Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש! כיף לראות דברים כאלה!

יש לי הרגשה שצריך לתת לסאב הזה כמה שעות טובות של הרצה, הוא נראה מאוד מסיבי וקשה. כמה סאנדאון ממליצים?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הסאב 200 RMS ,נראה לי כל מגבר פשוט יוכל להגביר אותו די בקלות , זה יהיה תחליף זול יותר לאססין 8 ,הסאב הזה הולך להיות שוס ונראה לי בעתיד אני אביא אחד כזה לעצמי.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

סחטיין על הזיהויי, נראה שאם רוצים לנסות להתקיל במבחן כזה את הפורום צריך לתת איזו תמונת לווין של הרכיב כי באמת הייתי בטוח שאני אצטרך לתת עוד תמונות.

קצת על הרכיב, מדובר בשרירן קטן, המחשב הנייד שלי עם התמונות היותר רציניות נפטר הבוקר, אבל אני אשחזר אותן ואעלה לפורום, אבל פשוט לא להאמין שמדובר ב8 אינט'צ יש לו ממברנה בשרנית, ותמונות שלו ליד ה X-ית שלי (ID8) מסבירות בעין את מה שהאוזן שומעת. פשוט עומק שלא ציפיתי בחיים לשמוע מסאב 8 אינט'צ בתיבה של 9 ליטר אטומה!!

הסאב הקודם שלי היה הID 8, וקבעתי עם עצמי שאני לא בונה תיבה חדשה ולא משנה יותר מדיי, פשוט להחליף ולצפות לטוב,השינוי היה מבחינתי יותר טוב מטוב, מה שהיה חסר לי כל כך בID היה העומק, הוא פשוט לא "ירד נמוך" מספיק בשבילי, חשוב לציין שאני שומע בעיקר רוק והחוסר בנפח היה מורגש מאוד.

בקיצור, הסאב עוד לא התחיל להיפתח וכבר הוא נשמע מעולה, המון נפח, עומק, פשוט לא להאמין איך הוא היה נשמע כשאלי (אליקו) הכניס את דיסקי "הריסת הבניינים" שלו!! לא להאמין ש8 אינט'צ יצליח לנגן ככה תדרים שבסביבות ה 30 הרץ! הסאב פשוט נשמע כמו 10 אינט'צ.

אני אעלה חוות דעת יותר מסודרת לאחר שיפתח כמו שצריך ויהיו לי איתו כמה שעות האזנה.

עריכה: בתחילה רציתי להזמין את האססין 8 אבל לאחר בירורים (של אלי כמובן) הסתבר שיש איזו בעיה ביצור או משהו, אני מניח שאלי יוכל להרחיב יותר אם הוא ירצה, והחלופה שנראתה לי הכי טובה הייתה הסאן דאון

בשיפוצים

• תוכן חדש...