Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכם, המחירון -64,500 ואני רוכש אותו ב 58,000

אני רוכש בימים הקרובים סובארו אימפרזה 2006 מליסינג שם החברה דורנט,

הרכב עבר 55.000 ק"מ יש לו מכות חניה קלות, עשיתי בדיקה בקומפיוטסט הרכב עבר בלי בעיה כלשהי .

הכשיו הבעיה הבן אדם הסביר לי שהרכב הזה מעוכל ממישהו ויש בעיה במישפטים לעשות עברת בעלות כמו שאני הבנתי

והוא דחה אותי במשך שבוע סמתי לו על החשבון 2000 ש"ח שישמור לי תרכב , אני לוחץ עליו כמה שיותר מהר לקבל תרכב היום דיברתי איתו והוא אומר שעד מחר הכל יסתדר הוא מסביר שיש עורך דין של החברה שעושה את כל הסידורים האילה

הכשיו השאלה שלי היא עם זה ניראה כמו מישהו שמשחק איתי ורוצה לעבוד עליי ?

או שהוא יכול להחליף משו ברכב?

או לעשות כסף כי כמו שהבנתי החברה פשטה רגל ?

מחר אני הולך ליסגור סופית עם מישהו ממכם יוכל לתת לי אצע השמח מאוד (:

תודה .

פורסם

מאיך שזה נשמע, נראה כאילו מדובר במשהו מלוכלך מהרגיל.

איך הרכב יצא נקי ? כאילו נקי לגמרי ? אני מעדיף שתראה לנו פרט פרט את תוצאות הבדיקה.

אם אין שום דבר חשוד, אפילו כסת"ח חסר, משהו פה לא בסדר.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

ואני לא מבין, מה הסיבה לתת 2000 ש"ח מיקדמה על רכב מעוקל? הרי אין סיכוי שהרכב ימכר עד ביטול העיקול.

ואם זה ייקח חצי שנה? ואם זה ייקח 10 שנים?

אתה באמת רוצה להיות בסוף רשימת הנושים של חברת ליסינג אשר פשטה רגל?:cry:

עוד יותר אני לא מבין את חברת ליסינג שנמצאת במצב של פשיטת רגל ומתחייבת תוך כמה ימים לסדר בעיית העברת בעלות.:shock:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תראה הרכב כמו שהכשיו ביררתי זה רכב ממיכרז,

כמו שהליסינג טוענים שהם לא ידעו שהרכב מעוקל זה הגיוני ?

הבתי לו 2000 ש"ח בגלל שלא ימכור תרכב ועשיתי דף כמו חוזה שהבתי תכסף והבן אדם חתם .

וכן הרכב עבר בקומפיוטסט נקי לחלוטין גיר שילדה מנוע הכל טקין

מנוע 88%

שילדה 100%

בכל הקטגוריות מעל 85%

חוץ ממיתלים 66 %

• תוכן חדש...