Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מספיק להכניס אותו לגיגית של מים עם סבון כמה פעמיים עד שלא יוצא לכלוך במיים ולייבש או שיש צורך בערכה של הניקוי ושימון ?

אני מבולבל כי יש כאלה שאומרים שהערכה "חרטא" אשמח לשמוע איך אתם מנקים את הפילטר וכול כמה זמן?

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

הפילטר עשוי כותנה. בוא נחשוב על חולצה - נאבק אותה. אחרי איבוק די רציני ברור לכולם שמים בלבד יעשו את עבודת הניקוי.

עכשיו בוא ניקח את אותה חולצה ומעבר לאבק נוסיף לחות כדי שהאבק יהיה מעט בוצי, נחמם אותו ונקרר אותו עשרות פעמים, נוסיף פיח וקצת אדי חומצה של מצבר, נערבב טוב טוב ונקבל את הפילטר שלך אחרי 15,000 ק"מ. מים בלבד לא ינקו את הנקבוביות, הכתמים ישארו, הנשימה של המנוע תפגע מעט, והכי בעייתי מבחינתי שהליכלוכים הישנים בסופו של דבר מתפוררים ומתייבשים עקב החום ועפים פנימה ויכולים לאורך זמן להרוס את המנגנון של הלהבים בטורבו (ברוב המקרים שאני מכיר, זהו מנגון ללא שימון ולכן לפירורי האבק האלו יש משקל רב בבלאי שלהם).

ולכן - ריסוס בחומר מפרק שומנים, ניקוי במים פושרים (לדעתי ללא סבון), ינקה את ה"בוציה" הזו שלא תרד במים. כמו כן - אסור להשתמש בלחץ עם המים או מים חמים מידיי שכן אז הנקבוביות גודלות משמעותית והאפקט של הסינון יורד.

השימוש אח"כ, בריסוס עדין, תורם לתפיסת האבק. כאן יכולות להיות דעות שונות לגבי היעילות של זה. לי ניראה שהיתרון בשימון הקליל הוא אח"כ בהסרה של הליכלוך שנידבק אליו במקום להצמד לכותנה משם ההסרה קשה יותר לחומרים מפרקי שומנים.

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

פורסם

אבקת כביסה.

אני ממשיך את הקו של ידידי בעל הפרארי מלמעלה.

הכי נחמד ונוח לנקות את פילטר אוויר פתוח בעזרת אבקת כביסה. התהליך שהספוג \ בד צריך לעבור הוא בדיוק התהליך שאבקת כביסה טובה אמורה לעשות - לחדור פנימה, לפרק את הלכלוך ולהוציא החוצה.

בסוף התהליך שימון הוא קריטי.

אני קניתי ספריי שמן של מוטורקס - כבר ארבע שנים שהוא עושה את העבודה תמורת 40 שקלים למיכל...

בהצלחה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

חברים, מה כולכם נהייתם פתאום מומחי הנדסה ומיקרו ???

מאיפה אתם יודעים שאבקת כביסה, סבון, אמבטיה ולחץ מים לא פוגעים בחורים המיקרוניים של הפילטר ???

סיימתם הנדסת חומרים ? מכונות ? או סתם מכונות כביסה ?

פותח השירשור אמר שיש לו K&N INBOX ולכן חובה להיצמד להוראות היצרן :

1. המסת הליכלוכים בעזרת הממיס היעודי מהקיט

2. המתנה של 10 דקות להמסת הליכלוכים.

3. שטיפה במים זורמים בלחץ נמוך (כדי לא לפגוע בנקבוביות הזעירות) אני שוטף במים פושרים שמסלקים גם את שאריות השמן

4. שימון עדין בחומר השני שבערכה.

מחיר הקיט באיביי 11$, אני כבר הבאתי פעמיים, המחיר בארץ בזמנו היה כמה עשרות שקלים.

אני מניח שנזקי אבק למנוע או לטורבו יהיו יקרים מעט יותר - אז למה לחסוך ??? לא מכירים את הפתגם ... ???

ליאור (עם פילטר K&N INBOX על סיאט)

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...