Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרך מי עדיף להתחבר לרשת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחובר דרך 012 ... אחלה של שירות לקוחות , אחלה של מהירות !!

אני מחובר דרך ADSL ב 1.5 מגה , יש לי אצלהם דיל של 64 שקל בחודש למשך שנה שלמה !!

אני ממליץ בהחלט !

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
אני מחובר מזה כחצי שנה לאינטרנט בכבלים והספק הוא נטוויזין

אני מאד מרוצה מהשילוב של השניים.

בכל מקרה האינטרנט בכבלים אצלי מצויין כי אין אף אחד בבינין שמחובר

לאינטרנט בכבלים , בעצם אין אף אחד שמחובר בכלל ומדובר בבנין עם

36 דירות...

בנוגע לנטוויזין השירות שלהם מצויין ויש להם מעט מאד תקלות.

36 דירות ? LOL :lol::lol::lol::lol:

תסביר לי איך נכנסים 36 דירות בבניין של 3-4 קומות ? :p

(הסבר קצר לדבריו של לירן: לירן גר בבניין "רכבת". כל כניסה היא "בניין" בפני עצמו אבל בשביל לירן מדובר על בניין אחד בלבד :p)

איציק - שמנסה להכניס את דבריו של לירן לפרופורציה.

מה הקשר?!

זה אותו בניין , 3 כניסות, 4 קומות מספר הבנין הוא אחד לכל הכניסות.

כולם ישלמו לועד אותו הדבר ( עד עכשיו לא היה ועד )

וכמובן תשתית הכבלים משותפת לכל הבניין.

אז בטוח מדובר על בניין אחד.

נו אבל אני גר בבנין לאורך ,ואתה גר בבנין לגובה...

אותו דבר לא?

:wink:

פורסם

נו אבל אני גר בבנין לאורך ,ואתה גר בבנין לגובה...

אותו דבר לא?

בבאדי :!::-) אבל שלי יותר ארוך :lol::lol: (צ'מע, יש הבדל בין ה-4 קומות שלך ל-7 שלי :p)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לבזק בין לאומי יש מבצע

99 ש"ח לחודש (בזק בין לאומי+בזק) לפס הרחב (750) לחצי שנה ולאחר מכן ב129 ש"ח לחודש,נשמע לי די משתלם ,לא?

פורסם

אל תתחבר בפלוסים האלה של בזק פלוס הספק, היה פה פעם דיון על זה שאם הספק שלך דואג לך גם לקו ADSL של בזק אז יהיה לך בעיות התנתקות אחריי זה ובלגן.

תתקשר לספק שלך תגיד להם שאתה רוצה להיות מנוי בחבילה X ושיש לך כבר תשתית לADSL בבית (תגיד להם שהית מנוי בחברה אחרת ב ADSL) ושלא יעשו מול בזק כלום אלא רק יספקו לך שם משתמש וסיסמה כמו בחיבורים הישנים.

ואז לך לבזק תגיד להם שאתה רוצה קו ADSL בבית שיעשו לך את ההמרה מהקו הקיים לקו ADSL (תשלם קצת יותר עכשיו ואחריי זה יהיה שקט נפשי) ואני לא יודע איך זה עובד היום אבל תגיד שאתה צריך מודם (אם אין לך) ותנסה להשיג את האלקטל השחור שמחובר דרך כרטיס רשת (כרטיס רשת עולה כ 100 שקלים)

לסיכום: לא לערב בין הספק אינטרנט לבזק כדי למנוע בעיות אחריי זה ומומלץ לנסות להביא מודם בחיבור דרך כרטיס רשת (כמו האלקטל), וכמובן שאם אין כרטיס רשת אז לקנות גם ולהתקין הכל (ידע מנימלי יש לך).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
תמחוק את "בזק מהרשימה. שירות על הפנים.

מנטוויז'ן לא הייתי כ"כ מתלהב.

אינטרנט זהב נחמד, מהירות טובה מאוד דווקא.

דווקא ההיפך לדעתי

אני מחובר יום לנטוויז'ן מזה חצי שנה, אין תקלות, שירות הלקוחות והתמיכה עונים מהר יחסית והשירות שלהם אדיב מאוד.

לעומת זאת, לפני זה הייתי מחובר זמן רב לאינטרנט זהב והם היו צרה צרורה,

הם פשוט היו דוחפים לי כל מיני חיובים, למשל: מתקשרים אליי ואומרים לי שאני לקוח זהב , בלה בלה בלה ואני מקבל מהם הטבה של X בחינם למשך חודש ואח"כ אני צריך לבטל או לשלם, אני תמיד מסביר שאין לי צורך בשירות ושלא יחברו אותי.

לאחר חודשיים אני רואה חיוב על אותו שירות, אני מתקשר להתנתק ממנו למרות שלא הזמנתי אותו ומבקש שיזכו אותי, והתשובה של שירות לקוחות זה שהם מנתקים החל מאותה הרגע אבל לגבי ביטולים זה בכלל לא אצלהם אלא מחלקה אחרת לגמרי.

המקרה הזה לא היה מקרה יחיד, בכל פעם הם היו דוחפים לי איזה חיוב ומסרבים לבטל, הם בפירוש מנצלים את הלקוחות שעוברים על דברים בשתיקה ולא עושים צעקות על כל דבר

לדעתי זו חוצפה.

אגב לקח לי שעה להצליח להתנתק מהם, סיוט

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

• תוכן חדש...