Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי היא מהם הנתונים המדוייקים שאני צריך ללכת איתם לנגר,

מה אני צריך לתת לו כדי שיבנה לי תיבה מותאמת פתוחה לרוקפורד P3 עם שני סלילים של 4 אוהם.

חיפשתי באתר של רוקפורד ומצאתי את המניואל של הסאב אבל לא הבנתי בתכלס מה אני צריך לתת לנגר.

ואם למישהו יש מושג להערכת מחיר של עבודה כזאת?

פורסם

מצאתי באתר של רופורד את זה

http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1383050816.JPG

יש מצב אני סתום, אבל לא ממש הבנתי מה הנפח של התיבה שאני אמור לבנות, מה גודל והפורט ושאר המידות.

נפח 50.7 ליטר ( זה אמור ליהיות פנימי נכון? )

האורך של הפורט של 254 מילימטר?

מה רוחב הפורט?

כתוב שם PORT DIA ? מזה אומר? ומה שאר הדברים TUNNING ? וDB ? לא הבנתי כלכך..

צורת התיבה משנה?

תודה רבה.

viewer.php?id=1383050816.JPG

פורסם

בניתי לעצמי תיבה להיפוניקס 600 RMS ואני חושב שהוא יכול להתאים לP3 אתה יכול לבוא אלי להרכיב לשמוע עם אהבת אני יכול לבנות לך אחת

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

אלמוג אני אוותר אני מעדיף תיבה לפי ההוראות יצרן אבל תודה בכל זאת.

עדין מחכה לתשובה בנושא התיבה

נפח 50.7 ליטר ( זה אמור ליהיות פנימי נכון? )

האורך של הפורט של 254 מילימטר?

מה רוחב הפורט?

כתוב שם PORT DIA ? מזה אומר? ומה שאר הדברים TUNNING ? וDB ? לא הבנתי כלכך..

ושאלה אחרת, האם בכלל עדיף תיבה אטומה?

פורסם

הנפח זה הנפח הפנימי כמובן

אורך הפורט הוא 25.4 ס'מ בקוטר 10 ס'מ, אתה צריך לספק לו את הפורט,

אם אין לך פורט, אז צינוי ביוב PVC אפור בקוטר 4 אינצ' שניתן לקנות ב ACE יתן לך מענה.(25~ שח)

התיבה 50.7 ליטר , אתה יכול לתת לו איזה מידה שאתה רוצה שמגיעה לנפח הזה

אחת לדוגמא (מידות פנימיות, הוא אמור להוסיף עליהם את העובי של ה MDF)

ס'מ 35*35*41.4

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אז אני הולך לנגר ואומר לו שאני צריך תיבה בנפח 50.7 ליטר פנימי עם פורט בקוטר 10 ס'מ ואורך 25.4 סמ?

או שאני צריך גם לתת לו מידות פנימיות כמו שציינת ( ס'מ 35*35*41.4 )?

איך הגעת למידות האלו?

איפה אפשר לקנות פורט איכותי יותר?

פורסם

לא, אתה הולך לנגר עם המידות ואתה אומר לו שיבנה לך תיבה מ MDF בעובי 3/4 אינצ' שזה 19 מ'מ והמידות הם פנימיות , ככה שמבחוץ עם תמדוד זה אמור להיות בנוסף ל פעמיים עובי ה MDF

שיבנה אותה חזקה עם דבק וברגים ואל תשכח לאטום אותה אותה עם סיליקון אקרילי לבן (נקרא גם כ "מרק" MEREK")

כמו כן תגיע אליו עם הפורט והסאב שיעשה לך חורים בדיוק בקוטר שלהם במיקום שתיבחר.

פורט איכותי יש בחנויות סטריאו מקצועיות שאני ממש לא מכיר כי אף פעם לא נזקקתי להם.

תעשה חיפוש ותראה איך אנשים בנו פה תיבות ככה יהיה לך יותר רקע על מה הולך להיות ולהיראות

לגבי המידות, תכניס אותם למחשבון ותראה שזה יוצא הנפח, אתה יכול לבחור צורה אחרת אבל אל תשכח את מגבלות גודל הסאב ואורך הפורט

פורסם

אוקיי תודה רבה עזרת לי מאוד :)

מה שנשאר זה היכן אפשר לקנות פורט כזה ומזאת אומרת אורך הפורט? TT אני אמור לחתוך אותו ?

האם המידות שציינת תואמות את הגדול שאני צריך ? ( אין לי מושג איך לחשב מידות ) ומה מהן האורך/רוכב/גובה?

מה אמורה להיות העלות של כל הדבר הזה?

תודה רבה ומצטער על כלכך הרבה שאלות אין לי מושג בתחום הזה.

פורסם

אורך הפורט זה האורך של הצינור, אתה יכול לחתוך עם מסור ידני או מסור חשמלי ע'פ סימון שתעשה מסביב לו.

המידות שציינתי הם הנפח שאתה צריך, לחשב מידות פשוט תכניס למחשבון את המספרים עם כפל אחד אחרי השני ותראה כבר את התוצאה ואז תיזכר אוטמטית בכיתה ד'

250-400 שח, תלוי על איזה נגר תיפול

אפשר לדעת למה הבחירה היא תיבה עם פורט ?

פורסם

שמעתי את הסאב עם תיבה ג'נרית עם פורט והוא נשמע לי יחסית טוב.

לא שמעתי את הסאב עדין עם תיבה אטומה ולכן שאלתי גם בתגובה מעלי האם בכלל עדיף עם פורט או בלי?

והאם הסאב בלי פורט עם הגברה ראויה של 500RMS עדין יעשה רעש? ( כי אני נוטה לכיוון הSPL )

הוספתי תמונה, האם ככה זה טוב?

ROCKFORD2.JPG

פורסם

אוקיי תודה רבה לעוזרים השאלה האחרונה שלי כמובן האם מישהו שמע את הסאב בתיבה פתוחה ואטומה?

אני מפחד שבאטומה תחסר לו עוצמה.

ומישהו יודע אולי מאיפה אפשר לקנות כזה מתאם כמו בתמונה?

פלוסמינוס.JPG

פורסם

אני לא שמעתי את הסאב הזה אף פעם בתיבה אטומה אבל בפתוחה הוא עושה הרבה רעש

אני לא משתמש בבחיבורים האלה מה שאני עושה זה חור קטן עם מקדח מעביר את החוט ואוטם עם סיליקון עם אתה ממש רוצה אטומה אז ממליץ לך כי לפעמים שומעים רעשים מהחיבורים..

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

• תוכן חדש...