Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי פג'ו 306 דגם XN שנת 95 מנוע 1400 בלי מד טורים, בדגמים של ה 1600 וה 1800 יש מד טורים בלוח שעונים, השמח לדעת אם זה אפשרי לחבר סקאלה נגיד של דגם XR לדגם שלי ושזה לא יזייף, וכמה יעלה לי התקנה כזאת וכמה יעלה לי לוח שעונים כזה?

תודה מראש.

פורסם

המחיר ללוח שעונים נע בין 200 ל 450 שקל תלוי באיכות ובדגם.

בלוח שעונים של XSI וכו יש גם שעון לחץ שמן ועוד כמה שאין לך ברגיל.

הרכבה? תאמת שאין לי מושג ולא הסתדרתי עם זה .

אמרו לי לעשות כמו ב205 שיש פרוייקט מצולם כזה פה וזה לא הצליח לי אז אל תנסה.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

במיצובישי סופר לנסר זה עבד פירקתי את לוח השעונים בלי מד טורים שהיה הרכבתי לוח שעונים עם מד טורים מדגם אחר וזה עבד

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

לי יש 306 קבריולט עם אני לא טועה זה אוטו דשבורד ואותו לוח שעונים, והיו לי כמה מנורות שרופות בלוח שעונים, קיצור לא מסובך 4 ברגים הסקלה בחוץ,

לעומת הפג'ו 205 הסקלה יוצאת לבד ושלא נדבר על הדשבורד

פורסם

אז אתם אומרים שזה אפשרי ולא אמורה להיות בעיה ?

פשוט אמורה להיות צמה שיוצאת מהסקאלה של הטורים אז להן מחברים אותה למה יש לי שם שעון במקום וזה מכוער רצח.

• תוכן חדש...