Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפשר לייבא מכסה מנוע מחו"ל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכסה מנוע לBMW שאני צריך עולה בארץ 3000₪

בחו"ל עולה רק 600₪ עם משלוח ומכס יעלה לי יותר זול.

העניין שאני בחו"ל בעוד כשבוע וחשבתי להביא אותו לבד.

הוא שוקל כ20 ק"ג אבל הוא גדול.

יתנו לי לשלוח אותו דרך המטוס או שאני חייב רק דרך קונטיינר?

אם כן יתנו,איך בידיוק הוא יצא מהחור הזה בבן-גוריון ממנו יוצאות המזוודות.

תודה מראש על השאלה המוזרה שלי

:-o

פורסם

600 שקל זה המחיר של המכסה עצמו,

עצם המשלוח כולל המשקל והנפח ישלשו את המחיר אם לא יותר.

לגבי משלוח עצמי במטוס,

בדוק את העניין עם חברת התעופה.

----

פורסם

בכל מקרה כאשר טסים דברים בגודל חריג לא מסורים ולא מקבלים בדלפק/מסוע רגיל - אלא בדלפק מיוחד.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

אתה תגיע לאותו סכום, חבר שלי גם חשב שהוא חכם קנה ג'אנטים לגולף בחול, בארץ זה עלה 2500 הוא מצא ב350 דולר, כולל משלוח ומכס עלה לו 3100.

פשוט עדיף שתחפש בפרוקיה או משהו, לאיזו ב.מ.וו מדובר?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מצטער להפריע, אבל החישוב שלך קצת לא נכון.

600 דולר= כמעט 2400 שקל, הדולר נכון להיום כבר 3.980 סביב האיזור הזה.

מחיר פי 3? נראה לי קצת יצאנו מהפרופורציה לא?

בכל מקרה, לפותח השרשור, 600 דולר שאתה קונה, זה כמעט 2400 שקל, כמו כן, נגיד משלוח יעלה לך עוד 100 דולר עקב המשקל? (וזה הרבה מעבר ל- 100 דולר דרך EBAY). אתה כבר מגיע לעלות שלו בארץ.

כמו כן עם כל הסיבוכים עם חבורת התעופה, קונטיינר, משלוח דרך הים וכו' ולא תדע אם תקבל אותו עם נזק או לא, מסתבר שהדבר הכי נכון זה פשוט לקנות בארץ +התקנה ולשכוח מכל זה.

פורסם
מצטער להפריע, אבל החישוב שלך קצת לא נכון.

600 דולר= כמעט 2400 שקל, הדולר נכון להיום כבר 3.980 סביב האיזור הזה.

.

הוא אמר 600 שקל . לא דולר , אם תכפיל פי 4 יצא 2400 שח שזה עדיין זול ב-600 שקל מבארץ .

לא יודע אם זה שווה את הכאב ראש הזה .

פורסם

כן. בהחלט היה עוזר אם הוא היה קורא. לפי החישוב שלך אם זה רק 600 שקל ועוד 600 שקל משלוח הוא יוצא מורווח ב1800 ש"ח. אם זה שווה את כאב הראש? תלוי בכמה אתה מבין בהזמנות מחו"ל ויכול לבצע את זה ביעילות.

פורסם

לקבינה בטוח שלא יתנו לך להעלות את זה, לדעתי גם לא לתא המטען.

מרוב הארצות יש הגבלת גודל למשלוח רגיל, שמכסה מנוע חורג מהן, כך שזה יעלה הון תועפות.

פורסם

תדבר מראש עם חברת התעופה ותודיע להם שאתה מביא אריזה בגודל כזה ומשקל כזה. הם יגידו לך אם זה אפשרי וכמה זה עולה. בדרך כלל כשמתאמים מראש ולא מפתיעים אותם, אין בעיה. אז תוכל לעשות מראש את החישוב אם זה משתלם.

בד"כ - משתלם ביותר, אבל שים לב שאתה לא משווה מחיר של מכסה תחליפי מהמזרח הרחוק בחו"ל למחיר של מכסה מקורי בארץ. תשווה תחליפי לתחליפי או מקורי למקורי.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

מהניסיון שלי לא תוכל לעלות עם זה למטוס וגם לא תוכל לשלוח את זה לארץ באופן רגיל.

הדרך היחידה היא להכניס את זה לקונטיינר ולשלוח לארץ. מכיוון שהאופציה הזו תעלה לך המון כסף (גם אם תחלוק את הקונטיינר) אני ממליץ לחפש את החלק בפירוקיות בארץ.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...