הזה מתחיל לקבל גוונים ורודים ועליזים מידי...:lol:

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

• תוכן חדש...