Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עקיצת דבורה - מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

ביום ראשון בלילה עקצה אותי דבורה עם רדאר על הגג.

הכביש 443 - השעה 10 בלילה - למי שמכיר את המקום, צומת כלא עופר לכוון ירושלים.

יש עליה חדה ובדיוק שם אין תאורה בכלל. חשוך כמו קבר.

אני לבד על הכביש - מעיף מבט לסוף העליה ורואה 2 דמויות מתכופפות בחושך ליד גדר הבטיחות.

שניה וחצי של מחשבה ואני מסיק שכנראה מדובר בזורקי אבנים\בקט"ב או דברים אחרים.

החלטה מהירה אומרת: "דרוך על הדוושה - עד הסוף".

(לבלום באמצע הכביש החשוך הזה, לא מציאותי. ואז מה? לנסוע רוורס?

או אולי לנסוע לאט כדי שיוכלו לכוון יותר טוב?)

הגעתי לקצה העליה כשהעיניים סורקות את הכביש ולפתע - צ'קלקה נדלקת ו2 הדמויות מתאבדות לי על הכביש.

עצרתי את האוטו בחריקה ויצאתי אליהם כולי רועד מעצבים.

אני חושב שהם היו בהלם טוטאלי.

הצעקות שלי הגיעו עד ירושלים.

המהירות שנתפסתי בה היתה קרובה מאד לפי שתים מהמותר באיזור אבל הקצין שישב ברכב אפילו לא לקח לי את הרשיון.

אבל הוא רשם לי טופס למשפט והזמין אותי לשימוע אצל מפקד האיזור.

למחרת חזרתי על הסיפור אצל המפקד והוא לא ראה לנכון לפסול לי את הרשיון (למרות המהירות המטורפת) אבל אמר שאין ביכולתו לבטל את המשפט והמליץ לי לקחת עו"ד.

מצב העברות שלי הם: 4 עברות מהירות ב 11 השנים האחרונות כשהאחרונה לפני יותר מ5 שנים.

אני רואה כאן הרבה המלצות על עורכי דין לתעבורה. השאלה שלי היא האם יש למישהו המלצה מנסיון אישי ולא רק "שמעתי קראתי".

תודה וערב טוב

פורסם

סליחה,לא הבנתי מהכתוב.עם כול הכבוד,זה לא היה ממש חכם לטוס בכביש הזה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

עו"ד ערד, לא מוכר בפורומים אבל חזק בתחום ויקר למדי.

עזר לי מאד בעבירת מהירות דומה מאד לשלך (עם עבר כמו שלך) שהסתיימה בקנס בינוני בלבד, אם מעוניין צור קשר בה"פ.

פורסם

דני מה לא הבנת? אני אסביר.

מה נחשב מחיר "סביר" למשפט כזה? מה זה יקר?

תודה.

אין לי (תודה לאל) נסיון בזה.

• תוכן חדש...