Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אני חושב שבשלב מסוים בתקופה האחרונה , איבדת את הצפון ואת השפיות ובדרך גם את ההיגיון.

כל רבע שעה אתה ממציא מיגון אחר. מבזבז על זה זמן ו\או כסף.

לך תעשה ביטוח.

ותישן בשקט.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

כן זה גאוני.

אבל מה תעשה אם מישהו יוריד לך לום בראש, יקח את המפתחות של הרכב ופשוט יפתח את הדלת?

הת'רד הבא שלך - שומר ראש פרטי ב2K לחודש - אני חושב שזה גאוני :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האמת, זה נראה ממש מגניב, ובהחלט שווה את ההשקעה אם זה יאריך את זמן הפריצה.

השאלה היא, האם אפשר למצוא את זה בארץ, וכמה זה יעלה?

Elate 6” 3way Morel / CDA-9887 Alpine / SAX-100.4 Sundown Audio

פורסם

לדעתי - מי שירצה לפרוץ לך לרכב, ימצא את הדרך לשם.

תבטח את המערכת ותהיה שקט כבר - אתה מטריף אותנו ובעיקר, את עצמך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה פשוט הופך את הרכב שלך למבצר.8)

כאילו אין דרך לפרוץ אותו,אלה אם כן מישהו רוצה לגנוב את הרכב עצמו, ואז כמובן הגנב הולך למנעול ומשם מתבצעת הפריצה.

אבל למערכת?! הוא שובר את החלון ואז פותח ידנית ומבצע את זממו.:x

כמובן שמי שרוצה לגנוב את הרכב, לא ישבור את החלון, מה הוא יסע עם חלון שבור?:|

אדי אני שוב אומר הם רוצים שאני אשלם ערך של 20% משווי המערכת ואם יש פריצה הם רוצים שאני אוסיף עוד 10% זה פשוט לא שווה.

פורסם

העליתי על זה שרשור לפני משהו כמו 3 וחצי שנים.

מה קורה אם חס וחלילה צריך לחלץ אותך מהרכב?

נ.ב

שמתי לב למחיר שרשמת

1000K

אתה מודע למשמעות האותיות בספרות, נכון?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני לא יודע למה אתה חושב שאי אפשר לפרוץ את זה .

גם בסרטון אמרו שלא שהוא לא יוכלו לפרוץ אלה שזה יקח זמן וככל הידוע לי לא משנה כמה עמיד החלון או גם אם

הוא מתנפץ שמופעל עליו לחץ גדול או שסכין פשוטה תחתוך את הFILM וזהו.... תאמת זה שווה את ה 1000 שח אבל זה

לא מה שיעצור גנב ... הוא פשוט יביא אבן הרבה יותר גדולה. בסך הכל מה שהפילם הזה עושה הוא פשוט דואג

לכך שהזכוכית לא תתפזר ומחזק אותה , בתמיכה נוספת. סופו של דבר אם תמגן את כל החלונות כולל השמשה

שזה נראה לי יגיע להרבה יותר מ 1000.ואז עדיין לא בעיה לפרוץ את זה אם משהו חד אתה שובר את הזכוכית

היא עדיין דבוקה לפילם אתה לוקח סכין חותך למטה ליד ידית פתיחה חלק קטן מהפילם והולך הביתה אם המערכת שלך ומפסיק להסתבך.

פורסם
מה קורה אם חס וחלילה צריך לחלץ אותך מהרכב?

אז הוא יפתח עוד ת'רד:

בעניין: מבקש המלצות לחילוץ.

רועי, תסתכל על הצד השני של המטבע. אם תהיה לך ח"ו פריצה וייגנב ציוד, תוכל לקנות עוד. לא כדאי? :-)

פורסם
אני לא יודע למה אתה חושב שאי אפשר לפרוץ את זה .

גם בסרטון אמרו שלא שהוא לא יוכלו לפרוץ אלה שזה יקח זמן וככל הידוע לי לא משנה כמה עמיד החלון או גם אם

הוא מתנפץ שמופעל עליו לחץ גדול או שסכין פשוטה תחתוך את הFILM וזהו.... תאמת זה שווה את ה 1000 שח אבל זה

לא מה שיעצור גנב ... הוא פשוט יביא אבן הרבה יותר גדולה. בסך הכל מה שהפילם הזה עושה הוא פשוט דואג

לכך שהזכוכית לא תתפזר ומחזק אותה , בתמיכה נוספת. סופו של דבר אם תמגן את כל החלונות כולל השמשה

שזה נראה לי יגיע להרבה יותר מ 1000.ואז עדיין לא בעיה לפרוץ את זה אם משהו חד אתה שובר את הזכוכית

היא עדיין דבוקה לפילם אתה לוקח סכין חותך למטה ליד ידית פתיחה חלק קטן מהפילם והולך הביתה אם המערכת שלך ומפסיק להסתבך.

שמע, יכולים גם לבוא עם גרר ולהרים את כל הרכב, או פשוט עם מסוק להרים את הרכב.:shock:

אבל בו נהייה מציאותיים,

העניין של זה הוא להרתיע את הגנב,

ולקוות שהוא לא ישב 2 דקות על החלון. או שבזמן שהוא דופק על זה, כבר מישהו ירד או ישים לב לעניין.

קיצור קצת ראליזם...

המחיר הוא 1000 ש"ח ל4 חלונות של הרכב אני מאמין שיש להוסיף עוד איזה 500 ש"ח לשמשה הקידמית והאחורית.

פורסם

STOP EATING MOVIES!

אתה באמת מאמין שמדבקה יכולה לעצור גנב?,

המדבקה יכולה רק לגרום לחלון לא להתפזר כשהוא מנופץ.

ואם השיטה הזאת באמת תעבוד , לגנבים יש שיטה לעקוף אותה .

30% משווי המערכת לביטוח? , אל תיהיה קמצן זה כולה 5 שקל :-P

• תוכן חדש...