Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי שימוש מברג מוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

4y2RwP8DcQ+d6rT9ATiAAAAAElFTkSuQmCC

שלום.

מצאתי בבית מברג שדומה לטסטר אבל פועל בצורה אחרת.

למעלה יש לו מתכת חשופה, ברגע שנוגעים גם למעלה וגם בקצה התחתון של המברג, נדלק לד אדום.

כשנוגעים רק בצד אחד לא קורה כלום.

מישהו יודע למה משמש מברג כזה?

IMG_0906.JPG

IMG_0905.jpg

פורסם

זה טסטר :lol:

יש גם טסטרים המכילים גם בטריות בנוסף למנורה כך שנגיעה בחלק במתכת העליונה סוגרת מעגל (אולי לבדיקת תקינות), בכל מקרה הכנסה של הטסטר לשקע אמורה להדליק את הנורה (במידה והוא תקין) גם ללא נגיעה במתכת למעלה.

פורסם

מצאתי בבית מברג שדומה לטסטר

אם זה נראה כמו ברווז, נשמע כמו ברווז, והולך כמו ברווז- זה טסטר.

הטסטר הזה הוא דגם "טסטר פלוס 2000" אם זה מעניין אותך.

חפש את המילה "טסטר פלוס" באתר שצרפתי ותמצא אותו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

חחח טוב אם זה טסטר אז הוא למתאבדים.

כשאני נוגע בשתי צידי המברג הנורה נדלקת,

אם אני אתקע צד אחד בשקע ואגע בצד השני 220 ישר אלי, אחלה טסטר 100% אמינות חחחח.

וברצינות למה היו בנוי בצורה כזאת מוזרה שמדליקה את הנורה?!

(ברווז אני מניח שאני אמצא את הכותרת בשרשור שלך של הכותרות?)

פורסם

אתה יכול לבדוק שלמות מעגל ע"י נגיעה למעלה או לבדוק הימצאות זרם ע"י הכנסת הטסטר לשקע עם או ללא נגיעה למעלה.

אתה יכול לגעת בשן אחת של רכיב בידך, בשן שניה עם ראש הטסטר ולגעת במגע למעלה. אם קיים מעגל שלם המנורה תידלק.

פורסם

לטסטר הזה מספר פונקציות שבחלקן אתה מחזיק אותו בצד של המתכת וכך אפשר לגלות קיום של מוליכי חשמל בקיר(הלד נדלק אם יש קו חשמל בקיר) או לבדיקה של דליפת קרינה ממכשיר מיקרוגל.

פורסם

אכן, "טסטר 2000" (בן 9)

משמש בין הייתר כטסטר רגיל, בדיקת רציפות ואיתור חוטי חשמל (אוחזים מהחלק הדק של המברג ומעבירים את החלק הרחב על הקיר. כשנמצאים מול חוט חשמל "חי" הנורה תדלוק.

לגבי קרינה ממיקרוגל, לא שמעתי על זה.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

הבנתי, די שימושי.

עכשיו שאלה שמעניינת אותי איך זה עובד? הרי הגוף לא מוליך מי יודע מה טוב חשמל במיוחד ברכיבים קטנים מאוד.

איך הטסטר הזה עובד ברגישות כ"כ גבוה?

פורסם

זהו מד

רציפות(כשמו כן הוא)מנורות,פיוזים,וכולי .אצלי הוא משמש גם כמד התאמה אצל הבחורות שמאמינות לשטויות שלי.:lol:

אגב קרינה ממיקרו לא גיליתי איתו אבל היה לי פעם מחזיק(אולי נרתיק)לפלפון עים רטט כשהטלפון היה מצלצל,ועים זה כן היתי מגלה קרינה דולפת ממיקרו.

• תוכן חדש...