Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי יכול ליהיות טוב אבל יש חסרון אחד - חוקיות :-D

כמו השחרת חלונות מקדימה יש איסור לשים הדבקה או כל דבר אחר על החלונות מצד הנהג (בדרך כלל הגנב שובר אותם).

על פי תקנות התעבורה:

356.ד) לא יירשם רכב ולא יחודש רשיונו של רכב שהשמשה הקדמית והאחורית והשמשות שליד המושבים הקדמיים המותקנות בו, כולן או מקצתן, צופו בחומר ציפוי, בין בהתזה, בין בהדבקה ובין בכל דרך אחרת.

דבר שני בקשר לחילוץ חס וחלילה במקרה תאונה - זה יכול להקשות על כוחות החילוץ אך יש להם מכשירים מיוחדים שהם פשוט מנסרים את הפח של הרכב ללא בעייה.

בהצלחה :-)

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
שמע, יכולים גם לבוא עם גרר ולהרים את כל הרכב, או פשוט עם מסוק להרים את הרכב.:shock:

אבל בו נהייה מציאותיים,

העניין של זה הוא להרתיע את הגנב,

ולקוות שהוא לא ישב 2 דקות על החלון. או שבזמן שהוא דופק על זה, כבר מישהו ירד או ישים לב לעניין.

קיצור קצת ראליזם...

המחיר הוא 1000 ש"ח ל4 חלונות של הרכב אני מאמין שיש להוסיף עוד איזה 500 ש"ח לשמשה הקידמית והאחורית.

אם מישהו ירצה לגנוב הוא יגנוב

תפסיק לבזבז כסף על שטויות, תנהג בצניעות עם הסטריאו ליד בתי מגורים, יש פה כמה וכמה מערכות בשווי של שלך ואנשים ישנים בשקט

פורסם

מה השוני בין המדבקה המיוחדת עד מאוד הזאת לבין המדבקות השחורות שיש היום לכל אחד באוטו כמעט?

גם הם מונעים פיזור של החלון בשבירה

ד"א יש מדבקות שקופות או ממש בהירות גם

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

אין שוני. שניהם אסורות.

לא משנה הצבע גודל צורה ומתקין - יש חוק (כתבתי את הסעיף המתאים) והוא אומר הכל.

כל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה ויכול להסתכל על החוק בצורה שונה. החוק הוא חוק יבש.

פורסם
שמע, יכולים גם לבוא עם גרר ולהרים את כל הרכב, או פשוט עם מסוק להרים את הרכב.:shock:

אבל בו נהייה מציאותיים,

העניין של זה הוא להרתיע את הגנב,

ולקוות שהוא לא ישב 2 דקות על החלון. או שבזמן שהוא דופק על זה, כבר מישהו ירד או ישים לב לעניין.

קיצור קצת ראליזם...

המחיר הוא 1000 ש"ח ל4 חלונות של הרכב אני מאמין שיש להוסיף עוד איזה 500 ש"ח לשמשה הקידמית והאחורית.

עריכה טעות..

פורסם

רועי הרכב לא יעבור לך טסט הסיבה שאסור להדביק חלונות שחורים בכל הרכב זה בגלל שבמקרה של תאונה לא ניתן לחלץ

פורסם

זה חלון שקוף שמשתמשים בו במיגון חלונות בנמלי תעופה ומקומות הומים כאלה.

מה שכן, מה ימנע מהפורק לדפוק בלטה בשמשה הקדמית?:)

רועי, תחשוב על זה ככה, דופקים על החלון

דופקים דופקים דופקים, לא נשבר.

מתחילים לפרק את הרכב:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

רועי אתה הבנאדם עם הכי הרבה שירשורים מוזרים (בידידות) אה וגם סטס8)

לגביי הרעיון- זה אולי טוב למישהו ששוכח תיק באוטו כמו בסרט , אבל לא לבנאדם שמחזיק מערכת כמוך וכמו רוב חברי הפורום.

ולמה? - כי אדם שבא לקחת מערכת מרכב ישתדל לעשות זאת בלי רעש (מגבת רטובה ומכה ושבירה בהחלט שקט אך יחסי)

ותאמין לי מניסיון מר לפעמים עדיף שתישבר הזכוכית ולא משהו אחר. דוגמא באוטו הקודם שלי האוטו נפרץ ואיך? אנשים מטומטמים שהחליטו לא לשבור את החלון פשוט עיקמו עם לום את הדלת איזה 6-7 ס"מ ואז פתחו את האוטו במצב כזה עדיף שבירת חלון

לגביי חלונות שחורים- זאת המתנה הכי טובה שיכול לבקש גנב ולמה? כי שהוא מנפץ את החלון כול החלון יורד כחתיכה

אני לא יודע למה אתנ מוכר את האזעקה שלך JSE808 היא מצויינת ויש אותה לפחות ל4-5 חברים שלי. נכון לתסביכי הרכב אודיו פריצות שלך היא הכי טובה.

*וחשבת שניתן לשבור לך את השמשה הקדמית או אחורית???

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

שלומי, ראיתי את הדרך הזאת לפריצה מס' פעמים , כנראה שבאמת קל יותר לפרוץ ככה וזה ה"דור החדש".

הוא רוצה גם להדביק את החומר בשמשות לפי מה שהבנתי.

אה וגם סטס:cool:

אני בסדר אני :roll:

רועי, אם לא תפסיק עם הפאראנויות אני יספר לכולם איפה אתה גר :-P!.

*ב30% מהמערכת שלך אפשר כבר לשכור שומר ראש לרכב.

ועכשיו ברצינות, אי אפשר לקבע את חלק מהרכיבים ככה שלא יהיה אפשרי להוריד אותם?,זה הדבר היחיד שימשוך זמן אצל הגנבים.

סטס.

פורסם

אני מדבר על מיגון של כול השמשות ברב. כול מקדימה ומאחור.

בנוסף לזה אני אתקין את האזעקה שלי הסלולארית.

וכך אני מרוויח זמן להגיע לרכב.

פורסם

אני באמת לא מבין מה העניין - גם ככה אתה שדרוגפיל.

באיזשהו מקום נראה לי שאתה רוצה שיגנבו לך חלק מהדברים ברכב, כדי שיהיה לך תירוץ לקנות משהו "יותר" טוב 8)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...