Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אתמול ראיתי פוקוס 2001 שמורה לא רע בכלל חיצונית ופנימית, ק"מ - 147000, יד 3 כאשר הראשונה מליסינג. במהלך הנסיעה בסביבות 50 קמ"ש ההגה החל לרעוד - מאילו סיבות זה יכול לנבוע?

ודבר שני הרכב אמור לעבוד טסט בפברואר, מה ההבדל בבדיקות שעושים לרכב לפני קניה לבדיקות שנעשות במהלך טסט? האם כדאי לוותר על הבדיקה המוקדמת ולהסתמך על הבדיקה שנעשת במהלך הטסט?

פורסם

רעידות בהגה נובעות ברוב המקרים מאיזון גלגלים לא תקין. כמובן שיכולות להיות תקלות נוספות שגורמות לכך אבל זאת הנפוצה ביותר. איזון מחדש של הגלגלים אינו יקר בכלל (כמה עשרות שקלים).

 

בדיקה לפני קנייה שונה מבדיקה שנתית שהרכב עובר בטסט, והם לא מחליפים זה את זה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

וכדי להיות קצת יותר מדויק מידידי המלומד, אוסיף ואומר כי בטסט בודקים שהרכב כשיר לתנועה מבחינה בטיחותית, בעוד שבדיקה לפני קניה בודקת גם היבטים שיש להם משמעות כלכלית, כגון: חימום לא פועל, מנוע גמור, ריפודים קרועים וכן הלאה.

 

ממליץ בחום להסתייע במנגנון החיפוש של הפורום. הרכב הזה נידון כאן בהרחבה, ויש עליו מידע רב מאוד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

×
×
  • תוכן חדש...