Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בתיקון נוקיה 3100

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפלאפון לא קולט, החיווי של האנטנה מראה אפס ויש כיתוב " ללא קליטה"

בהתחלה אם היו לוחצים חזק על הפלאפון באזור המסך הקליטה הייתה חוזרת עד שגם זה הפסיק לעבוד

הניחוש שלי הוא הלחמות קרות וכד' , הבעייה היא שפרקתי את הפלאפון כבר מספר פעמים ולא מצאתי חלק שבור/ מנותק

מה יכולה להיות הבעיה ואיפה אני צריך לחפש אותה

הפלאפון שייך לאימי והיא לא צריכה או רוצה לשדרג, ולתת לתיקון לא משתלם

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

קונים אחד אחר יד 2 בסביבות ה100 ש"ח , או משתדרגים ל6100 - עלות משוערת גם 100 ש"ח.

אם האנטנה מחוברת תקין, יהיה קשה לדעת בדיוק היכן הבעיה, אולי אפילו נתק בתוך אחת השכבות של המעגל.

גם לאמא שלי יש 3100 שהיא לא מוכנה להחליף אותו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הייתה לי בעיה כזאת ב-6100, המעבדה לא מצאה בעיה, אז החליפו לחדש.

תקנה אחד אחר ותחסוך לעצמך כאב ראש...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אייל- אני רואה את הזיכרונות ומבדיקה עם מכשיר אחר הסים תקין

חבר'ה אני מאוד מודה לכם על הרעיונות, אני יודע שניתן לקנות טלפון חדש ב 100 שקל ואני יודע שניתן לשדרג

אני ביקשתי לדעת איך ניתן לתקן את המכשיר, מקסימום נזרוק ונקנה אחר אבל אם זה משהו פשוט חבל עליו כי הוא מצויין

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הוא היה מצויין. עכשיו הוא לא תקין.

בשביל 100 שקל לא שווה לטרוח ולקחת למעבדה, זה כל העניין. עצוב, אבל רוב הגאדג'טים הישנים לא שווים היום תיקון.

פורסם

שמר תהיה בריא,

אני לא מתכוון לקחת אותו למעבדה, מלחם יש בבית אפילו קצת בדיל רצון יש וגם יכולת אני רוצה לנסות לתקן לבד.

פורסם
שמר תהיה בריא,

אני לא מתכוון לקחת אותו למעבדה, מלחם יש בבית אפילו קצת בדיל רצון יש וגם יכולת אני רוצה לנסות לתקן לבד.

לא מתקנים ציוד אלקטרוני כ"כ רגיש והלחמות כ"כ זעירות עם מלחם ביתי.

בהצלחה בוידוא ההריגה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תקשיב ידידי..

בוודאות של כמעט 100%(את ה יודע מה ..99% רק בשביל הספק הקטן) שהתקלה היא ברכיב מודבק,אחת ההלחמות מתחתיו השתחררו בעקבות נפילה/נפילות ולצערי זהו רכיב שרק בעזרת ציוד יעודי ניתן להחליפו.(בעברי הייתי מנסה לתקן את זה ע"י חימום הרכיב עם BLOWER ולחיצה קטנה באופן שווה כל פני השטח של הרכיב על מנת אולייייי להחזיר את ההלחמה שהשתחררה.. ב30% זה היה מצליח ולרוב המכשיר היה הולך לגמרי אחרי זה).

כמו שכבר הציעו לך.. או לקנות משומש בלא יותר מ100 שקלים או... להשתדרג...יש היום דגמים פשוטים ביותר של נוקיה שדי מזכירים את ה3100 ב150 ו200 שקלים..ואני מדבר על מכשירים חדשים לגמרי.

שווה בדיקה.

בכל מקרה בהצלחה.

פורסם
הפלאפון לא קולט, החיווי של האנטנה מראה אפס ויש כיתוב " ללא קליטה"

בהתחלה אם היו לוחצים חזק על הפלאפון באזור המסך הקליטה הייתה חוזרת עד שגם זה הפסיק לעבוד

הניחוש שלי הוא הלחמות קרות וכד' , הבעייה היא שפרקתי את הפלאפון כבר מספר פעמים ולא מצאתי חלק שבור/ מנותק

מה יכולה להיות הבעיה ואיפה אני צריך לחפש אותה

הפלאפון שייך לאימי והיא לא צריכה או רוצה לשדרג, ולתת לתיקון לא משתלם

מדובר בתקלה הכי נפוצה של ה 3100. המכשירים מושבתים כי אין כדאיות תיקון (וחלק טוענים שלא ניתן לתקן). סופו של כל 3100 להגיע לזה. אין טעם לחפש דגם זהה, חפש 6100.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...