Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוד רעיונות? :) המגנט של זה כמעט ופתח לי סאן רוף כששמתי אותו על הגג, לא פראייר בכלל ;)

לרוני; כן, ואפילו מעבר לציפיות, פשוט נתן צלילים שלא היו לי בID.

בשיפוצים

פורסם

שאלה אם הוא תחליף ל-ID?, כי יכול לייות שהוא נותן צליל אחר בגלל שהוא סאב אחר עם אופי צליל אחר, משו שאתה לא רגיל, קיצור צריך לשמוע אחרי חימום. חבל שמפגש הזה אני לא מגיע.

פורסם
שאלה אם הוא תחליף ל-ID?, כי יכול לייות שהוא נותן צליל אחר בגלל שהוא סאב אחר עם אופי צליל אחר, משו שאתה לא רגיל, קיצור צריך לשמוע אחרי חימום. חבל שמפגש הזה אני לא מגיע.

תראה, אני עם הID מעבר לשנה ואני ידעתי בדיוק מה חסר לי, מעבר לזה שהוא נשמע רזה מאוד, הוא פשוט לא הצליח לרדת נמוך ואת זה גם ראיתי בעיניים כשעשיתי כיוון עם RTA אצל אלי, פשוט מתחת ל40 הרץ הוא מתקשה מאוד לעבוד, אולי בהזדמנות נריץ שוב את המערכת בRTA ונראה את הגרף של הE8.

נ.ב

אפשר בהחלט לארגן השוואה, גם אני לא מגיע למפגש הזה, אבל למפגש הבא זה יכול להיות משהו שיעניין אנשים שיש להם בעיית מקום בתא המטען או שרוצים לבנת סאב בתא הנוסעים.

בשיפוצים

פורסם

נכון, אצל אריק עצמו הוא מקבל כ350W, או יותר, מגישור ה100.4, גם הDD יכול יותר מ500, לכן ההשוואה אינה במקומה.

לגבי הDD מדווחים בחו"ל כי:

"I think that 800W is optimal for daily and 1500W for SPL burps"

http://www.zoopedup.net/index.php?showtopic=27123

בכל מקרה הE8 מאד מסקרן, ובמחיר מצחיק כזה - הוא עוד יותר מעניין..

פורסם

האם זוג כאלה בתיבה של נגיד 20 ליטר יכולים להוות תחליף לסאב חזק (600-700 RMS) מבחינת מכה,לא עומק אלא מכה משולבת עם מידבאס כאשר כל אחד מהם יקבל כ 320 RMS ממגבר 4 ערוצים שיגושר?

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...