Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה מולכם

ההגה מתחיל להתפורר

האם יש אפשרות לעשות משהו חוץ מלהחליף להגה חדש

ולשים כיסוי לא ממש מיתלבש יפה...

אולי לעשות תפירה או גומי חדש קיים דבר כזה ?

תודה רבה ושבוע וטב

PICT0456.jpg

פורסם

רפי,אולי אתה יודע היכן ניתן לעשות תפירה כזאת להגה?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

ציפוי עור לרכב אצל "אוטו אלגנס", אבל במקרה הזה אני לא חושב שיעזור, כי ההגה התפורר כולו, עד לברזל.

מדובר על רכב אמריקאי כלשהו, לא? עדיף לחפש בפירוקיות.

פורסם

אללה משחק הניחושים...

לפי הסוויץ', אמריקאי משנות ה90 המאוחרות..

לפי הלוח מחוונים,

אני אומר... קורסיקה!

וד"א...

כדי לשמור על ההגה כמה שתוכל, הכי פשוט כדאי וקל לשים כיסוי הגה חביב, יעשה את העבודה הכי סבירה ומספקת.

In 9.000 RPM, No One Can Here The Badgers Scream :twisted:

פורסם
אללה משחק הניחושים...

לפי הסוויץ', אמריקאי משנות ה90 המאוחרות..

לפי הלוח מחוונים,

אני אומר... קורסיקה!

וד"א...

כדי לשמור על ההגה כמה שתוכל, הכי פשוט כדאי וקל לשים כיסוי הגה חביב, יעשה את העבודה הכי סבירה ומספקת.

צודק טעות שלי.... לא ציינתי את הרכב

שברולט לומינה 96

פורסם

כיסוי הגה שאינו תפור פשוט מסוכן שכן הוא עלול להחליק. כיסוי ההגה מעור שתופרים אצל אוטו אלגנס ביהוד, הוא הפתרון הטוב ביותר. עבודה וחומרים ברמה עליונה, לא זול, אבל ודאי זול יותר מהגה חדש ושידרוג מסיבי במראה ובתחושה.

פורסם

אפשר גם לעשות לבד . wheelskins.com יש הרבה באיביי .עשיתי את זה כבר בכמה מכוניות שהיו לי-התוצאה מצויינת העלות כ 200 שח.

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...