Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומאו MiTo הושקה בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עלית על נקודה מעניינת. בהרבה מכוניות הבקרה מפריעה (ואני מניח שגם בשתי אלו, במסלול סטרילי, היא תפריע) אבל על הכביש, לפחות באספלט האיכותי של איטליה, זה ממש לא היה המצב. ה-500 מאוד מאוד ניטרלית ויש לה המון אחיזה וביחד עם ה-TTC (שלומר את האמת, ההשפעה שלו בה הייתה פחות מורגשת, אבל זה בטח תלוי גם באופי הכביש) היא בקושי מרחיבה קו (רק בפניות הדוקות) וכמעט ולא מוציאה תחת (רק בפרובוקציה מכוונת עם בלם היד, כמו שאפשר לראות בסרטון), כך שהבקרה לא ממש מפריעה. ההגה באבארת' אגב אמנם חשמלי וחסר תחושה לחלוטין, אבל דווקא המשקל שלו בסדר גמור בזמן נסיעה. במהירות איטית הוא קליל אבל בנסיעה הוא מספיק כבד. חוצמזה גלגל ההגה עצמו הוא מהנעימים והנוחים שחוויתי, והמושבים שלה נראים כמו מושבים של מכונית שעולה פי 10.

במיטו יש את מערכת ה-DNA ששולטת גם על הבקרה, ולכן אם שמים אותה במצב דיינמיק היא די ליברלית. לי היא ממש לא הפריעה אבל שוב - הכבישים באיטליה זה משהו אחר...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתי היום בסוכנות, הסתכלתי, נגעתי ולא מצאתי שום איכות "פיאטית".

נכון, איכות החומרים וההרכבה לא מושלמים, אבל סה"כ ממש לא הרגשתי שזו פונטו מאובזרת ולא התאכזבתי מהאיכות.

קצת התבאסתי שבשביל שקע USB אני צריך להוסיף את ה Blue&Me ב 5000 שקל ושאין אפשרות למראה מרכזית נגד סנוור (יש את זה ב 147). ציפיתי שמשהו שיש ביונדאי i30 ליסינג, יהיה לי גם שם.

חוץ מזה, אם מישהו יודע איך נראים ריפודי אלפאטקס למושבים, אני אשמח לראות.

emotion of motion

פורסם

ברור למדי למה אינכם מתאכזבים מהאיכות - ישבתם לפני כן בשירוקו (או בגולף MK6)?

האלפא מאכזבת למדי אחרי הישיבה בשירוקו (וכמובן שגם בגולף החדשה, בעיקר ברמת גימור "הייליין").

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אז מזל שלא ישבתי קודם בשירוקו. שבוע הבא אני מקווה שיצא לי.

אני מאוד אוהב את העיצוב החיצוני של השירוקו, אבל מבפנים היא נראית מאוד משעממת.

emotion of motion

• תוכן חדש...